Срамна газ

Вече съм спокоен. Ще мога да си купя гъзи кола и да си я карам на газ както и правя с тойотата досега. Освен, че никога не съм смятал газ-та за срамно гориво (некои гъзари си предпочитат бенза и дизела, но щом ги кефи), виждам, че вече доста хора са се светнали и то с нови коли. Верно е, да видиш пернишки 500 SL на газ не е толкова странно, но Lexus и ТТ не бях виждал досега.

Снимките са правени от мен на две различни бензиностанции. Забелязах, че не са си сложили задължителната лепенка, която указва наличието на газова уредба. Какво да се прави. Може пък да ги е срам.


Други статии

7 comments

 1. TopGear · August 23, 2011

  и 100 про влизат в подземни паркинги, а това е абсолютно забранено!!!

 2. shango · August 23, 2011

  И си карам голфа на газ и си нямам лепенка и си влизам в паркинги и си свиркам.

 3. момчил · August 23, 2011

  Аз съм с метан от два месеца насам, без лепенка нямаш право да зареждам на метанстанциите ;) И за съжаление не влизам в подземни паркинги, което си е тъпо, щото аз мога да жуля и на бензин, като става въпрос за кино :P

 4. momakat · August 23, 2011

  Аз скоро видях едно Мицобиши SUV на метан, ама пак нямаше никаква лепенка!

 5. Станко Методиев · August 23, 2011

  Според мен това за “срамното гориво” е плод на комплексарщина. Разбира се зависи каква кола караш, но ако имаш старо возило и сипваш бензин за 2.50/л. за мен е адски нелогично и нерентабилно…

  По повод снимките, на скоро видях Cayenne и ML на газ, така че това не ме учудва :)

 6. TopGear · August 23, 2011

  Да, кайен и аз съм виждал :)

 7. tthriller · August 23, 2011

  Слагането на газова система в каквато и да е кола е най-тъпото нещо което някой може да направи с колата си. На второ место по тъпотия идва купуването на дизел кола.