Безплатно лято на Градина с Kiro.bg

На Градина е мъка  |  Снимка: Камен Зафиров

На Градина е мъка | Снимка: Камен Зафиров


След тайландската оферта, ви вкарвам оферта убиец, стига да не сте от мрънкащите, които постоянно се оплакват от к-г Градина.

Не знаете, но старото куче Киро се поумори от градския живот и планира дълга почивка (3 месеца) на Градина. Не ме питайте защо там. Защото така се случи. И тъй като ще съм там цяло лято, предлагам на който иска (и който бъде одобрен) да се присъедини към голямото лежане на 2012 – слънце, сърф, сърфистки, други готини мацки, коктейли, музичка и фън 24/7.

Къде е уловката?

Търся си голяма палатка, ама разбирай такава, където почти да мога да се изправя, в която да живея целия сезон. Палатката ще бъде на първа линия почти, зад бара, който е на централния вход. Ако някой ми даде назаем такава палатка му обещавам, че може да ми идва на гости for free всеки уикенд и въобще, когато си поиска. Ще оборудвам палатката с Wi Fi, ток, вода (пред палатката) и вентилатор, така че луксът е гаранция.

Ако някой иска да се включи, може да ми пише съобщение във facebook страницата на kiro.bg тук: http://www.facebook.com/kiro.bg или във формата за контакти. BTW един приятел си търси готина барманка за бара на плажа, така че ако отговаряш на условията пиши ми пак.

Не забравяйте, че светът свършва през 2012 (или поне всеки седми вярвал, че това е така) и нямаме много време за нервиране по офиси и скука в града.