Audio,Video, Steffen! Вземи гений в екипа си!

Стефан е мултифункционална креативна единица. Самоук гений, социопат и мега мил пич. Казвам ви най-лошото в началото, за да няма после “ама ти не каза, че има татуирана медуза на задника”.

Занимава се “любителски” с музика, аудио и видео, режисура, монтаж и всички съпътстващи аудио/видео дейности. Освен това е мега умен. Работил е при мен като редактор и момче за всичко в mp3.bg и може да инжектира тънка ирония дори в новина за Устата и Софи Маринова, без Устата и Софка дори да се усетят.

Причината да пиша това е, че не мога да оставя гениите да седят без работа и искам някой, който може да намери приложение на таланта му да го вземе в екипа си, където Стефчо ще експлодира и ще ви върне всяка една вложена стотинка в хартиени, шумящи левове.

Направи услуга на света, изхвърли некадърника от екипа си (някой като мен) и наеми Стефан.

Понеже напоследък Стефчо си седи вкъщи, забелязвам, че често композира за бандата си Shemale Zero или един от десетките му други проекти (какво ще кажете за името Депресия Иванова, а, а? )

Можете да видите какво прави в собствената си спалня превърната в грийн бокс по-долу, въоръжен с подръчни хардуер и софтуер. Cost: 0,00 BGN.

За по-заинтересуваните, изтеглете си CV-то на Стефан или ми пишете на формата за контакти в блога. Светът ще ви благодари. Аз също. Стефан е социопат, но мисля, че и той ще е доволен.

7 comments

 1. vlad · March 26, 2012

  +1

  Стефан си е машинка. Нахъсан и full to the eyeballs with energy.

 2. crowbituarity · March 26, 2012

  Всеки път ме фрапира изрода! Жалко, че нямам екип, иначе да го взема :D

 3. Евала, случайно се сетих, че се познаваме от един ЧРД… май… Дано да са му са се наредили нещата. Ако и на мен се наредят – още по-добре. Жалко само, че не съм толкова кративен и продуктивен. Абе хора, има ли хора в тая държава, които оценяват хората по… чувство за хумор, и можеби – достойнство. Ако има такова, моля ви свържете се с мен, обещавам, че ще ви захранвам с хуморески нон-стоп, всеки ден, по цял ден (you know whaam sein’), само и единствено срещу възможността да се изхранвам с тва. :) Хах, тва сериозно. И все пак – обратно към темата. Дано има начин креативните, артистични и забележими хора в тая държава да бъдат някак си забелязани. Не от други готини хора, а от скучните чичковци и лелки, както и корпорации, с кинти, но без идеи. Че да се получи една своеобразна симбиоза, от която печелят всички… И накрая всички да спечелят от цялата работа…

 4. Мноо печалба, много нещо… всички печелят два пъти накрая….

 5. Really informative article.Thanks Again.

 6. websites for sale · 1 Day Ago

  I think this is a real great blog.

 7. Curso · 8 Hours Ago

  I think this is a real great post.Thanks Again. Much obliged.