TV мутри срещу Киро. Round 2*.

Юлиан Константинов Снимка: NOVA TV

Юлиан Константинов Снимка: NOVA TV

Мислех, че мутренските години са си отишли, но май съм се пообъркал. Черните джипове, затъмнените стъкла, арогантните хора продължаваме да ги срещаме обикновено по пътя, когато ни засичат, отнемат предимство, присветкват ни с фарове на магистралата, паркират по тротоарите. Не заради друго, ами защото те са друга по-висша от нас класа и няма как да се засечем на едни и същи места, по едни и същи заведения, в една и съща социална среда, освен на едно място, което всички делим – пътя. Funny, right?

В събота на отиване към парка за следобедния си джогинг, забелязах поредният паркирал черен джип BMW, на ъгъл, по такъв начин, че нито колите могат да минат нормално, нито пешеходците. Въобще и не отварям дума за майка с количка. Според закона за движение по пътищата:

Чл. 98. (1) Престоят и паркирането са забранени:

на кръстовище и на по-малко от 5 метра от тях;

Далече съм от мисълта, че някой спазва това правило, но когато колата ти стърчи от кръстовището на улицата и затрудняваш кръстовището за коли и пешеходци, е малко в повече. Знам, че няма регулаторни органи, които да се занимават с неправилно паркиралите, защото тук нарушители сме практически почти всички. Все пак това не може да ме спре да изразя личното си гражданско недоволство, особено в квартала, в който живея.

В този случай направих това, което правя всеки път щом видя неправилно паркирана кола. Вдигам и чистачките, което на уличен език означава “Приятелю, паркирал си неправилно. Моля премести си колата”. Не мисля, че в този акт има нещо вандалско или обидно. Това е гражданско предупреждение.

Няколко метра по-късно чух подсвирквания и предположих, че това е собственика на колата. С изненада видях, че срещу мен идва Юлиан Константинов от “Аз обичам България” и “Стани Милионер” по Нова телевизия, обществена фигура, оперен певец, въобще харесван от медиите човек. Странното беше, че изглеждаше изключително засегнат.

“К’ъв ти е проблема на тебе, бе, отворко?” – пита ме.
“Ами, господине, пречите на движението, затова ви предупреждавам. Друг би могъл директно да ви мине с ключ или да сложи камък в предното стъкло” – обяснявам наистина смирено, респектиран от двуметровата планина фитнес мускули пред мен.

“Ама, кво точно ти пречи на тебе бе” – все така разпенено любезен е Юлиан.
“Ами точно на мен не, защото мога да заобиколя, но за други е трудно”…
“Не мога ли да си взема детето от детска градина, бе?” Вярно на близо има детска градина, но с Юлиан няма дете, а и като си тръгваше не взе никой със себе си.

Следва размяна на реплики и култовото клише: “К’ъв си ти, бе?”, последван от демонстративно изпъчване на гърди и последващ удар с юмрук в лицето ми, фалшивият ми розов Рей бан полетя към улицата.

Мина ми мисълта за камък в стъклото, но ясно е, че с моите 70 кг няма как да играя този мач, за това просто му снимах номера на колата му и се запътих към 4-то районно, което е само на 100 метра от мястото на инцидента, пуснах си всички жалби, плюс медицинско и т.н. Т.е. това не е важно, не ме мислете мен. Идеята да напиша това е съвсем друга.

Не приемам за редно, когато някой е виновен и му направиш елементарна забележка, с нормален тон, той да побеснява. Нормално е да се извиниш, да поправиш грешката си и да продължиш. Наличието на образование не замества липсата на възпитание. Не аз провокирам с вдигането на чистачките, а водачите с неправилното си паркиране.

Аз НЕ обичам България на Юлиан Константинов. Не обичам България на мутрите, на джиповете, на парвенютата, на хората, които не знаят как да кажат “Добър ден” но вече са се научили да използват юмруците си. Още повече, не обичам когато това са обществени личности, които ги показват по национална медия. Не съм обиден, смешно ми е. От тъжното смешно.

И аз съм спирал на тротоар. От тогава имам надпис издълбан с ключ на предния капак “гъз”. Още си седи там, мога да ви го покажа. Но е факт, че от тогава се научих и повече не правя така.

Искам да тегля чертата и да кажа следното. Не искам да ви съдя, г-н Константинов. Не смятам да изхабявам от моето време, за да пропилявам от вашето. Като теглим чертата никой не печели. И не си мислете, че следващият път няма да ви вдигна чистачките.

Единствено искам да се извините писмено за унижението, което ми причинихте и да ми възстановите розовия фалшив Рей бан, ако не в чифт очила, то поне в левовата му равностойност – 10 лв. Може да добавите и 40 лв разходи за Съдебна медицина, които ще похарча с удоволствие за нещо по-приятно, от лекарски преглед.

Ако не, да сте жив и здрав.

Кирил Христов – обикновен гражданин

*Round 2 – защото рунд 1 беше на улицата, но нека ползваме по-цивилизовани средства.

416 comments

 1. Борис · May 21, 2012

  Съди копелето, точно защото аман от такива, а не защото си обиден и прочие. Съди го неговата семка

 2. Stefen · May 21, 2012

  Най-добре с ключа – от калник до калник! А следващият път и павето на предното стъкло.

 3. Живко Джамяров · May 21, 2012

  Анаболите и простотията не прощават на никой! И аз бих те посъветвал да го съдиш, но като знам каква простотия е съдебната система не знам дали си заслужава!

 4. Мад · May 21, 2012

  Съди го, защото иначе пак ще му се размине и пак ще постъпи така следващия път!
  Вземи му парите освен всичко!

 5. sensi · May 21, 2012

  Редовно го засичам в махалата (Лозенец) и последния път тръгна да псува едни работници, защото му пречили да мине с бавареца си. Че почна и да ги псува, а хората си вършеха работата съвестно, дори бяха сложили табелки, че отсечката е временно затворена. Нека всички му надраскаме тъпия джип с ремусчетата

 6. Dinka · May 21, 2012

  Кире, туряй лед на окото и се радвай, че не е станала някоя беля с него заради рей бана за 10 лв.

  Другото само ще си дойте, защото само слабите хора налитат на бой. А този очевидно е доста дребна душица, след като (до колкото разбирам) обича да раздава правосъдие на напълно непознати.Един такъв, като горната звезда, въртеше гуми на паркинга между колите ни. Правеше го ежедневно от месеци. Е, снощи си намери майстора. И после куки, криминалисти, отпечатъци… Забава до 1 през нощта. :D

  Както се казва: “Хитрата сврака – с двата крака”

 7. rovas · May 21, 2012

  Повечето от бедите на милата ни мамковина идат от липсата на първите 7 години… това според мен трябва да се лекува, а не следствието. На тоя и 10 дела да му спретнеш и спечелиш няма да го променят.
  ПС: Може би все пак ще гласувам за метода с ключ от край до край.

 8. Raw · May 21, 2012

  Съд.

 9. pinko · May 21, 2012

  Трябва да го съдите. Това няма да е акт на омраза или гняв – просто така трябва(най-малкото заради идеята на блога). Нядявам се всички необходими основания са налице за спечелване на делото. Успех!

 10. legrandelf · May 21, 2012

  Тоз’ на Пламен Константинов брат бил ;)

 11. Antony Popov · May 21, 2012

  Я пусни номера на джипа:)

 12. Миро · May 21, 2012

  Съди го брат – каквото такова. А на който му се занимава да пише на pr@ntv.bg аз вече пратих

 13. Боян Юруков · May 21, 2012

  Браво за статията. Писах до Нова с призив за становище и публично извинение. Посочих статията и казах, че това явно е обществен въпрос. Ако отговорят и не се опитат да се скрият зад контра-обвинения, ще покажат принципност. Ако не – ще имаме още един ьТВ за майтапи из мрежата.

 14. Андреана · May 21, 2012

  И аз съм за съд. Трябва да се борим. Иначе те ще ни победят.

 15. Dreamfall · May 21, 2012

  Имаше ли свидетели?

 16. dqdo shisharko · May 21, 2012

  Е! Да се радва г-н Константинов, че не е попаднал на някой от “онези” момчета по 70кг – таекуондистчетата… Инак щяха да му тракат зъбите – в народна ръченица! Жалка работа, хем известна личност, хем брат на Пламен Константинов… Но така е прост народ, проста държава!

 17. lanzz · May 21, 2012

  Гласувам за съд. Може съдебната система да е тромава и изпълнена с малоумия, но може пък и да си свърши работата в този случай. По-добре, от колкото да минеш с ключа и съдебната система да вземе да си свърши работата, но с теб в ролята на ответник.

 18. Анонимко Анонимов · May 21, 2012

  Драги ми господин Кирил Христов! А вие напсувахте ли въпросната “известна” личност Юлиан Константинов ? Едно на ръка, че черният джип бе наистина ИДИОТСКИ спрян точно на ъгъла за които говорите! Съвсем друга тема е, че популярните личности в милата ни “мамковина”, както се е изразил rovas над мен, се мислят за безсмъртни!Мислят се за хора на които трябва се кланяме по улиците, да им постиламе червения килим от “черния джип” до каварталния магазин, мислят се за такива, че еда ли не трябва да се “пльосваме” по лисе в изпречващтата се на пътя им локва за да не си намокрят те звездните “краченца”! Според мен не са заслужили и на 1% което и да е от гореизброените! Но мога да се закълна в костите на баща си че той ви “питаше” (по наистина най-мутренския начин) защо сте го напсували? Или нещо е изхалюцинирал или аз минах покрай нещо което се случваше в паралелна вселена! Но спокойно не се палете и не псувайте и мен ако обичате! На ваша страна съм защото с очите си видях как ви удари, което един възпитан човек каквото и да са му направили (с МНОГО дребни изключения) не трябва да прави! Съдете “гусин” Константинов! Дано спечелите делото! Но поне с ръка на сърцето кажете напсувахте ли го ?!?!?!?!?!

 19. Someone · May 21, 2012

  Дай му номера на джипа. Аз съм в Лозенец и ще се оглеждам за него.

 20. Милена · May 21, 2012

  Първо да кажа, че този бутон connect with facebook не работи.

  Сега ще ти разкажа за една случка от тази зима от поредицата случки, които взеха да ме чудят аз ли съм крива или страната, в която живея.

  Паркирам си пред блока. Паркирах от първи път, въпреки тясното място. Слизам от колата и тръгвам да свалям детето и до мен “планина фитнес мускули” и глас – “С’а кво праим?” Аз изумена, изобщо не предполагаща какво става, задавам въпроси, за да си изясня с кое точно съм сгрешила. Според него в случая, съм му ударила колата, докато съм паркирала. Смрачаваше се, той извади едно фенерче и взе да гледа бронята. Гледа, гледа, няма нищо. Пак гледа – пак няма. Ама през това време ме обижда с всякакви епитети, някой от тях дори не разбрах. Накрая държеше да му се извиня, да ходя на шофьорски курсове и пр. А аз през цялото време с детето си на ръце. Почувствах се нищожество. Почувствах се абсолютно беззащитна, безправна, никоя. Сякаш нямам право да вървя покрай подобни хора, да карам по еднакви шосета с тях, да живея в същия квартал. И какво да кажа на детето си за това? Че в очите му аз съм най-прекрасната майка, която обаче се извинява на отрепки? Как и какво точно да му обясня?

  Аз лично не знам как се реагира и постъпва в подобни ситуации. По всяко време, при всеки от нас може да дойде един незадоволен нещастник и да ни обърне света.

 21. Боян Юруков · May 21, 2012

  Идеята на Someone е добра – пусни номера на джипа. Не знам обаче дали е разрешено.

 22. sintia · May 21, 2012

  СЪЖАЛЯВАМ! ХАРЕСВАХ МНОГО ПРЕДАВАНЕТО И САМИЯ КОНСТАНТИНОВ,КАКТО И СЛАБАКОВ,НО КРАЙ,НЯМА ДА ГО ГЛЕДАМ ПОВЕЧЕ.НЕ ОБИЧАМ ТАЗИ БЪЛГАРИЯ И НЕ МИ ХАРЕСВА!

 23. Rado Raykov · May 21, 2012

  Поздравления за автора!

 24. Demonia · May 21, 2012

  Ееееее, изядохте го! Как лесно се нахъсва народът от изречени думи! Нито видели, само прочели и вече го обесихте!Бравос :-)

 25. Петро · May 21, 2012

  Къв си ти бе ??????

 26. Demonia · May 21, 2012

  ха ха , знаех си, че ще има и такова запитване

 27. Анонимен · May 21, 2012

  Като част от екипа и на двете предавания, в които г-н Константинов е участвал, мога само да потвърдя че е крайно арогантна и конфликтна личност с прекомерно самочувствие без особено голямо покритие. Това което виждат зрителите е фалшива обвивка, в “Аз обичам България” например постоянно се заяжда, постоянно е недоволен от нещо и общо взето на всички хора от екипа им е дошло до гуша от него. Та да ви кажа, изобщо не ме учудва случката и неговото поведение и реакция…

 28. Milko Georgiev · May 21, 2012

  На простака трябва да се отговори, но не с простащина – по законен път и с максимална прозрачност. Подайте оплакване, заведете дело. И наистина, поздравления за смелото ви поведение. С радост ще помогна с всичко, което мога и знам, така че пишете редовно как се развиват нещата.
  Личен съвет: намерете си добър адвокат да ви движи нещата. Ще се радвам да участвам в събиране на средства за хонорара му, ако е необходимо.

 29. Billy · May 21, 2012

  За съжаление, побойниците разбират само от техните методи. Г-н Христов, осъдете го, заклеймете го и нека се научи веднъж завинаги.

 30. Галя Симова · May 21, 2012

  Все повече се отчайвам, че хората в тая държава могат да бъдат нормални. Не заради това, че Константинов е спрял неправилно за 5минути, а от мераците за саморазправа на автора на тоя текст и на припяващите дружно под него комплексари “Другия път му мини с ключа по боята”
  Като те е издразнил толкова що не звънна на паяка. Кой те е упълномощил да пипаш чужда вещ? Как очакваш да реагира един човек? Било на уличен език означавало еди кво си като вдигнеш чистачките на някой! Откога уличния език стана официален в страната?
  И хем ходиш да вандалстваш, хем после те е шубе като ти се изправи човекът срещу теб. Каква планина от фитнес мускули-човекът е оперен певец. Това, че ти си 70кила с пломбите и всеки по-едър мъж ти се струва планина и се разтреперваш като девица си е твой проблем.
  Аман от шушумиги!

 31. Аман от курви · May 21, 2012

  Аман от мутри и мутренски курви. 22 години арогантност, корупция и затваряне на очи от страна на властта – аз лично не с ключ, а с винкел ще те мина. Дори най-възпитаните и спокойни хора имат праг на търпимост.

 32. Antony Popov · May 21, 2012

  Галя Симова – Туй да вдигнеш 1 чистачка си е ЕБАААААСИ вандалщината ;) Направо не ми го побира акъла как го е направил. Я ти се скрий шушумиго ;)

 33. Demonia · May 21, 2012

  Съгласна съм абсолютно Галя Симова с теб! Подразни ме масовата реакция, чешене на езици, кой колко злоба ще излее, независимо по чий адрес…а ако е и публична личност ,злобичката е по-сладка! К’во праим са а, пичОве?

 34. Disruptor · May 21, 2012

  Определно интересен разделител ще стане тази случка. Хайде да видим кой от коя страна на цивилизацията е…

 35. Бобо · May 21, 2012

  Хич не си губете времето да го съдите! Тази отрепка ще намери пари и ще си купи оправдателната присъда. Тази публикация ще свърши по-добра работа. Нека всички българи научат що за задник е Юлиан Константинов …. което е доста по-добре, отколкото (в най-добрия случай) някой съд да го глоби стотина лева за дребно хулиганство ….

 36. Иван · May 21, 2012

  Когато публична фигура се държи по този начин трябва да бъде наказан много по строго от обикновен човек. Такова наказание трябва да е с цел да се покаже че обществото не е сниходително към някого само защото е известен. Много публични личности направиха произшествия при които загинаха хора. Най яркият пример беше с Максим Ставийски. Но доколкото си спомням и Кирил Маричков и Георги Калоянчев. Какво беше наказанието към тях?

 37. Друг гражданин · May 21, 2012

  Ама ако си го напсувал си е бил прав да те удари! И мен да ме напсува, някой, независимо дали в качеството си на съвестен гражданин, бих го ударил!

 38. Disruptor · May 21, 2012

  Киро, препоръчвам да следиш IP-тата на публикациите, ще е забавно :)

 39. kur · May 21, 2012

  спираш на тротоар и приемаш риска че може да изядеш някой ключ. дигаш чистачки и приемаш че може да изядеш някой тупаник. тва е обществения договор. света не е справедлив. белите рицари не са помогнали на никой

 40. krasimira · May 21, 2012

  Аааа, не съм се и съмнявала, че Киро накрая ще излезе виновен, а оперният певец – трепереща жертва. Госпожо Галя, я се съвземете. Всеки човек в тая държава е ВСЕ ОЩЕ неприкосновен и когато някой си позволи да го удари, независимо дали е оперен певец, машинист или брат, леля и чичо на когото и да било, СИ НОСИ ПОСЛЕДСТВИЯТА!!!! И когато един път някой се е осмелил да покаже на г-н Константинов, че така не се спира /защото има свидетели, които потвърждават, че той паркира така ВСЕКИ ДЕН/, то този човек има цялата ми подкрепа, като гледам – и на доста други хора. Идете се прегледайте някъде и не се излагайте публично – “каква планина от мускули – човекът е оперен певец” – като е оперен певец, да ходи да си пее по сцените, а не да трови нервите на всички, като си паркира джиповете по тротоарите. НИКОЙ няма право да удря когото и да било, освен ако не е в израз на самозащита, а случаят не е такъв. Точка.

 41. Анонимко Анонимов · May 21, 2012

  Не държа всички да ми обърнат внимание и да ми скочат въшките от кеф! Никой обаче от тесногръдите “българя” няма да си зададе въпроса върху който си написах коментара! Христов НЕ ТРИИ! Юлиан Константинов далеч не ми е симпатична личност, и с ОЧИТЕ СИ ВИДЯХ как удари “Киро” ! Но Константинов също така питаше “КОЙ ПСУВАШ ТИ БЕ” ! Кроткото и съвестно момче май е спестило това в статията си! “Размяна на реплики” е твърде общо понятие ! И фалшивия райбан беше на розови и бели кавадратчета :)!

 42. Момчил · May 21, 2012

  Справедливост на най-хубавите фалшиви рейбани в околията на София!

 43. Венелин · May 21, 2012

  Съд + 10 лв.
  От ключ по боята бих се въздържал, защото отмъщението не говори за високи морални ценности, но бих му вдигал чистачките всеки път, когато му видя возилото. Ей така, да знае, че знаем ;)

 44. Ангелин · May 21, 2012

  Първо държа да ви поздравя за позицията! Аз също като пешеходец ( и водач на МПС ), когато видя някой, който не се съобразява с хората, си позволявам да му (ѝ) вдигна чистачките, защото не мисля, че е правилно да се наврежда на чужда собственост, което аз ненавиждам. Лошото е, че вместо тези които са сгрешили да наведат глави засрамени ( 1 на 10 случаи ), те си изливат агресията върху човекът, посмял да им направи забележка. Жалки хора…
  За мен най-голяма вина за този ( и не само ) случай има полицията, защото нейно задължение е да следи и контролира реда, и налага глоби, когато се налага! Много моля, да си гледа работата ( буквално )!

 45. SoupDragon · May 21, 2012

  @Галя Симова:
  DAFUQ i just read?
  в коментара ви личат толкова доказателства за съществени липси между ушите ви, че просто не знам защо ви коментирам.
  надявам се да не се срещам никога с вас!
  мир!

 46. Друг гражданин · May 21, 2012

  Кое всъщност е по-непристойно и вредно за обществото – да напсуваш публична личност на улицата пред свидетели, за да се направиш на мъж, нищо че си с менте очила и тежиш 70 кг, може би за да избиеш комплекси или да паркираш неправилно?

 47. alexander · May 21, 2012

  Киро, отворено писмо трябва. Ама наистина. И до всички медии. И до всички Гали Симови, за които хората от телевизора и зад волана на по-хубавите коли винаги имат право. И дори да не успееш в съда срещу този изявен бълагрски гражданин, нека поне простотията му стане публична. Максимално публична. И нека максимално количество хора разберат ТОЧНО КАКВА България обичат той и подобните нему.

 48. hou · May 21, 2012

  Аз пък съм намерил друго решение отдавна,но в нашата страна ,все още не седят така нещатааа.Значи с цялото си сърце искам в Бг да стане ,като в Щатите,свободно носене и търговия на оръжие. Веднага бих си купил един боен,малък и лек и ще си го нося на всякъде.Аз се познавам,имам си доверие,имам отлично чувство за справедливост и бих го извадил и използвал единствено в краен случай. Та си представям при това положение,как биха се развили нещата. тъпия мутряк идва да ми търси сметка, удря ме в лицето , вадя си аз пищоля и му раздробявам и 2-те капачки. Стигне ли се до съд,моето си е чиста самоотбрана,а агресора започва да гледа със страх в очите,абсолютно всеки,мъж ,жена,инвалид…всеки. Вижте и аз не съм сигурен,че съм прав,но все е някаква промяна.

 49. toni kapelova · May 21, 2012

  Тази мутра е опрен певец, клокото аз съм Кралица Елизабет.

 50. Viktoria · May 21, 2012

  Въобще не съм учудена, че се е държал по този груб, отвратителен, невъзпитан и т.н. начин г-н Конснтантинов, всеки, който поне за малко се е заглеждал във въпросното ТВ предаване, в което той участва е видял, неговото държане дори и в ефир, та какво остава “на живо” както се казва! Според мен трябва да си търсите правата в съда и точка. Трябва някой хора в България да се научат, че има правила и закони, които важат за всички и трябва да се спазват!

 51. George · May 21, 2012

  Според мен и двамата са виновни. Саморазправата не е решение. В една цивилизована държава, като видиш нередност на пътя звиниш на 112 и сигнализираш, а пък вече си има кой да вземе мерки. Но, не ме учудва нито поведението на участниците в случката, нито пък коментарите, защотот все пак България все още е ориенталска държава.

 52. Blinky · May 21, 2012

  Един шер и от мен, този идиот никога не ми е бил симпатичен. Може да си свиркаш, знам, че е неприятно, но всичко се връща и то в огромна доза. Ако го видите по телевизията, сменяйте канала. Това е меко казано просташки. И като медийна “звезда” не е ли редно да подхожда идея по-социално или отдавана е над тези неща, нещастник скапан. А това, че взима детето си от детска и раздава тупаници по улиците говори какво поколение ще отгледа, същото олигфренче като него.

  Може да има 2 гледни точки и е точно така, но не ми се вярва някой да отдели време за писане и да е толкова описателен, ако не се е случило точно това. Не знам точно какво се е случило, но като му гледам мутрата по телевизията, най-вероятно това ще е. Простотията която се лее от него в предаването е доста силно доказателство какво е способен да прави и по улиците. Не съм видял нищо кой знае колко културно да излъчва неговото туловище. :)

 53. Светлана · May 21, 2012

  Предаване като “Аз обичам България” е предаване за консуматори , отявлено рекламно и потребителско предаване, леко и нецензурно замаскирано от домогванията към низши потребителски желания под воала на посредствеността .Какво да му харесвам на това предаване- кичозното поднасяне, патетичната, уж непосредтсвена обстановка или безумното перчене на гологласния , вечно каканижеш глупости и обсебващ пространството /явно страда от логорея/ Юлиан Константинов?
  Този човек няма мярка и независимо от просташката постъпка ,която е описана тук никога не съм го харесвала.

 54. Здравко · May 21, 2012

  Ще си позволя и аз един коментар. В 90% от случайте, когато някой се чувства засегнат от някакво мое действие, без причина, идва при мен и ме пита – “ти кого псуваш бе”, без значение дали съм казал нещо или не. Това май се е превърнало в стандартна реплика за такива случай. Няма за какво да се заям, значи ме е напсувал.
  Иначе наиситна Киро най-добре да го осъди, ако може и да му дадът обществено полезен труд, явно този това най-много ще го издразни.

  Пък слдвъщият път се надявам да попадне на едно слабо, високо момче с червена кораса, което последният път на Четвърти километър разхвърляше някакви мутропудобни с ритници в главата.

 55. Petar Petrov · May 21, 2012

  абсолютно съм съгласен с Галя Симова

  От къде на къде ще му буташ чистачките на автомобила, бил той БМВ или пернишки Голф 2ка ?!

  Сещаш ли се, че ще ходиш перманентно насинен, ако вдигаш чистачките на всеки неправилно паркирал шофьор. Лично аз нямаше да те ударя, щото нямаш и 80 кила и ще ме е жал, но недей да ревеш и да търсиш съжаление.. някак си е смешно.

 56. Емил · May 21, 2012

  Този има ли предавания на живо? Направо си реве за флаш-моб в някое от предаванията му. Иначе гледайки му гьон-сурата на този човек (не го знам, защото не следя БГ медии), по-скоро ми прилича на нéкой гларус от спасителната вишка номер 2 на след буна номер три. Пффф…

 57. Pingback: Певец бие хипстър в спор за паркиране | Your personal Jesus
 58. Musha-Busha · May 21, 2012

  Точно заради такъв тъпоумен обичам-България-патриот, паркирал на ъгъла на кръстовище, миналата година се размазахме с друга кола, нито аз можех да го видя, нито другия шофьор мен. Така и така се джаснахме, исках да си засиля остатъка от бронята в страничната врата на джипа. Катили. Куките казаха, че било противозаконно да го правя. Явно е съвсем според закона джипа да стои там.

 59. PepeManshon · May 21, 2012

  В операта на подобни персони им викат “Diva” – префърцунени примадони, на които все някой им е крив за нещо, но те винаги са прави. И обикновенно това са хората, които си тъпчат на едно място, докато и последната оперна къща откаже да ги приеме, а света бързо бързо забрави за тях.

 60. Gavazov · May 21, 2012

  келеш… викам да идем да му натрошим колата, пък ако дойде да се отваря и главата ще му натрошим

 61. Маймун · May 21, 2012

  Е те някои хора от “кротко и благо” не разбират – за това трябват по-твърди и радикални методи. В случая със съд едва ли ще има положителен ефект, дори и делото да е в полза на потърпевшия. С тая съдебна система само главоболия и разправии. А и тъпака си е тъпак – и 100 дела срещу него да спечелят, нада ли ще се промени. Следващия път направо му срежете гумите – ще има безплатно шоу: Ю.Константинов сменя гуми на жипа, на главна софийска улица.

  П.П. – бил оперен певец!?!? – с този говорен дефект??

 62. Мария Груева · May 21, 2012

  Ееее, ако си го напсувал преди да ти шибне един, тогава какво толкова се жалваш? Той, че няма право да удря – няма, но ти ако си го НАПСУВАЛ, защо поне не го спомена в поста си, а?!! За да можем четящите да имаме правилна представа за ситуацията, а не да четем удобно представени събития и ето, гледай сега тази мутра как беснее над горките простосмъртни граждани. Е, КАЖИ СИ – НАПСУВА ЛИ ГО?

 63. muiiio · May 21, 2012

  Според ЗДП и Правилника, черните и белите джипове, произведени след 2005г., както и всички цветове автомобили с пазарна стойност над 95,683лв. винаги имат предимство и право.

 64. Но това е само някакъв си участник в някакво си предаване все пак. И можел да пее оперно пеене. Да не е Буда, или свиша сила? Гражданин на Бг, който също трябва да спазва ( колкото и да е ужасно унизително за него) законите , нали?!
  Към Галя Симова- има си неписани правила, както между шефери, така и между дървосекачи, ако щете. На това му се вика -то-ле-рант-ност( правилно ли спелувах?) , другарска забележка един вид. А това да ти праснат юмрук и лицевата част, която е наранена, също е частна собственост, ама не е като да е ламарина на кола, нали?! Последното е къде къде по-важно..пфффффф..Да Ви имам коментара.. Кире, още по-голяма публичност трябва. Подкрепям напълно.

 65. Rahan · May 21, 2012

  По голям процент от черните джипове наистина са със по голямо самочуствие на пътя…
  но не трябва да слагаме всички под ножа,аз карам черен джип и не ми става приятно като чета такива неща …Пък аз съм толерантен карам съобразително, и много си харесвам колата.Не всички джипове сме лоши….

 66. Bai Min4o · May 21, 2012

  Галя Симова, що не си *беш пут*ата майна…

 67. Бравос · May 21, 2012

  Браво на Киро и всички като него, на които им стиска да са нормални и прилични. Аз понякога си се страхувам, честно казано, но полекичка започнах да се оправям. Киро, искам да те черпя нещо. Щот не съм мутра, предполагам, че трябва да е боза и тулумба, но ще е от сърце. Отново браво.

  А ето и още близки срещи с дивата природа, за които току-що прочетох:
  http://anytingmatters.blogspot.com/2012/05/breaking-unpunished.html?spref=fb

 68. как се вика паяк!? · May 21, 2012

  До всички които смятат, че вдигането на чистачките е “грубо нарушение на личното пространство, гавра с частната собственост и т.н.”

  Вие някога пробвали ли сте си труда да викнете паяк и може ли да ми кажете как точно става това? Защото когато един малоумник беше запречил цяла улица в квартала, аз се обадих в полицията и от там ми казаха, че това не е тяхна работа. Паяците се контролирали от столична община или нещо такова. Дори били получили многобройни сигнали и от други съседи, но нямало какво да направят. Когато ги попитах на кой телефон се вика паяк, те казаха, че не знаят. Сега може ли някой да ми обясни, как точно на телефон 112 може да се разреши подобен казус?

 69. lanzz · May 21, 2012

  @hou:

  Ако режима за притежаване и носене на оръжие в БГ беше като у щатско, мутряка нямаше изобщо да те удря в лицето, а щеше да те остави там на място без половин глава, пък ходи после вади пищоля и му дробѝ квот си искаш.

  @Друг гражданин:

  А ако ти го напсуваш, после той ти отвърне, пак бой нали? Щото нали, напсувал те е, нищо че ти пръв си навирил рогите. Нямам представа в случая кой-кого, ама мислиш ли че някой дето е в благоразположение да раздава тупаници на улицата, няма да пита “ти кой ще псуваш”, дори ако той пръв е споменал нещо за нечия майка?

 70. Пешо · May 21, 2012

  Черен джиБ е с предимство… http://admina.dir.bg/_files/5156875.jpg

 71. блаблу · May 21, 2012

  Следващия път подходи практично – обади се на паяк. По-бързи са от линейка.

 72. Daniela · May 21, 2012

  Дори и Киро да го е напсувал, което не му прави чест, още по – малко пък на г-н Константинов му отива да раздава ръкопашно правосъдие – да не говорим, че е подсъдно.
  В крайна сметка дори и напсуван г-н ТВ изява би следвало да демонстрира култура, а не да слиза на нечие ниво!

 73. Никола · May 21, 2012

  Еха, одеве имаше само 4 коментара, а сега вече са над 70

 74. yashinaki · May 21, 2012

  “Ако не, да сте жив и здрав. ”
  Това е много примиренческо изказване. Човек трябва да си търси правата до дупка. Щом си отделил време да напишеш за преживяното, не е редно така да се отказваш – ако трябва и съд да има!

 75. Dreamfall · May 21, 2012

  Съжалявам че така се повтарям, но аз съм малко тъп и упорит. Питам отново, защото не го видях написано в текста и в коментарите. Имаше ли свидетели?

 76. dancho · May 21, 2012

  Цялото семейство са мега арогантните копелета!

 77. Жанет · May 21, 2012

  Kolko jalko, ujkim pevec , ama ne pee, uj vodest ama ne e, ujkim pak e chovek ama ne e.

 78. Илиан Илиев · May 21, 2012

  Това ме подсети за историята на един приятел, който вдигайки чистачката на подобно паркирал идиот забелязва, че другата я няма, огледалото виси, а едната гума вече е на капла(най-вероятно заради дупка с нож).
  Без значение дали автора е прав да му вдига чистачката или не последвалата физическа самораправа, още повече при споменатата разлика в габаритите е малко прекалена. Не знам дали ще дочакаш извинение, но пък може да му подарят един “залтен скункс” или друго подобно животинче, като награда за примерното му обществено поведение.

 79. James · May 21, 2012

  Обърни или ми вдигни чистачките и ти гарантирам същото отношение. Освен това изобщо не съм убеден какъв точно жест си направил – един журналист така беше сгънал с удар огледалото на някакъв джип и изяде шамарите. Защо го е направил ли – ми не можел да мине…

 80. Александър Николов · May 21, 2012

  Приятелю, определено не си бил прав като си вдигнал чистачките на автомобила му. съгласно Конституцията на Република България частната собственост е НЕПРИКОСНОВЕНА и никой не може да нарушава това правило. Ти си направил точно това, а изобщо не сии имал право да докосваш колата му. В случай, че по някакъв начин си се почувствал засегнат си могъл да сигнализираш органите на полицията и Центъра за градскка мобилност, за да вземат отношение по случая, но ти сам да вземаш отношение-нямаш право. Относно останалите словесни престрелки и нанесения ти удар-не мога да коментирам, дзависи ти какво си му казал, зависи той какво ти е казал, кой в какво емоционално състояние е бил и как е реагирал. Но при всички положения дори и да ти е нанесена телесна повреда, то тя ще е лека, а тя се преследва по тъжба на пострадалото лице, тоест полицията и прокуратурата изобщо няма да се занимават със случая, а в случай, че желаеш, ти или упълномощен от теб адвокат сами ще трябва да водите наказателно дело от частен характер и да доказвате вина, но това е свързано с доста време и разходи, за това си помисли дали си заслужава. Лично аз бих те посъветвал да не правиш друг път подобни неща-че той не е бил прав, като е паркирал така е ясно, но и ти не си бил прав да му вдигаш чистачките.

 81. Tina · May 21, 2012

  Юлиан Константинов е аругантен, невъзпитан и отвратителен. Личи си дори по телевизията, изобщо не се учудвам на случката… Простакът простак си остава–

 82. 88 · May 21, 2012

  Записваш му номера, рчзбираш къде живее, събираш няколко авера, слагате по една качулка вечерта и го обработвате само в бъбреците, без видими следи по лицето. Ще пикае един месец кръв и след това ще гледа като Багата в Пирогов онзи ден… Каквото повикало, такова се обадило!

 83. faike · May 21, 2012

  И двамата са комплексирани бабаити, нарушили закона. Много е лесно да се вдигат чистачки и да се дере кола, когато собственикът не е наблизо. Както и да се удрят шушумиги. Но да се спазват закони и да се викат органите на властта – е това не им идва в главиците празни. Срамно е, че и коментиращите са същия дол дренки.

 84. Саля Гимова · May 21, 2012

  Галите Симови и Александър Николовците изкараха вдигането на чистачките голямо престъпление и тотална простащина. Хора не разбирате ли, че това е най-миролюбивото възможно послание, че си направил нещо нередно. Същото е все едно да ви кажа на улицата, “Извинете, това което правите не е редно”. Но сигурно и в този случай ще наруша човешките ви права и ще трябва да се обадя на някой си. В интерес на истината е работа именно на гражданското общество да елиминира такива дреболии, а не да се вдига жандармерията.

 85. kanji · May 21, 2012

  извадка от интервю с въпросния:

  “Как се живее с такъв човек като вас, с нерв?
  Трудно. Но не си представям да живея спокойно. Няма ли рокендрол в един човек, за нищо не става. От друга страна, бих могъл да бъда много лесен за манипулиране. С оглед на суетата ми. ”

  Идвам да ти дам едно паве в суетните ти зъбки… къде живее тоя, ще го направа анти-суетен само за 10 мин. пратете ми адреса му на мейла ми. тенкс.

 86. АЗ · May 21, 2012

  ПОЧТИ 4000 СПОДЕЛЯНИЯ! СПОДЕЛЯМ И АЗ! НЕКА ГО ВИДЯТ КОЛКО Е НЕЩАСТЕН ТОЯ. БЕШЕ МИ НЕСИМПАТИЧЕН, СЕГА ПРОСТО НЕ МОГА ДА ГО ГЛЕДАМ. СЕЛСКИ НЕЩАСТНИК!

 87. hou · May 21, 2012

  За потвърждение,че живеем в малка страна ето номера на колата му : C3418MP

 88. az · May 21, 2012

  Iskame mu adresa na toq !!! :)

 89. Pingback: Еленко 2 или как Киро преименува „Аз обичам България“ | Блогът на Юруков
 90. Vasil Ganev · May 21, 2012

  Абе приятел, съди го бе! Съди го до дупка! Утре така ще удари още някой като види, че му се разминава, ако някой от нас го удари него смятай че ще те разкатае от съдилища!

 91. Lyubomir Rizov · May 21, 2012

  Копирам мнението си от WEB CAFE
  ——————————-
  Здравейте г-н Христов,
  След като ползвате публична медия, за да изразите мнението си по даден случай то предполагам сте наясно, че може да има коментари и други мнения. Ще си позволя да ви споделя моето.
  Ако г-н Константинов е направил това, в което го обвинявате, аз ви съветвам да го осъдите и след това да представите тук резултатите. Иначе всички ние ще смятаме Вашата статия за твърдение, а не за факт.
  За информация: това, което вие сте направили – навлизането в чужда собственост (дори и докосването, с оглед промяна на цялостта и тн.) също е вид престъпление, макар и не от толкова сериозен размер, но все пак в групата на “надраскването с ключ”. Според някой (мен например, а очевидно и г-н Константинов) Вашето действие си е чиста проба саморазправа. Би следвало когато гражданите установят нарушение на някой от законите да известят съответните органи – имал сте възможност да направите снимка на номера на колата – могъл сте подадете жалба със снимката на неправилното паркиране. С две думи – това, че сте вдигнал чистачката е абсолютно еднакво по значение действие с това на човекът, написал “гъз” върху Вашата кола. “Езикът на улицата” предполага освен подобни “съобщения до водачите” и ръкопашен бой в отговор. Ние не живеем по законите или езика на улицата, а по тези на Република България, които предполагат различни действия от Ваша страна (респективно и от страна на г-н Константинов).
  Дано да го осъдите и справедливостта да възтържествува, но знайте, че от това, което сте описал тук би могло да се направи извод, че просто не харесвате симпатично изглеждащи високи господа, които карат луксозни автомобили, прибиращи децата си от детска градина, имайки неблагоразумието да паркират погрешно.
  Написаното от Вас прилича, също така, на зле сформирана медийна атака срещу предаването и медията, в които господинът участва. Екипът на предаването “Аз обичам България” е изградило доброто си име с много усилия и е непристойно от Ваша страна да го намесвате по този повърхностен начин.
  Желая Ви успех, но моля, не го постигайте като очерняте дълго градените добри имена на хора, предавания и медии – има полиция и съд в България. Тук, ние няма да разрешим проблема Ви.

 92. Anton · May 21, 2012

  Никой не е виновен до доказване на противното. Това, че може да се наложи да спреш с колата и с това да нарушиш закона, може да се случи на всеки. Още повече, че понякога си принуден да нарушиш закона – визирам разни спешни ситуации, при които колата ти е особено нужна.
  С вдигането на чистачките осъждаш директно човека без да имаш неговата гледна точка и обяснение.
  Това, че Ти си паркирал едно време неправилно и са ти надраскали колата изобщо не е пример за подражание. Това пак е един вид агресия пред, която Ти очевидно се прекланяш и подкрепяш. Много жалко за теб, че трябва да ти натрият муцуната, че да разбереш кое е правилно и кое не е. Но не всички са като теб!
  Ако вместо да ти надраскат колата, ти я бяха вдигнали с една солена глоба, Ти пак щеше, може би, да се научиш да паркираш правилно. Също така нямаше да се научиш, че с агресия се постига всичко и щеше да си спестиш сегашните разправии.
  Но както се казва “Ако-то мирише и цапа гащи”. Ти, мислиш, че можеш да съдиш и наказваш от първо лице. Съжалявам, но не си прав! Ти нямаш правото да осъждаш и наказваш. Затова си има предвидени закони.

 93. Rosko · May 21, 2012

  Плачеш за законност а сам не спазваш законите. Има си ред ако сметнеш че някой е в нарушение, и той в никакъв случай не включва да му обърнеш чистачките. Ако утрешния ден някой някъде реши че му пречиш по някакъв начин какво трябва да ти обърне на теб. А ако някой реши да пука гуми?? Или пък може да му свалиш предното стъкло. Защо ще го чупиш? Така както си тръгнал нещата отиват на саморазправа /каквото си и получил/. При теб нащата са/каквото повикало такова се обадило/ и си си го получил. И недей да излизаш с тези глупости, че си му дал сигнал, че бил пречил. Някой оторизирал ли те е да даваш такива сигнали?? Ако не е значи е напразен твоя плач.

 94. Alexander · May 21, 2012

  “Lyubomir Rizov”, “Anton”, “Rosko” хората в интернет не са глупави… ясно е че “вие” сте един човек… айде без PR номера и подобни глупости

 95. pp · May 21, 2012

  “не искам да го съдя”

  що, трудно ли ти се вижда? ей така ще си бъде, докато си кротувате.

  виждам, че даже си щастлив да пострадаш от знаменитост. аз бих му разбил муцуната с камък.

 96. вефев · May 21, 2012

  научи се да пишеш авторе :)

 97. Любо · May 21, 2012

  @ Галя Симова – ти си толкова тъпа, че каквото и да се каже за теб няма да се обидиш!

 98. hou · May 21, 2012

  Lyubomir Rizov , нима надраскана ламарина е същото като вдигната чистачка,ле-ле каква съвършена глупост, с едното действие повреждаш ,с другото НЕ ,доста платено ми звучите.

 99. Цецо Горанов · May 21, 2012

  С въпросният леко смешен „медиен герой” Юлиан Константинов бяхме заедно в казарма в гр. Брезник, Пернишко, през есента на далечната 1986 г. Аз имах нещастието да бъда новобранец, а той стар войник пред уволнение. Господин оперният певец и тогава беше същия комплексар, какъвто явно продължава да бъде и днес. Негово любимо занимание беше да чака новобранците да излязат от помещението за подстригване, непосредствено след подстрижка, и да им бие „традиции” (удар с отворена длан по голия врата) със всичката сила и злоба, която голямата му ръка и малкият му мозък можеха да произведат – наистина рядко противен човек! После обясняваше как е израснал в кв. Лозенец, около пл. Йорданка Николова (сега пл. Журналист) в София и колко е „отворен” – явно още тогава имаше нужда от публика :-), като всъщност беше точното олицетворение на това което софиянци тогава наричахме „селянин, роден в София”. Спирам, че вече ме е гнус от този получовек.

 100. Ризов Ризов... · May 21, 2012

  Всеки, който оправдава физическата саморазправа е боклук.

  Това е удар в лицето, а не “зле формирана медийна атака”, неуважаеми Ризов. Непристойно е да удряш хората в лицето за това че са ти направили забележка, неуважаеми Ризов. Колкото и дълго да градиш името на някого, който удря хората по улиците в лицето, все идва ден, когато става ясно, че е един обикновен боклук. Нали така, неуважаеми Ризов? Като онази Елена Петрова, която шофира пияна. Същият боклук.

 101. Piettro · May 21, 2012

  Ако бях аз щях не да те удрям, а да ти бия една глава:D :D :D :D

  Мутренски, немутренски във всяка държава и общество има йерархия. Не може като кара кола за 100 бона да му пипаш чистачките, просто е ясно че собственика не е пенсионер, а някой човек с гръб в живота.

  Юлиян съм го виждал, може би 2-3 пъти случайно в центъра на София. Винаги усмихнат и ведър. В крайна сметка това е оперен певец не борец. Прекалил си с тарикатлъка и рейбана е заминал :D:D:D:D:D

 102. Bobi · May 21, 2012

  George,
  Правилно казваш “в една цивилизована държава”…но къде виждаш цивилизация в България?
  Това със 112 просто го забрави като вариант за толкова дребно нещо.
  И между другото вдигането на чистачка в никакъв случай не е саморазправа, а цивилизовано напомняне, че си направил някакво нарушение и пречиш на съгражданите си.
  Относно т.н. български звезди просто не искам да ги коментирам, защото 90% са пълни боклуци.

 103. mkavlakova · May 21, 2012

  На мен много често ми се случва да вдигам чистачките на някой! А и не само – случва ми се и да слизам от колата и да питам хората (много любезно) дали смятат, че постъпват добре, като изпреварват неправилно, като засичат и пр. Няма кой да възпитава хората … няма държава …. Затова – колкото си по- богат си с толкова повече права …. Ама за простолюдието. За мен ставаш никой!

 104. Маева · May 21, 2012

  Piettro, ти си идиот.

 105. asdf · May 21, 2012

  аз на такива нищо не им правя, просто им прескачам колата през предния капак, някои капаци се огъват, на други броните им се откачат, на трети им остават само отпечатъци от подметки.

  А на умниците дето цитират човешките права искам да им кажа, че има и право на свободно придвижване и вдигането на чистачките не е по никакъв начин нарушаване на целостта на собствеността. Представете си да звъним в полицията за всеки селянин паркирал на тротоара, все едно си е негов … някои безмозъчни същества в 21ви век още на са свикнали с факта, че когато живят милиони хора гъз до гъз в град, трябва да се уважават и да спазват определени правила, за да се получава съжителство иначе следващия път като спре така ще си отнесе ключа от някой друг безмозъчен индивид, като него … осъди го!

  Относно писането на подобни статии, когато нещо такова се случи е задължително, публичните личности и фирмите трябва много да внимават, защото един човек днешно време може да срине имидж граден с години и това си е напълно в неговото право. Свобода на словото разбираш ли, фейсбуук, блогове и уикипедиа …

 106. Иван · May 21, 2012

  Човек, съди го! Тоя се взе много на сериозно, откакто го направиха ТВ звезда!

 107. max · May 21, 2012

  Pietro, ти си малоумен идиот. Ако знам къде паркираш с удоволствие ще вкарам една тухла на предната ти седалка, а ако решиш да се правиж на важен ще влезеш и ти през стъклото. Дрисльо!

 108. мария · May 21, 2012

  Този Константинов винаги ми е бил много противен!Арогантно типче!

 109. Костадинов · May 21, 2012

  Г-н Юлиан Константинов,

  Винаги съм си мислил, че Вие сте просто един умствено ограничен тип, който търси поле за избиване на комплекси (визирам ТВ шоу където група гладни студенти и пенсионери с охота ще Ви ръкопляскат на плоския хумор за буца сирене), но побоя над г-н Христов, надмина всичките ми представи за Вас!
  Явно ръкопашният бой е просто отводник на агресия и комплекси за Вас, но следващия път поне си намерете равностоен противник, аджаба ефекта би бил по-голям. Ако желаете следващия път лично аз мога да се явя в това лице.

  Поздрави,
  Един не до такава степен добронамерен спрямо Вас гражданин!

 110. Tsetso · May 21, 2012

  Piettro, не знам как си възпитаван, но явно и ти си от хората с гръб (или ако не си, вероятно си мечтаеш някой ден да станеш – само предполагам). Според мен гръб или не, хората в цивилизованите държави (а би трябвало и ние да сме в такава) имат права и задължения. Глупостта на някои хора с гръб би трябвало да се наказва от закона, а опита на хора без гръб да подскажат на първите къде грешат, би трябвало да се подпомага от закона. Всякакви други разновидности на правораздаване НЕ са демокрация. Така че, хайде да оставим първобитното поведение за в гората. Има и друго- живота е колело, веднъж си горе, веднъж си долу. Ако всички бяхме като теб и въпросния горепосменат господин, по-слабите няма да има кой да им помогне да се изправят, а напротив ще бъдат стъпкани. Така че помисли си пак. Не се знае кога ти ще си по-слабия и кой би ти помогнал, двуметрова човекоподобна маймуна или онзи младеж с очила за 10лв..

 111. dzver · May 21, 2012

  Разминал си се леко. В подобна ситуация можеше да пострадаш много повече, да не говорим колко може да пострадаш тепърва, щото този тип копелета са освен злобни и отмъстителни.

 112. daniela · May 21, 2012

  @ Piettro – простотията не е част от йерархичната система на едно общество. Част от ценностната система обаче е да имаш куража да вдигнеш чистачките на пича с колата за 100 бона, а не да прередиш пенсионера в Лидл, щото той няма гръб в живота…

 113. Miroslav · May 21, 2012

  И без това тази ТВ Мутра не се харесва на много хора. Това, че има кола за 100 000 не означава, че ще спира по средата на кръстовище.

 114. Smurfieta · May 21, 2012

  Съди ве Кириле!!! Искай си и Рей бан и всичко. Ако бе нашамарил мен като Не-публична личност дали щеше да ми се извинява. Мисля, че прекаляваме с мълчанието!!!

 115. break · May 21, 2012

  Значи някакъв самозабравил се нещастник може да прави каквото си иска, а този който му е направил забележка, е тарикат? Ето затова е пълно с боклуци като Константинов, на които двете минути слава им объркват тотално ценностната система. Това, че е оперен певец, не означава, че не може да е простак. Иначе, предаването, в което участва, не е лошо, но само заради него никога не мога да издържа повече от 3 минути.

 116. Колев · May 21, 2012

  Piettro, съдейки по снимката ти, малко си, като Пиеддро!

 117. RayBan · May 21, 2012

  Съди го тоя лайнар дрислив, после ще има досие и наеш ли кво весело става като иска виза за САЩ. Отделно като му влезе в досието няма излизане

 118. Diana · May 21, 2012

  До: Piettro
  Йерархията не се гради според левовата равностойност на автомобила ти. Ако това ти е най- ценното (защото по изказването ти виждам, че ти липсват доста други неща като мозък и възпитание) – то съжалявам, че въобще имаш достъп до интернет и хората трябва да четат елементарните ти писания. И още нещо да ти кажа: Винаги има по-голяма риба, цаца такава!

 119. tisho · May 21, 2012

  стига си ревал бъди мъж

 120. Койчо · May 21, 2012

  Юлиянчо си е леке, откъдето и да го погледнеш. Поредният нещастник, дето се мисли за велик, щото го дават по телевизията :)

 121. Гражданин · May 21, 2012

  То идиоти във всички държави има, ама такива безмозъчни и същевременно за жалост влиятелни същества като балканските мутри едва ли… Тъжното е, че има още хора, които смятат, че това е нормалното обществено устройство и че не могат да го променят. И докато такова мишоци като Pietro по-горе дишат и пълзят покрай “големите риби” , последните трудно ще измрат. То не трябва полиция, трябва елементарно възпитание и 1% добронамереност.
  К’во като кара кола за 100 бона бе?! Май някои хора искат да живеят и те “под прикритие” в реалния живот… Елементарно гражанско общество на ниво Месопотамия преди 4000 хиляди години пак ще стигне на България… ама и него го няма. Браво на хората, които въпреки че ги бият, не си мълчат и не подлизурстват!

 122. M.Malev · May 21, 2012

  Ситуацията си е за протест. Прав е Киро да негодува. Трябва да си много мека мазна гадна и тъпа п…. (поничка имам предвид) за да удряш ей така, особено видимо по-слаб. И аз вдигам чистачки, но срещам само разбиране и приятелски усмивки, много често дори когато са по двама в колата. Явно хората са толкова различни!

 123. Тони · May 21, 2012

  Ти уста нямаш ли да кажеш, че колата пречи! Само селянин като теб би вдигнал чистачките по такъв тъп и подмолен начин. Пък и блог тръгнал да пише, че и в новините го споменават – евтин сензационер. Значи, ако имаш да казваш нещо на някого, отиваш и му го казваш, всичко друго е мижтурщина. И това, което си получил си го заслужил. Мижитурка!

 124. osmov · May 21, 2012

  на простотията трябва ежедневно да и се показва че има нетърпимост към нея, всеки който му се живее в нормално общество

 125. Георги · May 21, 2012

  Piettro, ти си бил голям глупак . Не само глупак ами и си вярваш и ръсиш простотии, що не дойдеш на мен да ми удариш една глава , да те видя . Аман от агресивни капути в таз скапана държава. Каквато ни нацията такава и държавата. А такива като Юлиян Константинов , дето се вживява на плейбой, знаят на кои да се репчат , ех как искам един отворен такъв да ми се изрепчи за това че съм му направил забележка , па и да се опита да ме удари

 126. кажгоде · May 21, 2012

  Евалата Киро, след Еленко и крадената снимка, отново блогър стана израз на националното отвращение от такива самозабравили се простаци. Историята става популярна с помитаща сила, +30к гледания във вести.бг

 127. Стоян · May 21, 2012

  @Тони, какъв тъп и подмолен начин съзря в това, да вдигнеш чистачки на кола, в която няма никого? На кой да каже, че колата пречи? На собственика, който по това време ОЧЕВИДНО

 128. Тони · May 21, 2012

  Сега и аз се чудя: К’ъв си ти, бе?

 129. Стоян · May 21, 2012

  @Тони, какъв тъп и подмолен начин съзря в това, да вдигнеш чистачки на кола, в която няма никого? На кой да каже, че колата пречи? На собственика, който по това време ОЧЕВИДНО не е бил вътре ли?

 130. Писна ми от гащници !!! · May 21, 2012

  Приятелю, просто си имал късмет. Аз не карам джип за 100 000 лв., но ако на мен някой си позволи да ми налива акъл и морал по този начин, поне един месец след това ще се храни със сламка. Има си органи, които се грижат за тези случай. Това НЕ е гражданско самосъзнание. Гражданско съзнание е да уведомиш органите на реда.Всичко останало е саморазправа, каквото си получил в замяна. Много е жалко да се правиш на мъж, пък после да ревеш, като бит педераст.

 131. Tosho · May 21, 2012

  Със блогове и съдилища не става мой човек … научи се да се биеш … спортувай !
  Ако въпросния женски полов орган – Юлиан Константинов ми беше посегнал … 6тиах да го бия и да го еба на улицата, макар, че съм по-дребен от него.
  6тиах да го подложа на такова публично унижение, че една година нямаше да си показва муцуната никъде.

 132. Тони Тони... · May 21, 2012

  Като те гледам, май и твовите чистачки често стоят вдигнати, хм? Не се пени много, че ще разгониш облака мушички.

 133. Тони · May 21, 2012

  Някои неща в живота ги подминаваш, когато няма какво да направиш. Това, че не е счупил стъклото не прави постъпката му по-малко долна. Или казваш на човека, че пречи, или си налягаш парцала, както съм сигурен, че често прави така наречения добронамерен хейтър. Аман от хейтъри! Вместо да пишеш и да ръсиш глупости, отивай и си гледай твоята работа! Като почнеш ти, ще почне да си я гледа и друг, и така дай Боже един ден всички се научат да си я гледат. Тогава няма да пише “Гъз” на колатата ти. Затова давай пример с поведението си! Какъв пример даваш сега?

 134. momo · May 21, 2012

  Piettro
  MAY 21, 2012 @ 14:20:43
  Ей, дришльо такъв, на такива лайномети с джипове, като ги видя, редовно им тегля по един ключ. И са ми излизали, но аз не съм 70 кила с дрехите. 118кг съм и бивш бодибилдър. И омекват лайновците. Имам си бизнес и не съм станал мутра, като колеги. А до блогъра – дай номера на това копеленце. ако му видя колата в софия някъде, аз лично ще му нацеля от твое име една в десетката, да го е__ба и отворкото. А Петро, йерархията в обществото не се определя на база джипове. Щото тогава аз трябва да седя върху теб, разбра ли бе посерко грозен.

 135. Ицо · May 21, 2012

  Тони, а ти кой беше? И за теб една тухла през предното стъкло и ти след нея! Селяндур

 136. Цецо · May 21, 2012

  Ех Тони, как да кажеш на човек нещо като:
  1 – казал ти е че е нямало никой
  2 – Ако беше там и му беше казал , ситуацията щеше да е същата
  3 – Предполагам че не те дразни това че няма от къде да се минава защото ти пеша не ходиш (сигурно и ти спираш където искаш без да се съобразяваш)
  4 – И аз не съм фен на вдигането на чистачките, но как да кажеш на някой че пречи, да пукаш гуми, да чупиш стъкла, да дереш колата? Просто няма как , тъпото си е тъпо.

 137. @varnasummer · May 21, 2012

  Ако аз му бях вдигнал чистачката и той ми беше посегнал, днес новината щеше да изглежда така: Варненска мутра преби известния водещ Юлиан Константинов. Мен щяха да ме начупят от връзки и съдилища, а неговия рейтинг, щеше да литне.

 138. Stoi · May 21, 2012

  Тони, мижитурка ти е онова в гащите !

 139. S · May 21, 2012

  Саморазправата поради каквито и да е причини, е подсъдно действие!

  В такива случаи в които някой се самозабравят, е редно да им се напомни, по правилния начин (чрез съда), че те нямат право да удрят и/или посягат, само защото така им е дошло отвътре.

  Иначе – обратното означава, че живеем в Дивия Запад.

 140. Tsetso · May 21, 2012

  До “Писна ми от гащници !!!” според теб обаждане до полицията щеше да промени какво? Защото аз не виждам голям келепир да звъниш на полицаите за такова нещо, най-много да ти се изсмеят и тогава какво? Да продължим все едно нищо не се е случило ли? Според мен човекът е постъпил правилно, като е казал на аверчето с джипа. И вдигането на една чистачка далеч не е причина, да се стига до шамари. Но товето изказване ми показва колко ти е твърда главата, страхът не е уважение само да си знаеш. Помисли си ,че не винаги си прав, а понякога може и да бъркаш. :)

 141. Pepi · May 21, 2012

  Кире,ти си герой. Не, по-подходящото определение е мъченик ,поел на ‘кръстоносен’ поход срещу направдата в името на обикновенните граждани! И аз имам дете и аз се възмущавам от некоректни шофьори,но как прецени ,че всеки некадърник зад волана е мутра?? А за това ,че си изял един шамар ,/като мъж /те съветвам/ недей да пискаш толкова -излагаш се! Аз самия не съм привърженик на силовите методи,но понякога дразнители и провокатори като теб сами си го просят,и не минават само с едни розови очилца ……………………

 142. Stan · May 21, 2012

  Познавам Юлиян от преди 20 години, когато беше вокалист на група Кокаин. С претенции за блус певец. И тогава си беше нафукано лайно. С извинение за израза…

 143. Ангел Янков · May 21, 2012

  Може ли някъде да се види снимката с паркиралия джип на това мило и кротко човече Константинов? Няма да му гледам, номера, обещавам.
  Само да си пропомня една подобна ситуация, каквато съм имал с негов събрат…

 144. Тони · May 21, 2012

  Май май статията във вести.бг е писана от въпросния блогър!

 145. Пенчо · May 21, 2012

  До кретенчето Piettro: на такова нагло копеленце като тебе, независимо за колко бона кола притежаваш, АКО СИ ПОСТЪПИЛ КАТО Ю. КОНСТАНТИНОВ първо ще те набия, после ще те на.ба, ще ти изправя чистачките, ще ти нарежа ВСИЧКИ гуми, ще ти строша предното стъкло, ще ти счупя огледалото за обратно виждане и ще се обадя да дойдат и да ти вдигнат скъпия таралясник. Кретеноидно олигофренче, и самолет и яхта и каквото и да проимаш ЩЕ ТРЯБВА ДА СПАЗВАШ съответните правила. Иначе бой по тъпата, нагла, селска кратуна и тотално руиниране на съответния предмет!!
  Колкото до Ю.К. ПРОСТО не мога да повярвам, че е способен на такива действия. Но явно ПАРИТЕ (не само властта) развращават!!! ЖАЛКО ЗА НЕГО! Срина се тотално и от компетентен и безспорно много интелигентен баровец, се принизи до провинциална мутра от най-долна проба!!

 146. Ангел Янков · May 21, 2012

  Pepi, начинът, по който е реагирал Константинов доказва, че е мутра. А опитът ти да омаломажиш действията на тази мутра покзва, че братоците можели и да пишат. Поздравления! :)

 147. Георги Първанов · May 21, 2012

  Пак добре, че лайнометът Константинов не е намазал ножа… Ако налети на човек като мен, със сигурност ще го пратя при дрисливите братя Илиеви!

 148. гого · May 21, 2012

  Най-вероятно е бил изпушил за нещо друго и си го е изкарал на тебе по случайност. Просто си му се изпречил на пътя в неподходящ момент. Виждал съм съвсем спокойни и миролюбиви хора да изпадат в такова състояние. Случва се.
  Подкрепям, че трябва да се извини, ако не публично, то поне лично на теб.
  А за паркирането подкрепям – и аз съм на принципа с чистачките.

 149. Marteca · May 21, 2012

  Bate Kire nqma da se qdosva6! Kokoto i stranno da zvu4i ima dni v koito vseki edin ot nas izperkva i pravi gluposti, i moje da napravi i takava glupost v koqto da ti razmaje liceto!!! Predpolagam 4e da bude6 operen pevec i da si brat na Plamen Konstantinov e golqma 4est, no vseki ima tezi malki izrodski postupki v koito ne e prav i e qsno 4e ne e prav! A i kato se ima predvid 4e se poznavame ot tokova mnogo godini s teb mi e super sme6no i stranno da posqga to4no na 4ovek kato teb! Daii mu 6ans da podnese izvineniqta i da te kompensira, naii malko kato te zavede v MILANO na Opera ti pone 6te go Oceni6!

 150. Ивайло · May 21, 2012

  Марк Твен беше казал нещо от сорта ” Не спорете с глупаци – ще ви свалят на тяхното ниво и след това ще ви победят с опит”. Та от тази гледна точка съд според мен е най-цивилизованото решение.
  Иначе статията не е лоша и предполагам, че цялата история ще донесе доста уникални посещения на този блог – вирусният ефект във фейсбук е вече факт. Май Kiro WIN :))))

 151. Pepi · May 21, 2012

  Ами незнам кои са братоци и кои не ,но съдейки по-писанаята на повечето тук Константинов изглежда като блед първокласник в сравнение с ‘мъзкарите’ които се заканват какво щели да направят на него ,майка му и автомобила му……..Не го защитавам ,но скоро бях в ситуация в която един изтерясъл господин поздрави родата ми по майчина линия до девето коляно,пожела ми много ,но за сметка на това все нелицеприятни неща и то за нищо-когато отворих вратата да го видя какво точно иска веднага станах мутра и тн. а повечето от вас бих посъветвал да се по умерени в изказите си простотиите си ги пазете за у вас!

 152. lanzz · May 21, 2012

  Кире, да беше викнал един паяк, па белким тогава да те питат къв си ти че паяк да му викаш на човека. А на Юлиан горко му се пише ако беше дошъл паяка, сигурно поне три кафенца щеше да се наложи да черпи, но пък гражданското общество щеше да е защитено. А ти мерзавецо, поругаваш свещената и неприкосновена частна собственост и рушиш устоите на демократичното ни общество! Добре че конституцията дава право на гражданите да прибягнат към физическа саморазправа, щом някой им вдигне чистачките — тая половин секунда да си свали обратно чистачката, Юлиян от собствения си джоб я е платил!

 153. Пинокио · May 21, 2012

  Piettro, не една, не две глави ще ти набия, а така ще те рендосам, че няма да си в състояние никога повече да правиш разлика между нормалните хора и усмихнатите ведри хора “с гръб в живота”. А нежния полъх на софийския пролетен вятър, ще отнесе талаша, останал от теб в небитието…

 154. Pepi · May 21, 2012

  цитати:
  -Пак добре, че лайнометът Константинов не е намазал ножа…’със сигурност ще го пратя при дрисливите братя Илиеви!
  -До кретенчето Piettro: на такова нагло копеленце като тебе, независимо за колко бона кола притежаваш, АКО СИ ПОСТЪПИЛ КАТО Ю. КОНСТАНТИНОВ първо ще те набия, после ще те на.ба, ще ти изправя чистачките, ще ти нарежа ВСИЧКИ гуми, ще ти строша
  -Ей, дришльо такъв, на такива лайномети с джипове, като ги видя, редовно им тегля по един ключ. И са ми излизали, но аз не съм 70 кила с дрехите. 118кг съм и бивш бодибилдър. И омекват лайновците. Имам си бизнес и не съм станал мутра, като колеги
  -Съди го тоя лайнар дрислив,
  мисля че тези цитати са достатъчно красноречиви,ЕВАЛА мачовци!

 155. Рая Христова · May 21, 2012

  Поздравления за Кирил Христов! Постъпил си правилно. Трябва да има ред в тая държава. Да се научат, че за всяко действие си има последствия, а не всеки да си мълчи и шепа хора да правят каквото си искат.

  Интересно ми е – какво направиха другите минувачи?

 156. Tsetso · May 21, 2012

  Lanzz, не разбирам с какво точно е накърнил частната собственост с вдигането на чистачката, тя не е счупена, на колата и няма нищо. Какво точно е направил Киро, че да е нарушител в лицето на закона?

 157. Срам и позор! И аз НЕ обичам България!

 158. ginka popova · May 21, 2012

  Хайде, първо да се осведомим за кого става дума и след тозва да хулим или защитаваме…….На защитниците на Кирил Христов, искам да заявя, че въпросният “потърпевш”е……..водещ в Канал1 в едно ново предаване “Ние и градът”- в един от дните на уикенда- рано сутрин. СЕЩА ТЕ СЕ, НАЛИ? Струва че не е за окайване.Просто решил да “изтръгне чистачките”, защото и той си е повярвал много и “избива болни амбиции и комплекси”…Но няма как да стане, защото предаването е позиционирано в не дотам гледана ТВ, в не дотам гледаемо време.., когато така да се каже “зритерят още не си е измил зъбите”…От това,което съм видяла от предаването и водещият, последният е ИЗКЛЮЧИТЕЛНО БЕЗЛИЧЕН”(МОЖЕ ДА Е ИНТЕЛИГЕНТЕН, ЧЕТЯЩ И ПР.), без умения да задържи интереса на зрителя. Иначе предаването е интересно.

 159. dolphin_boy · May 21, 2012

  направете група в фейсбук “Да надраскаме джипа на Юлиан Константинов” и готово!

 160. Pingback: ТВ лица се сбиха | TV Star
 161. lusi · May 21, 2012

  кирчо не съм те гледал и не съм те виждал ,ама си явно яко комплексирано селянче решило да стане известно на чужд гръб.иИ на мене да ми вдигнеш чистачките или да ми ожулиш колата ,ще те ударя.За неправилно паркиралите си има органи.Аман от такива сельовци като тебе ,дето си мислят ,че са най-праведните и са решили да оправят страната.По- скоро искаш да станеш известен.Така ,че е..и си м….а.

 162. nekrolog · May 21, 2012

  Kире, Кире..аман от слаботелесни, онеправдани шушумиги и самовознесли се мъченици. Да беше изразил протеста си като се обадиш в Центъра за градска Мобилност да го репатрират 10- годишния джип, а не да му чекнеш чистачките. За никого не е тайна, че в София трудно се паркира, а от Юли Дългия трепереха циганите в “Дружба” едно време…

 163. Ласка Ненова · May 21, 2012

  За съжаление факт на нашата действителност, казвам го като отживелица приела образа на Дон Кихот и бореща се с някакви мелници-страшилища!

 164. Петър Димитров · May 21, 2012

  Oт къде тази злоба в човешкото сърце?
  “Каквото посее човек това и ще пожъне”
  “По плодовете им ще ги познаете”
  Христос

 165. Гражданин X · May 21, 2012

  “Официално изявление на г-н Юлиан Константинов:

  Признавам – много драматично! Най-обикновеният гражданин (според него самия) Кирил Христов се разхожда, вижда неправилно паркирал джип, прави забележка на собственика, за което получава арогантно поведение, счупени очила и (според него) юмрук!
  Я за по-драматично да извадим и някой призрак. Призракът на мутрите. Чудесно пък и още по-драматично – черни джипове, черни стъкла – кошмар!
  Каква е истината? Бях паркирал колата си пред детската градина и с жена ми отидохме да вземем 5-годишния ни син. Докато тя го обличаше, аз излязох да взема колата, която бях паркирал наблизо. Излизайки от градината, видях млад мъж – спортно облечен, да ми криви чистачките. Първо задната, после и предните две.
  Приближавайки се, естествено го попитах защо ми пипа колата. Първото, за което бях информиран беше – „Аз тебе те познавам, но ти не знаеш кой съм!” Стана ясно още, че има някакви забележки относно паркирането ми.
  Казах му, че въобще не ме интересува кой е – „само моля втори път да не ми пипа колата”, тъй като има органи, които са упълномощени да регистрират нарушения, а той очевидно няма вид на такъв.
  Обърнах се и си тръгнах към колата, след което чух как той брутално ме напсува – подчертавам – брутално. Бих цитирал думите му, но са твърди вулгарни, за да бъдат написани.
  Дали тогава са му паднали очилата – не знам. Само помня, как той взе един огромен камък и тръгна срещу мен, след като се бях качил в колата, как снимаше с телефона си и как се заканваше.
  Между другото, няколко часа по-късно, излизайки от киното, където бях с жена ми и двамата ми сина, се опитах да измия стъклото на колата, оказа се, че чистачките ми не работят. Това е следствие от „безобидното” вдигане на чистачките.
  В нито една държава от ЕС не може да стане подобна случка, защото хората знаят правата и задълженията си! Нито един европеец няма да криви чистачките на „неправилно” спрял автомобил, а ако е толкова съвестен ще информира своевременно органите на КАТ. Това е единственият начин на действие. Оставям настрана въпроса дали каруцарският стил на псуване е допустим.
  Не знам дали имам нещо общо със счупването на очилата на г-н Христов, но съм готов да му ги заплатя – дори в троен размер, естествено само, след като въпросният господин заплати ремонта на чистачките ми в специализиран сервиз.
  „Аз Не обичам България на Юлиан Константинов”, заяви Кирил Христов. Браво, г-н Христов, винаги е по-лесно да Не обичаш. И по-удобно. Аз пък, Обичам България, дори и с такива като Кирил Христов.
  Защото един Кирил Христов не е България и Слава Богу.”

  Сега пък не е имало ръкопашен бой, а бой с камъни :DD

 166. jjjj · May 21, 2012

  Киро, не пипай чужда собственост! Ако не ти харесва нещо (виждаш неправилно паркирано МПС) има си паяци, полиция и т.н.
  Не дай си боже… някой си помисли че му крадеш чистачките, повярвай 30 кг човечец ще ти напука “рейбана”.

 167. Божо · May 21, 2012

  Сигурно разните мутрачета, дето пишат тук, под “вдигане на чистачките” разбират нещо друго, което те обикновено правят. Иначе това е най-културният и безобиден начин, да покажеш на човека, когато го няма наблизо, че е спрял лошо. Не виждам какъв е проблемът да си ги свали и да продължи. Ако може да мисли, ще се сети, че нещо е сбъркал.

  Иначе от другите методи по-безобиден е лепенка “паркирал си като задник” .
  Вече тия с ключовете и паветата не са нормални. Може човекът много спешно да е трябвало да спре за малко, но и да не е такъв случая, като му съсипвате имуществото, не сте по-добри от него.

 168. Anton · May 21, 2012

  До “Alexander MAY 21, 2012 @ 13:55:05″

  А ако докажа, че не сме един и същи човек ? Аз обичам да доказвам нещата, които твърдя.
  Айде понеже ти предполагаш нещо, докажи го!

 169. lusi · May 21, 2012

  браво бе малко ти е

 170. lusi · May 21, 2012

  кирчо лъжеш повече от цар Киро

 171. akademk nedelchev · May 21, 2012

  киро скумрията голем гражданин излезе явно откога се появи по бнт е забравил кви простоии е праил на времето та треа да му напомнят с шамари.

 172. КАЛИНА · May 21, 2012

  Евалата Кириле, добре си го написал. Точно както си е ! А на всички коментатори как трябвало да извика съответния орган, отговорно им заявявам че органа ще им го начука. Рано или късно, ще изпаднете в ситуация да чакате огран да ви защити правата, ама органа няма да си свърши работата.
  Категорично подкрепям гражданското самосъзнание, отправянето на забележки по културен начин. Българина е станал страхлив, да не му скочи мутрафона , ако му направиш забележка.

  Но понеже няма да го бъде със забележките, трябва да се въведе правило като в швейцария. Изпортваш някого, и получаваш % от неговата глоба. Ще бъдем шампиони ! И ще изчистим българия за половин ден !

 173. ro · May 21, 2012

  Аман от нагли к’та като Константинов! И манипулативни.
  Браво на г-н Христов – аз отдавна съм за закона на Линч – държавата като я няма все някой да е там..
  Бил безличен интелигент според една госпожа – по-добре така отколкото личен простак като някои други, които познаваме от ефира.
  Хайде сиктер на мускулестия интелигент К-в. Дано следващия път му пуснат един ключ или нещо по-така.. Като не стават софийските улици за паркиране – вариантите са: да си купи малка кола, да ходи пеш, да отиде на село! Писнало ми е от грандомански коли, вкоито да си удрям д’то или да се чудя как да ги заобикалям с бебешката си количка!
  И, колко си арогантен, г-н Константинов! И знам, че знаеш защо! Хайде, надувай си мускулите у вас, както се пееше в една песничка..

 174. Ангел Янков · May 21, 2012

  Пепи, едновременно твърдиш, че не защитаваш Константинов и опеделяш хора като Киро като “дразнители и провокатори”, които сами си просят…:)

 175. Rosko · May 21, 2012

  За Юлиян е ясно. Човека си е известен и каквото да говорите в случая господа само му правите реклама. Още повече че всеки човек с мааалко мозък в главата си вижда на чия страна е истината . Ами тоя смешник блогърчето търсещ евтина реклама може и нарочно де го е следил, че да има после какво да пише и с какво да се занимава. Представяте ли си сега как му се обръща скучничкия животец на пича с фалшивите очилца за 10 лв. И какво внимание към него а? Сега е под светлините на прожекторите. Сигурно жена му не го удостоява с толкова внимание. Що ли не и обърне и на нея чистачките. Лелеее какви смешковци са се навъдили.

 176. Дани · May 21, 2012

  Ами не е редно да пипаш колата, да я дереш, огъваш и тн. Ти не си някой градски Батман, да слагаш Рейбана и да раздаваш правосъдие. Аз кола нямам, пешеходец съм…. И на мен ми пречат като ми спрат на пътеката, ама не ти ли е малко жал да дереш на хората колите. Нека ги глобят- нека! Ама ти искаш да всяваш ред с безредие.. fail !

 177. Ангел Янков · May 21, 2012

  И да добавя, Пепи – дори и при децата, защитниците на побойниците след това повтарят неща от рода на “един шамар, голяма работа!”. При теб обаче е интересно, че на места заемаш позата на човек, който е против простотиите. Но очевидно не и против физическата сазоразправа.

 178. Omrel Urel · May 21, 2012

  Screenshot, or did not happen
  ;)

 179. Ted Kostov · May 21, 2012

  Киро с теб сме!

 180. Rosko · May 21, 2012

  Ми купи му очилца тогава

 181. Стоян Димитров · May 21, 2012

  Незнам кой крив кой прав, ама това:
  Че никога няма да ти се случи в друга членка на ЕС не бъди сигорен.
  Лично са ми кривили чистачките ,защото бях спрял на правилно място на пътя,но то било на някъв си който спиръл всеки ден там.
  И аз като съм спрял се наложило да спре пред мен.
  Тъй че психопати има в целия свят ,не си мислете че Българите сме измислили света :) .

 182. dancho · May 21, 2012

  юлиан е един необърсан гъз, който вече никой не кани да пее по международните сцени, затова се излага по телевизора, па с претенциите, че е голям интелигент/иронично-симпатичен простак.

 183. hou · May 21, 2012

  ахахах гражданино хъ , не знам къде си намерил това обръщение на Ю.К. , но в него има такива небивали глупости. “В нито една държава от ЕС не може да стане подобна случка, защото хората знаят правата и задълженията си! Нито един европеец няма да криви чистачките на „неправилно” спрял автомобил” Като живял няколко години в една от тези страни,ще ти кажа само,такова нещо ако се случи,може и да ти надраскат колата със спрей,да ти спукат гума и да ти викнат депанажа,всичко това ми се е случвало. Сега да те питам ,ти как ще докажеш твърдението си,хахах никак.

 184. bistra · May 21, 2012

  Поради тази причина и много други причини като ниската култура,нетолерантността аз избрах да живея на друго място..в друга държава,където всичко е по+цивилизовано,хората са усмихнати и проявяват респект към личността.За жалост имах добро мнение за Юлиян,но съм се подвела.Жалко!

 185. KS · May 21, 2012

  Тази набедена мутра не е минавала Калотина – навсякъде в “цивилизования” свят ще ти надраскат колата, счупят огледалото и какво ли още не, ако се паркираш неправилно.

  Тука всеки глупак с вид на кучи гъз и показван 2 пъти по телевизията е звезда. Е, некой ден ще му увият винкел оголо грозната глава и ще риве от екрана, колко са го били…

 186. Pingback: Юлиан Константинов изтрещя на улицата – раздава юмруци | Новините.com - истинският сайт за новини
 187. konstantin · May 21, 2012

  Nqmash pravo da vdigash chistachki, nqmash pravo dori da dokosvash chujda sobstvenost, zashtoto si podsudim. Imash pravo da izvikash polizia i da se oplachesh. Draskane s kluch, kamuni, i krivene na 4istachki samo v BG moje da se vidi, samo tupite bulgari go pravqt, i za sujalenie ti si edin ot tqx jqvno. Da ti kaja chestno, az ne sum mutra, no ako te vidq da mi draskash kolata ili da pravish kakvoto i da bilo s neq, bix ti platil 500 lv. da ti schupq krakata. Razberi che ti pravosudie chrez selski proqvi ne moje da razdavash. Btw bloga ti ne me kefi, i tupo ime imash, i tupo izglejdash, vuobshe jestok selqndur si, spri da se zanimavash gluposti.

 188. Stani · May 21, 2012

  Тоя Юлиян не го знам кой е, няма честта да съм му обърнала внимание като е участвал в някаква тв дивотия. Но е много грозен неприятен на вид, като некой мавър и вярвам, че се е държал просташки, съответстващо на грозното му лице.
  Добре, че Кирчо го показва що за вид е! Дерзай, Кире, търси си правата!

 189. Golqma luja · May 21, 2012

  Това си е чиста доза измислица-автора на блога се опитва да се прави на жертва, а всъщност самия той е извършил непристойни хулигански действия! Кой му е дал право да вдига чистачките на колата-и предните, и задните-и защо ако е вдигнал чистачки не е вдигнал само една, а двете отпред и една отзад-това прави точно три чистачки-е това ако не е злоба и завист, здраве му кажи! Аман от такива хейтъри като този човечец, такъв ако го видя да ми вдига чистачките на колата директно ще го нокаутирам без изобщо да му искам обяснения!

 190. Stoyan Petkov · May 21, 2012

  Вдигането (а не чупенето!) на чистачка, като акт на демонстрация на гражданско самосъзнание не е нищо повече от шеговито напомняне на собственика на погрешно паркираното МПС, че същия не обитава сам заобикалящата го градска среда. Това не е нито посегателство върху частна собственост, нито шут в топките на крехкото, рустикално его на цитирания индивид (макар последния видно да интерпретира жеста именно по този начин), а само дружеско намигане – един вид добросъседски способ за коригиране на некоректно поведение.
  Ето – ти си паркирал 3 тона железария на моя път, пред моя тротоар, който бележи границите на моето пешеходно пространство и го отделя от твоето – там където власт имат МПС-тата, образно казано. Ти първи си нарушил добрите нрави (а и 2-3 нормативни разпоредби). Аргументът за неприкосновеността на частната собственост не е приложим в случая. Да, тя Е неприкосновена, но помнете, че правото се упражнява дотолкова, доколкото не пречи другиму. И прочее ч*кии за ума…

 191. Bidurov · May 21, 2012

  Вие всичките псевдо активисти в един момент може да натежите с по някой грам отгоре.

 192. до Константин · May 21, 2012

  На каво нямаме право – разбрахме!
  А на какво имаме право??
  Аз лично смятам, че имаме право на чисти тротоари и място за минаване, както и на справедливо третиране от страна на полицията. Ха познайте паяка би закопчал г-н Константинов!? Следователно, имаме право да си търсим правото сами!
  А иначе, омръзнало ми е от мачовско отношение към колата – все пак това не е жена! Че чак и крака да чупиш?? Следващия път един такъв нескопосник като Юлианчо като ти надрънди количката, че те питам дали ще го защитаваш.

 193. JENY · May 21, 2012

  ПРЕДЛОЖЕНИЕ – ДА НАПРАВИ КИРО ПЕТИЦИЯ ВЪВ ФЕЙСБУК – ДА СЕ ПРЕКРАТИ ТВ УЧАСТИЕТО НА ЮЛИЯН КОНСТАНТИНОВ В “АЗ ОБИЧАМ БЪЛГАРИЯ ” – КЪМ РЪКОВОДОСТВОТО НА НОВА ТВ !

 194. римски корсаков · May 21, 2012

  Хич не се връзва ЮК и Аз обичам България ???? Така че аз съм ЗА.. изгонването му

 195. Извода е: Не ви е работа да пипате чуждите коли. Няма значение дали са ЗАЗ или БМВ. Има си отговорни органи които се занимават със санкциониране. Личната собственност е неприкосновенна и не подлежи да улична саморазправа от граждани.

 196. whatever · May 21, 2012

  Киро или там какъвто си, има си установени мерки и правила в едно нормално общество които ти като нормален гражданин трябва да спазваш. Когато виждаш нарушител, взимаш съответните такива мерки, но НЕ поругаваш частното му имущество, глупако! Не юмрук, ами да ти извият врата, заслужаваш. И ти го казва човек, патил по същия начин от такива лекета като тебе!

 197. Райков · May 21, 2012

  Уважавам позицията на Киро, и съм му благодарен за нея. Търсенето на истината изисква да не приемаме за чиста монета нито казаното от него, нито от опонента му, който вече се изказа по случая със съвсем противоположен разказ (въпреки че за себе си съм убеден каква е истината).
  Все пак, благодарен съм, защото вече при създадения прецедент, Юлиян няма да си позволи да играе мутра по улиците, най-малкото защото ще пострада екранния му образ и от там джоба му.
  За Киро, дано усеща че е помогнал за демутризацията на улиците дори съвсем малко, и нека другия път да е с диктофон!
  Поздрави. Браво Киро.

 198. Райков · May 21, 2012

  А за останалите баламурници – Къде са органите “които се занимават със санкциониране”? Защото аз всеки ден ходя по централните улици и съм се нагледал на супер наглеци, но органи не съм виждал скоро. Затова, гражданската позиция е задължителна. Ако трябва – с паве в стъклото в краен случай!

 199. Румен · May 21, 2012

  Абе хора толкова ли сте плитки в разсъжденията си? Единия нарушава правото на свободно придвижване на другия, а другия му нарушава правото на неприкосновеност … до кога ще сме така? 2 селски постъпки. Знаете поговорката “Око за око и всички са слепи” какъв е проблема да си паркираш на някое позволено място и да ходиш 2 минути до колата си, а вдигането на чистачките не е нарушаване на нищо вие се изкарахте ебаси специалистите по европейско право … направо ми се драйфа от целия тоя спор. Споренето в интернет е като участието в олимпийските игри за бавноразвиващи се, дори и да спечелиш си оставаш изостанал … в чужбина почти не можеш да видиш неправилно паркирал автомобил, ако това се случи веднага го глобяват, тук всеки 2ри паркира както си поиска, нормално е на пешеходците да им дойде до гушата и да почнат да пишат със спрейове неща и да драскат, използвайте ги тия глави за мислене а не за бой майка му стара … европейци сте, граждани сте, не сте си на мегдана на село на площада където както и да спреш все тая … на местото на родителите ви бис се самоубил като видя що за дете съм отгледал … аман …

 200. Станимир Савов · May 21, 2012

  Кире, гледам доста сърцераздирателна история си преживял. От няколко поста разбрах, че си бил невероятен журналист в още по-невероятния Канал-1. Не сме чули версията на Юлиян обаче. Да не се окаже само, че си му счупил чистачките? То тук е лесно да се пише. Чудя се, ако действително те е ударил Юлиян колко дни ти трябваха, за да се прибереш от чужбина? Май ми прилича на желание за евтина популярност на гърба на известен и успял човек. Защо не си прикрепил снимков материал от пораженията, Кире? Май само лаеш и печелиш симпатии. И защо няма да го съдиш?? Искаш ли да ти кажа защо? Защото първо ти няма абсолютно нищо и второ вече постигна своето-герой на деня! В заключение ще ти кажа , че ако те видя да извиваш моите чистачки, със сигурност ще ти извия врата, а ти се оплачи на Вселенския патриарх , ако искаш!

 201. viktor epstein · May 21, 2012

  Киро, добре е че си признаваш че си гъз
  Малко та е фраснал, човекът има право на самозащита :)))
  Друг път не са прави на катаджия, и недей да плачеш по форумите

 202. az · May 21, 2012

  последния пост е на юлиан константинов, да знаете

 203. до viktor · May 21, 2012

  Виктореее, слабичък си, то проблемът е точно че КАТ не си вършат работата, а на оня боклук с джипа, да не се прави на много велик, щото не се знае кога и къде ще си намери майстора тип случката на багата…

 204. Alexander · May 21, 2012

  Определено се забелязват постове тип “PR”, но нека… поне е хубаво че има тъпаци подрекпящи Юлиан

 205. ооо · May 21, 2012

  мина 7000 споделяния О.о

 206. KS · May 21, 2012

  До Bidurov

  Биде, що мислиш, че само ти можеш да раздаваш по некой грам отгоре ?

  Мое зема мина през теб с моя джип и след това ще ми дадът условна и обществено порицание тъпа мутро…Всички мутри се мислите за безсмъртни, докато някой не ви застреля.

 207. Петър Петров · May 21, 2012

  Да сравнявате Юлиян Константинов с мутра е, меко казано простащина. Очевидно нямате представа нито от кариерата, нито от постиженията му и за вас той е просто един ТВ водещ. А пък ако и авторът на блога е ТВ водещ, язък за некомпетентността му. Да изкараш от равновение Юлиан Константинов не е никак лесно и ми е много интересно какво точно е направил “пострадалият” и с какво е успял да го вбеси. И някак не приемам за нормално да свиеш чистачките на някого и да очакваш той да го приеме като “Приятелю неправилно си паркирал…” и т.н. МЕН ПЪК МЕ Е СРАМ ЗА БЪЛГАРИЯ, в която артисти, прославили името й от МЕТРОПОЛИТЕН, през КОВЪНТ ГАРДЪН до ЛА СКАЛА, се сравняват с мутри единствено по белега, че имат джип. Срам ме е, че това е повод, за да се насъскваме един срещу друг. Срам ме е, че в целия този форум няма един човек, който да е чувал за успехите на Юлиан Константинов. Срам ме е, че има неграмотници, които си позволяват да коментират интелигентността и възпитанието му, а не са в състояние даже да изпишат правилно коментара си. А някои дори се хвалят с невежеството си – една не знаела кой е, ама не й бил симпатичен, друг предполага, че не бил излизал извън Калотина, а има даже апел да го свалят от екран! А кой ви дава гаранция, че написаното от въпросния “Киро” е истина? Аз КАТЕГОРИЧНО НЕ му вярвам – имам честта да познавам Юлиан Константинов и заявявам, че това е един изключителен ЧОВЕК и АРТИСТ, безкрайно ерудиран и добре възпитан. И НАПИСАНОТО ОТ КИРИЛ ХРИСТОВ Е ЛЪЖА!

 208. KS · May 21, 2012

  Петре,

  А ти си един набеден PR, извършващ кризисен маркетинг. Нищо лошо, но е късно. Бомбата гръмна и е добре да си възпитате “изключителните” хора….

 209. Петър Петров · May 21, 2012

  До Аз: Нещастнико, ако съм Юлиан Константинов, няма да се крия зад чужди имена. Защото ще има с какво да се гордея! А ти вземи та прочети малко по въпроса. Има едно изкуство, казва се ОПЕРА. Там има едни българи, дето целият свят ги знае: Борис Христов, Николай Гяуров, Никола Гюзелев, Юлиан Константинов, Орлин Анастасов (това са само басите). Ето в тази компания е името на Юлилан Константинов, ама тия неща за тебе нищо не значат – то да не е Ивана, Драгана, Силвана и всякакви други фолк цицорани… ДЕ ДА БЯХ ЮЛИАН КОНСТАНТИНОВ!

 210. Pingback: Юлиан Константинов VS Кирил Христов | NEONSNOB
 211. LEVSKI · May 21, 2012

  Киро, осъди го тоя великан на селящината, ако не му стигнат кашетата от контрабанда роднините ще му помогнат да не го доведеме в Перник да поритаме на стадиона на мира с кратуната му

 212. Петър Петров · May 21, 2012

  ДО KS: ТОВА ЛИ БЕШЕ ЦЕЛТА – ДА ГРЪМНЕ БОМБАТА! БРАВО КИРЕ, ТИ УСПЯ! Най-сетне и теб ще те забележат. Ами то май и друг начин нямаше…

 213. Петър Петров · May 21, 2012

  Ало, Левски ти пак не разбра… Тоя тука не е ваште!

 214. BulKorCal · May 21, 2012

  Лафазанов, Гърбов и Москов отдавна са ни я разказали тази история. http://www.youtube.com/watch?v=ifXdoUQzPEs&feature=results_video&playnext=1&list=PL2FCF26E2920F1F78. С този скеч поздравявам кухите лейки като Петър Петров. Бегайте, роби, да се въргаляте в локвите с яйца, деца и каквото там си пожелаете, пък дано смешки като набедения оперен певец, дето май отдавна не пее, ви забележат.

 215. Петър Петров · May 21, 2012

  Не е от ваште, имах предвид, пардон! Той с кашета и контрабанда не се занимава – това за яснота, че може да ти е трудно да ме разбереш.

 216. KS · May 21, 2012

  До Петър Петров,

  Нали вече споменах, че си набеден PR, що се пънеш за едната малка заплатка? Не те ли е срам да ядеш помия за няколко кинта?

  Истината е, че в тази държава няма закони и на нормалните хора им писва. Но беззаконието е реципрочно – а аз не съм автора. Тежа 94 кг. и ако тая набедена мутра беше попаднал на мен щеше да лиже асфалта… :))

 217. Никола · May 21, 2012

  Аз НЕ обичам България на Юлиан Константинов. Не обичам България на мутрите, на джиповете, на парвенютата, на хората, които не знаят как да кажат “Добър ден” но вече са се научили да използват юмруците си. Още повече, не обичам когато това са обществени личности, които ги показват по национална медия. Не съм обиден, смешно ми е. От тъжното смешно.

  Аз също НЕ обичам!
  Спомням си…живеех на квартира преди 9-10 години на ул.”Сан Стефано” 28 във Варна, старата гръцка махала, а в отсрещния блок на тавана живееше и “разпяваше” тази грамада мускули, за която се чуваше че е “голям глас”, но без да съобразява с часовете за почивк.а..(от 14ч. до 16ч. и вечер след 22ч. или 23ч., според сезона и Изискванията (формални) на Общината. Не знам…ако беше голям глас ще пее поне във Виенската Щат,с ОперА хе…а той води шоу с емблематично заглавие…В събота го гледах и слушах това шоу “с отврашчением” ,и защото видях трима келеши…не случайни имена в българската КОлтура след Данаилов (“Збогом, Катя…) и Вежди…хе)…Н. Урумов, А. Слабаков и негова светлост Юлиян, в изключително арогантно и маймунско поведение, подскачащи насам-натам…поведение.граничещо с лудост..и имах чувството, че са поне на две малки водки/уиски-та…стар театрал съм, зная задкулисието какво представлява…

 218. Петър Петров · May 21, 2012

  До BULKORCAL – Ти драги като направиш това, дето Юлиан Константинов е направил, имаш право да го коментираш като равен с равен. И никога повече през живота си тон да не издаде, той има зад гърба си нещо, дето ти няма как да си го представиш даже. Останалото са нескопосани опити да излезеш от тинята, дето сам се навря в нея.

 219. Петър Петров · May 21, 2012

  Последното се отнася и до стария театрал – ЮЛИАН КОНСТАНТИНОВ НИКОГА НЕ Е ЖИВЯЛ ВЪВ ВАРНА. Гостувал е на операта там, но е бил на хотел и то не в гръцката махала (на тавана, моля ви се!) ! И ако имаше малко представа за какво говориш, щеше да си чувал кой е Юлиан Константинов.

 220. Иван Иванов Иванов Иванов Иванов · May 21, 2012

  На всеки, който е живял в България тази история ще му се стори абсолютно правдоподобна.

  П.С. И да, личат си PR-щините…

 221. tomboew · May 21, 2012

  tova ,koeto 4eta ne e ni6to novo,Takiva hora kato Julian Knstantinov ,Slabakov ,jena mu i o6te edin ko6 s bokluzi kato tjah salivat Balgaria s prostotijata kojato se 6iri ot godini.Imam satelitna antena i kato gledam ruski programi se ujasjavam sa6toto varvim po tehnija pat.Vi6te bolnizite v stranata na stroja6tijat se komunisam,vi6te im pati6tata na 4o kilometra sled Moskva.Vi6te Rumen Ov4arov(dobro ime)Petkov,Rumen,Petar dimitrov,Prestapnika na 20 vek Goze i nasdrave.Stiga ve4e,daite da gi mahnem tesi mom4eta,da si hodjat pv Rusia.Vednaga.Togava i as 6te doida v Bg.

 222. Петър Петров · May 21, 2012

  ДО KS: Приемай ме за какъвто искаш. Само ми обясни, защо реши, че Юлиан Константинов е мутра?

 223. Бащата · May 21, 2012

  Въпрос към всички,колко от вас са минавали с детски колички из софийските улици……..а?
  Кой прав кой крив?

 224. ооо · May 21, 2012

  НЕ МУ Е СВИЛ ЧИСТАЧКИТЕ !!!! Вдигнал ги е нагоре – безобиден знак, че не си паркирал добре

 225. Платен(za bez pari) · May 21, 2012

  И двамата са постъпили еднакво глупаво! Преди време един човек беше почнал да лепи етикети по стъклата на водачите, за да им направи забележка за неправилно спиране. Киро, ако искаш да се бориш срещу неправилно спрелите автомобили. Измисли по интелигентен начин да го правиш!

 226. Борис · May 21, 2012

  г-н Петров, не трябва да има никакво значение кой колко е велик. Може и олимпийски шампион да е, доктор на науките, собственик на хотели, какъвто и да е, по конституция всички имаме равни права и задължения. Никой няма право да паркира неправилно и да се надява на безнаказаност. И не само безнаказаност, ами и и нагло да скача после. Това е мутренското поведение независимо дали си мутра или не. Под мутра е общоприето да се разбира мускулест престъпник, за мутренското поведение обаче може да не си престъпник по дефиниция. Може да си просто един бабаит, който да разчита на безнаказаност. Е точно това демонстрира г-н Константинов. Няма как да претендира за морална правота след като самият той действа неморално. Аз лично считам и този Киро за неморален с взимането на чистачките, които не са негови. Но понякога дори неморални актове като неговия имат положително обществено значение – създавайки отзвук и карайки хората да се позамислят за поведението си.

 227. Мария · May 21, 2012

  Не знам се опитвате да го оправдаете с това, че е оперен певец. Познавам оперни певци – и между тях хора всякакви – от интелигентни и възпитани, до пълни простаци…

 228. Мария · May 21, 2012

  И Борис е прав…и Гълъбин Боевски уж е велик българин, ама се оказа, че съвместява това и с наркотрафика, така че на г-н Константинов нищо не му пречи да хем да пее в Ковънт Гардън, хем да си позволява да физическа саморазправа по кръстовищата до детските градини…

 229. nikie · May 21, 2012

  Киро, възхищавам се на позицията ти приятелю! Моят проблем с правенето на забележки към хора, които очевидно демонстрират незачитане на обществения договор е, че във вените ми тече много гняв, който се опитвам да подтискам. Знаейки че, Юлияноподобляците демнонстрират фитнес мускулите си и понякога ги ползват избягвам да влизам в конфронтация – единствено защото и аз съм 2м и тежа не 100, а 120кг. и нищо няма да ми попречи да набутам оперния гей под джипа – но така слизам на неговото ниво, а това е против моя морал.

  В крайна сметка всички си намират каквото търсят – от Асен Агов, който чупеше огледала, до оня самбиста, който някой си Дъмпела остави задълго извън единственото, което може да прави в тоя живот.

  Вселената винаги уеднаквява силите…но все пак – поздравявам те за твоята смелост да изразиш позиция.

 230. KS · May 21, 2012

  nikie
  May 21, 2012 @ 19:43:51

  :))) Един лайк за поста ти.

  Баси, тука дойдохте тежката категория. Аз с моите 94 кг. изпаднах от класацията, хахахаха…

 231. Roy · May 21, 2012

  Петър Петров,
  Вие да не сте онлайн адвокат и защитник на г-н Юлиан Константинов ?

 232. Георги Христов · May 21, 2012

  Аре бе пичове самозабравяте се. Само ми кажете, че никога не стре паркирали на тротоара или до пешеходна пътека. Къде ще паркирате. Единствения начин да паркирам пред блока си е да кача колата на тротоара. Всяка вечер го правя. паркират и още сигурно 100 коли до тротоарите.

  Коли пред и всяка пешеходна пътека. Коли от едната страна на улицата,улиците стават еднопосочни хората не могат да се разминава.т

  Това е всекидневие,не сте ли минавали през центъра да видите в малките улички как се паркира, как точно на кръстовището има място има по две зле паркирали коли, да не може човек да се размине.

  От луната ли падате бе, в София ли живеете, на воля може да си паркирате колата на село – в София няма място дори за велосипед.

  Тоя пич да обиколи центъра сигурно месеци няма да му стигат да вдига чистачките на неправилно паркиралите.

  Моето мнение е , че е съвсем нормално някой да реагира ако му се пипа колата по какъвто и да е повод.

 233. Тими · May 21, 2012

  @Александър Николов:
  Само собствеността е неприкосновена, а личността не е????? Смешник

 234. nikie · May 21, 2012

  Не си прав, господине Христов!

  Всички паркираме, когато според нас “няма начин” – и да, никой няма право да пипа чужда собственост, освен в случай на предпазване от неминуема опасност!

  Но да си говорим, че е “нормално” да удариш по лицето човек, който дори не е повредил нещо твое, а е бил по-настъпателен в позицията си не е адекватно поведение.

  Защото ако всеки приема какво е нормално и какво не според емоциите и настроението си – знаем какво следва…закона на джунглата – моя мускул срещу твоя електрошок, пистолет с изпилени номера, нож, бокс, спрей, пика под ръката на пуловера и прочие…

 235. BulKorCal · May 21, 2012

  Георги Христов, кажи къде живееш, пръдливецо, да дойда ти нарежа гумите на жигулата мухлясала. Простак и келеш, че и се хвали по форумите.

 236. Мирослав · May 21, 2012

  Прочитайки написаното не видях злоба, агресия или неуважение при повдигането на едни чистачки на кола. Единственият самоунижил се е този, който е посегнал физически към саморазправа.
  Чета и коментари, че всъщност написаното е измислица, че не е възможно уважаван човек да е подлец, простак или просто нервак. За съжаление съм ставал свидетел на точно такива случаи и те не от една и друга “уважавана” личност.
  .Зза мен ЮЛИН КОНСТАНТИНОВ не заслужва уважение.

 237. Yo · May 21, 2012

  Промоция: дюнер + картофи + кока кола за шут с футболна топка в главата на Киро!
  Event for Наритай Киро – получи безплатна кока кола и дюнер от мимас!!
  http://www.facebook.com/groups/148568188609797/

 238. Алекс · May 21, 2012

  Защо никой не споменава мармота в цялата история?…
  Как пък в цяла София за цялата 2012-та тоз горкия Киро налетя баш на тоз горкия Юлиян.
  На всеки 2 метра в центъра на София по всяко време има по един паркирал като камилар. Ако внезапно-станалият-известен Киро вдигаше чистачките на всеки, спрял по средата, само на Гурко от БСФС до Шишман щеше да му излезе мазол. И поне три мутри щяха да му отвинтят главата.
  Ама ей тъй на, стават случайности.

 239. slarty · May 21, 2012

  Браво Кире! Тоя, дето като Стоичков прославя страната ужким а е едно пзлно лайно и съвкупност от душевни отпадъци както излиза от описанието на случката заслужава публичен линч! Не може простащината и мутроповедението от типа /къф ти е проблема на тебе бе/ да бъде лайтмотив и ролеви модел на съвременната интелигенция от медиите, а чрез тях и на цял един народ! Писна ми от свръхбългари, гнетещи и унижаващи честните си съграждани! Да ЕБЕМ ДРУЖНО оперният певец, както би казал Светльо от Хиподил.. НА ПЕВЕЦА У ГЪЗЕЦА!

 240. dreamer · May 21, 2012

  Браво, заради хора като теб Киро теб вярвам в бъдещето на България и заради хора като Юлиан Константинов съм скептичен… Жалко, че има такива селяци като него все още…

 241. Dr Petkova · May 21, 2012

  O, sve6tenna prostota. Kakav balgarin e tozi, otrepka, 6tom njama elementarno powedenie, balkandjia!

 242. Kатерина · May 21, 2012

  ….дамммм…И най-умният си е малко прост..Ако Юлиян от Ла Скала е попаднал директно в средата на нашите мили,силно интелигентни,наблъскани с тестостерон ново- продуценти/мутри/шмурти…( бе,писани деца,на мама,дето се блъскат силно в космата гръд,дърпат златни ланци-коса няма, за това ланеца се дърпа)..ей тез,родолюбци..много оби4ат България..и прославят..и си купуват джипове,ама от големите,4е да са по-по-най( няма се излагаме,я) нашите ” родолюбци” ..та,попаднеш ли сред тях-оправия няма! те се самозаразяват един-друг,капкова инфекция:) Забрави изкуството,забрави Ла Скала…средата променя хората..А ако искаш да работиш и да правиш нещо,каквото и да е “нещо”,трябва да станеш,един от тях.
  Юлиян Константинов да смени колата,съобразена с пътищата и паркомястото в София(защото ,не София ще се съобразява с вас,а вие с града,нали:) И да погледне действителността около себе си,никой няма да му сваля шапка,защото е прославил родината като оперен певец,това трябва да се прави ЕЖЕДНЕВНО-когато си дигнал летвата толкова,не можеш да ставаш за посмешище…
  Има МЕТРО в града! използвайте го! Не бъдете първенюта,грижете се един за друг…една от наи-сладките коли в света е МИНИ…в МИНИ има класа,но в оперни примадони с лоши обноски-никва.хептем-0…зеро…нула..много лошо!
  Стига сте говорили за Европа.Ние сме Балканите…
  Кире,ако вси4ко е така,както го описваш…едва ли имаш интерес да го ” омаскариш” просто така…действай, брат.Но мисли му,ако изопа4аваш или донаписваш в момент на ярост!!… А ина4е Рейбана от мен.:))..розов,10 лева..:))

 243. ana · May 21, 2012

  vsi4ko mnogo hybavo,no za6to triabva da se izraziavate v mediata s amerikanski izrazi?funny,right?

 244. incognito · May 21, 2012

  @Георги Христов

  Като не искаш да въртиш 10 минути за да си намериш нормално паркомясто, недей да слизаш с автомобил в центъра. Толкова е елементарно. Никой не длъжен на теб и подобните ти тарикати да ви осигурява място за автомобила на 100 метра от дестинацията. Ако си такъв тузар наеми си шофьор, който да прави кръгчета докато намери място или си накупи гаражи навсякъде където ходиш.

  И не, не всички паркират по тротоари, на кръстовища, на места за ивалиди, да зебри и прочее. Някои от нас въртят ли въртят кръгчета докато си намерят място. Дори когато живеят на улицата където може да заврат предница върху тротоара.

 245. plam · May 21, 2012

  Абе, Кириле, дето никой не те знае кой си, ако тръгнеш да ми пипаш чистачките и аз бих ти изпукал 1 юмрук в селската мутра! Голям проблем направи от това, че някой е тръгнал да си защити частната собственост, бил той и Юлиан Константинов…Не е редно да си правиш селски ПР на гърба на човек, много по-успял от теб и много по-достоен българин отколкото ти си…Не че те познавам ,никога не съм те и чувал (то едва ли някой освен роднините ти гледа твоето предаване), но това че си един мишок с предаване по БНТ, което никой нормален човек не гледа, не означава, че трябва да злобееш и плюеш по Константинов. Нито го познавам лично, нито го защитавам, но според мен твоята версия, за това колко културно си се отнесъл и как с любов си му вдигнал чистачките е чиста проба лъжа! И тук ми се възпаляват някакви олигофрени: Да, той Константинов бил еди какъв си, 2-метров простак, побойник и не знам си какви други простотии. 99% от нормалните български (че и световни) мъже биха ти изгърмяли 2 шамара, затова, че им пипаш колата. Какъв, аджеба си ти, че ще ми пипаш колата? Аз лично бих те спукал от бой за назидание. В България всички сме джигити, караме както си знаем, паркираме както си знаем, а ти си най-големият капацитет, че да ходиш да вдигаш нечии чистачки??? Според мен трябва да се радваш, че този джип е бил на Юлиан Константинов, защото спокойно можеше да е на Коце Ряпата, Пешо Бъчвата или на някой друг “симпатяга” с красноречив прякор и тогава едва ли щеше да си в състояние да пищиш като госпожица, че някой ти е шибнал 1 юмрук – може би щяхме да четем за твоята личност в криминалните хроники! Затова не се прави на много отворен, живуркай си животеца, води си предаването, дето никой не го гледа и престани да се държиш като някоя пу..ка! Щото ми писна от ПУТ.И в тая държава! Не са проблема хората като Константинов, а хората като тебе – дето много пискат! И да цитираме 1 велик български филм: Пискат! Качило се всяко на кола и писка!

 246. Pingback: Певец бие хипстър в спор за паркиране | К+
 247. ДАНКО · May 21, 2012

  Аз незнам дали за някой от БНТ може да се каже журналист изобщо,ениуей, но който и да е ако ми пипне колата не очилата ще му счупя само..оттървал си се досадник селяндурски.Аман от “съвестни граждани”…Следващия път, ако видя – ще помагам.НЕ ПИПАЙ ЧУЖДИТЕ НЕЩА, ако искаш викни паяк,КАТ… – чистачките не са твои, нито кръстовището, нито знаеш конкретната ситуация.Тъпак…АМАН от досадници,журналяги от селата напридошли…

 248. Ирена · May 21, 2012

  Ако се чудите какви статии да си прехвърляте, ето ви подходящ материал. Моето мнение е, че такива хора трябва да бъдат порицани обществено. Те трябва да се извинят не само на директната жертва (в случая Кирил Христов), но и на цялото общество!

 249. Гошо · May 21, 2012

  Дайте му номера на джипа на тоя палячо, да играе тухлата и ключа следващия път …

 250. Яна · May 21, 2012

  Възмутително………зачетох се,тъй като и аз съм била “предупреждавана” по този елегантен и изпълнен с финес начин…а именно откъртване на чистачки…..Питам Аз: Това за гордост и похвала ли е? Това е жалък опит на на “комплексиран” и злобен човек,без работа……,а виждайки и вашите коментари и с каква злоба сипете обиди за хора, които не познавате ми става тъжно, как Ви обединява само идеята да плюете по някой……Ходете и показвайте недоволствата си ,когато трябва и където трябва, а не по частната собственост на хората, които все пак са работили за “големите” си джипове….хаххаха егати комплексарското изказване…Всички искате такива! Не съм съгласна и със саморазправа на такова ниво, и на мен ми се е искало да счупя ръцете на този който ми изкърти чистачките и огледалото,за да ме подсети,че съм паркирала на наследственото му място……

 251. incognito · May 21, 2012

  @plam

  Айде и ти с достойните българи. Достатъчно хора вече го казаха — ако ще да е 10-кратен нобелов лауреат, темерутът си е темерут. И ако разказът на автора е истински, този Константинов си е първокласен екземпляр.

  И стига с тази глупост за неприкосновенността. Кво, някой ако си остави 3-метровата кашпа насред тротоара, всички трябва да я прескачат внимателно, защото е неприкосновена?

 252. incognito · May 21, 2012

  @Яна

  За собствения си казус може би сте права. Но тук коментиращите, предполагам и се надявам, изхождат от презумцията, че разказът е верен — чистачки никой не е къртил и кривил, а само повдигнал, за което е получил физическа саморазправа. Не малко посетители потвърдиха общия образ на този Юлиян Константинов от собствени впечатления, а и дори неговият собствен отговор не отрича нищо категорично. А очевидния кризисен ПиАр, който негови познати / приятели или платени агенти правят е направо комичен.

 253. Яна · May 21, 2012

  Господин или Госпожо Инкогнито, в цялата случка е жалко ,че заради не особено добре организираната ни държа се наблюдава страст и плам в хората единствено ,когато имат възможност да изкажат омразата и да се мачкат един друг…..никога няма да се ОПРАВИМ

 254. Jorkata · May 21, 2012

  Ако ситуацията е такава, както я е разказал “Киро” според мен Юлиян е тотална щета. А колкото до коментарите, какви са тези, които си дават мненията – това е смешно. Може да си велик и цял свят да знае твоето име, но една такава постъпка те превръща в амеба. Да, точно така. Някой по-горе спомена наш спортист, който в момента пребивава в Южна Америка. Ами нормално е да се правят такива асоциации. От чисто човешка гледна точка – това с чистачките е така. По този начин даваш “сигнал”, че нещо в паркирането не е наред. Друг е въпроса защо точно на такава кола. Някой спомена “паяци”. Замислете се кога точно някой от вас пишещите всезнайковци е викал паяк, който да вдигне неправилно паркирал автомобил, а в случая автомобил, за който е ясно, че не е собственост на средностатистически жител на милата ни родна страна. По-горе споменаха и фолк-дивите. Въпрос на манталитет скъпи писателченца. В случая този просто е едно продължение на ултра турбинираното ни фолк общество, давещо се в мизерията на собствената си простотия. Отвращаващо е, че има хора, изключвам наетите писарушки, които смятат, че ако си известна личност можеш да си позволяваш своеволия. Това е прекалено елементарно за човек, който БИ ТРЯБВАЛО да е малко над злободневието и трагичната ни улична действителност. Жалко, жалко, жалко… ако такива хора са известните ни личности.

 255. incognito · May 21, 2012

  @Яна

  С това мога да се съглася. И ако аз самия вярвах, че телефонно обаждане на КАТ / Център за Градска Мобилност би имало нужния ефект, не бих се съгласил с автора. Но предвид безполезността на нашите институции, бих казал че съм ОК с едно такова безобидно (както е описано) напомняне на господина, че улицата не е негова и не е сам в този град. И в така поставени условия физическата саморазправа е абсолютно недопустима.

  (а вашият случай е различен и по-скоро бих казал, че разправилият се с вас заради това, че сте паркирали на гарантираното-му-по-рождение място е по-скоро аналог на Ю.К. от описаната случка)

 256. Jorkata · May 21, 2012

  До Яна. Никой, никого не мачка. В случая става въпрос за съвсем културно “предупреждение” и за още по-културната проява на един културен човек, в нашата така духовно-възвишената и културна държава.

 257. ramires · May 21, 2012

  da vi go na4ukam na vsi4ki……maloumici…nqkoi si pravi piar na dingila ULIAN i vie mu se varzvate.mnogo ste prosti v sofffffiq

 258. Яна · May 21, 2012

  До Жорката
  НЕ съм съгласна,че е културно “предупреждение”………Никога не съм си позволявала да пипам нещо,което не е мое-ако имам проблем се изправям лице в лице,а не тихомълком…..И това ли ВИ е достойно поведение?

 259. Яна · May 21, 2012

  Само,като се зачета в коментарите на хората и нивото и мисля,че трябва по-скоро от тая паплач да се възмущавате а не ,че накакъв мъж фраснал друг…..много пък финни станахте

 260. incognito · May 21, 2012

  @Яна

  Съпруг имате ли? Син? Брат? Като го фраснат него, може да рекалибрирате гледната точка…

  Вие все пак сте дама, така че надали ви грози чак такава опасност, но със сигурност може да отнесете някоя друга цветна псувня, която да ви направи деня, ако докоснете с детската си количка нечий неприкосновен свещен автомобил. Но пък от друга страна вие не сте такава фина, надали ще се впечатлите. Или…?

 261. ... · May 21, 2012

  Първо- не подкрепям и не заставам на страната на никой от тях- не мисля, че цялата ситуация е обяснена обективно.- всеки си казва неговата гледна точка. Със сигурност физическата саморазправа не е правилния начин,особено, когато участват уж интелигентни и възпитани хора . Но ако вместо да уведомиш органите, които би трябвало да отговарят за това,(независимо как си вършат работата в такава ситуация) ти решиш директно да действаш(даже било то и да вдигнеш чистачките) – трябва да си готов, че и другата страна може да отговори. Повечето с джипове наистина карат и паркират все едно светът е техен, но честно ако видя някой да ми пипа огледала, чистачки или каквото и да е по колата ми, със сигурност много ще се ядосам и най- малкото ще му поискам обяснения. Съжалявам, но когато прилагаш “уличния” език, трябва да си готов да ти отвърнат отново със същия “уличен” език. В случая една бележка – “паркирал си като гъз” или “научи се да паркираш” би била достатъчна. В никакъв случай не оправдавам Юлиан, защото ми се е случвало точно надутковци с джипове да са ми запречвали пътя с безумните си умения да паркират, но ако пристъпя към чистачки, стъкла, ключове и прочее със сигурност ще съм готова за това да има най- малкото много псувни. Когато решиш сам да вземеш закона в ръцете си, трябва да си готов да поемеш последствията.(това се отнася и до двамата).

 262. Яна · May 21, 2012

  incognito
  НИкога не съм харесвала тези глупави форуми,които промениха нормалният начин на общуване и всеки се крие зад така желаният от него образ…….говорят се глупости,мръсотии, които сигурна съм ако половината ажтори застанат лице в лице ниама да обелят и дума…и тъй,като съм достатъчно фина, предпочитам друг тип аудитория…Пожелавам Ви лека нощ и дано никой не осъмне с елегантни сигнали върху колата си

 263. Pingback: От блоговете: TV мутри срещу Киро
 264. Вальо · May 21, 2012

  яна:

  надявам се и ти да не осъмнеш с тир пред входната врата. докато има толкова много миндили в този град, ще има и кой да им вдига чистачките. и точно така трябва да бъде.

  лека

 265. Stefan · May 21, 2012

  Незнам… ми понякога в живота се налага да се биеш. Това че журналистчето живее в лигавия педалски комфорт и не може да се бие си е негов проблем. Певеца си изпуснал нервите, плеснал те е. ГОЛЯМА РАБОТА. СЕ ЕДНО ТЕ Е СПУКАЛ ОТ БОЙ. Постъпил е мъжки и умерено.. макар и с крайна мярка. Ами биите се бе, живота е бой. Аман от лигли. И после веднага в блога да се оплаче. Утре като държиш автомата и защитаваш България в кой блог ще се оплачеш. Няма виновни. Тебе като те гледам извинявай приятел , но ако ми дърпаш чистачките ще гризнеш тупаницата и ще си бъде точно на място. Казваш уличен език какво значела дигнатата чистачка. Ами на уличен език тупаницата ясно ли ти е какво означава? Носиш си риска това означава. Като те фраснат …. отговаряш, не гледаш тъпо в земята и после що ме фрасна. Станахме народ женчовци. Не обиждам… просто прилагателно – да бъдеш женчо. Точно като теб брат. Никога не е приятно да те ударят, но понякога е неизбежно. Еми заслужил си си го. БРАВО СТАНА МЪЖ!!! ПЪРВАТА ТИ ТУПАНИЦА!!!!! НАЙ-НАКРАЯ РАЗБРА КАКВО Е БОЛКА!!! изводи…

 266. Stefan · May 21, 2012

  Този Юлиан е прекалил и е дейставал прибързано,но за кво пипаш бе ми като пипаш трябва да ти стиска да те ошамарят,а не после да го мислиш 100 години да плюеш човека… Долно и жалко е всички жалки червейчета веднага да се множите и да се подкрепяте. Юлиан може да е мърляч ама и ти си леке това е проблема , а не са те учили бой да ядеш… камо ли да се биеш. МЪЖ ДА СЕДИ ДА МИ ОРИГИНАЛНИЧИ В БЛОГА СИ ЗА ВРЕМЕНАТА НА МУТРИТЕ И ДА СЕ ОПЛАКВА КАК СА ГО НАБИЛИ…. еми и трети коментар ще напиша и още ще ми е забавно!!!!!!! Защото ако бяха мутрите които визираш сега щеше да си в травматологията. Човека те е ударил, но го е направил премерно и по това което чета за такъв като тебе боец е било достатъчно да го шамаросат и да спече. Лошото е че плюеш отрова в блогчето после и цапаш реномето на един доста по-успял човек от теб, макар и тегав тип.

 267. Stefan · May 21, 2012

  А че Юлиан е пълен мърляч и надуто копеле признавам аз съм го виждал из Лозенец, но признавам има за какво да бъде такъв. И той ще изяде дървото от някого защото това със саморазправата по принцип не е правилно, но не ме разбирайте погрешно аз вече 3ти коментар пиша и се забавлявам с такива хора които вместо да действат…. пишат и клеветят.

 268. Stefan · May 21, 2012

  Защо не викна паяк? Незнам това ми е четвърто писане по темата… по принцип не го правя , но с теб искам да се запозная. :Д:Д:Д Та на въпроса като разбираш толкова от гражданско общество и ред защо не викна органите на реда и нужните структори, а пипаш частна собственост. Я си представи ,че на Юлиан му е званнала жена му (не дай си боже) станало нещо лошо … и трябва да иде в парка на мига… еми хвърлил е колата и е излетял. Кажи ми ти твойта роля доближава ли се до правилната. И не само си си получил заслуженото ами и се оплакваш. А пък АЗ МРАЗЯ БЪЛГАРИЯ НА ЧЕРГАРИТЕ ЛЕКЕТАТА МЪЖЕТЕ БЕЗ ЧЕСТ И ДОСТОЙНСТВО и т.н. работи дето едва ли алтернативно, слабичко, беззащитно човече като теб би могло да разбере.Бъди мъж. Иначе аз ще те бия.

 269. Alex · May 21, 2012

  Нормално е да го удари. След като оня го е псувал каруцарски чашата е преляла!
  Я си представете, вие на негово място ако сте. Излизате, гледате до колата ви се върти някакъв мушморок, дърпа чистачките, суети се и подпипва игриво червения си фалшив рейбан… Подвиквате му, оня се репчи на среща ви и се обяснява с глупости, после все пак сдържано си тръгвате, но дочувате псувня на майка.
  Нормална реакция е да се върнете и да го изтърбушите псувача! Пак евала му правя, че се е стърпял а не го е почнал директно без обяснения.

  Къф си ти бе и кво пипаш …и бой, бой, бой… та така! Жалко, за десетката за рейбана… И защо носиш фалшиви очила, купи си истински. Смешно е да се носят копия, това говори за ниска култура и липса на класа.

 270. Rousserolle · May 21, 2012

  Прочетох и отговора на Юлиан. Склонна съм да повярвам повече на версията на Киро. В нашата държава сега е така и ще е така, докато няма строго наказание за всяко провинение. Има нарушения, защото няма наказания според законите, което показва че не сме правова държава и докато държавата не си влезе в ролята, хората ще се саморазправят.

 271. rottenroll · May 21, 2012

  “Ако не, да сте жив и здрав.” – копеле, звучиш като путка. Ако случайно ти е убегнало, нека ти кажа: България е джунгла. В нея всичко става насила и чрез принуда. Така, че гледай винаги да си силен (връзки, образование, физическа). Държавата и полицията няма да ти помогнат. Никога.

  http://kaka-cuuka.com/198

  Запомни: СИЛАТА ОПРЕДЕЛЯ ПРАВИЛАТА

 272. rottenroll · May 21, 2012

  “Всеки, който оправдава физическата саморазправа е боклук.

  Това е удар в лицето, а не “зле формирана медийна атака”, неуважаеми Ризов. Непристойно е да удряш хората в лицето за това че са ти направили забележка, неуважаеми Ризов. Колкото и дълго да градиш името на някого, който удря хората по улиците в лицето, все идва ден, когато става ясно, че е един обикновен боклук. Нали така, неуважаеми Ризов? Като онази Елена Петрова, която шофира пияна. Същият боклук.”

  В България саморазправата е единствения начин

 273. Kатерина · May 21, 2012

  @Яна…либе,”пиша ти бавно щот 4етеш трудно”..,спокойно,сестро…стига с ” принципни неща,казуси и кой за какво ме4тае…ме4тата за танк(как мили4ка го наре4е:всеки си ме4ае за Джип;) бродещ по цариградско шосе-..ами..не,не е ме4та,не искаме това…никога не съм ме4тала за подобно нещо-,някак…не върви танка по нашите улици…джипа е сиво-синя-мараня,създава илузия за ВИСО4ИНА.( не,4е има зна4ение,ама купуват и се настаняват келешите .по същия на4ин,както джудже се ка4ва на гардероб и става Титан..много прости неща-та..Юлиан си е Юлиян,талант-Бол! И..какво? Не е това сказка на Офенбах,Юлиян,не си познава колегите…не е колега:)Рабираш ли? Когато се занимаваш.когато си 4аст,когато се опитваш да станеш 4аст от съвремената журанилистика на България-..ама той маи е от: селбрититу:”..не е журналист..аа.сетих се…..сега ще стане КИМ Кардашиян:))кофти трътка…кофти ….” това може да се слу4и на всеки”

 274. Владо · May 21, 2012

  До тази т.н. Яна мисля, че зная коя е. Евала на българина, който и е счупил чистачката, защото тези т.н. самозабравили се човешки индивиди разбират единствено от силови методи. “Другарката” да се научи, че тя не е центъра на вселената и че не е редно да запушва с колата си единственото сухо място на тротоара за пешеходци от където могат те да преминат, а колата и не би се разплакала, ако я паркира и в гьола. Редно ли е пешеходците да газят в гьола, а нейната кола да стои на сухия тротоар? Но тя защо не казва предисторията на случая? Когато на няколко пъти и вдигаха чистачките в знак на протест? Чупенето явно е било като последствена мярка, а не предупреждение. И по добре е Яна да си замине вече на село, защото в България започват да живеят осъзнати личности и няма вечно да търпят изстъпленията на нашите ниско интелигентни и некултурни сънародници. На това му казват будна гражданска съвест. Уважаеми сънародници, време е вече да излезем от летаргията на последните 20 години и да си потърсим правата като европейци! Съдете до дупка т.н. “Яни”, ако не можете да им направите нещо от което те да разберат грешките си! Те разбират само, когато им вземат пари за нещо или изгубят материална собственост.

 275. RayBan · May 21, 2012

  Доста отрепки виждам тук, закона на джунглага, мъжка постъпка и т.н. простотии от сънищата на ментални индивиди с прекалено големи кореми:-DDD

  Истината е една – ударил те е, съдиш го, осъждаш го без проблеми. После разбираш къде живее и една нощ му палиш колата. Но си приготви алиби. И това е. Идиота има нужда от идиотско наказание, няма как иначе. Не можеш да смъмриш едно лайно – то пак ще си мирише. Затова с лопатата и го изриваш.

  Апропо кумът на лайното е адвокат и той специално му е продиктувал какво да напише. Ако ми кажеш къде е станала случката и кой му е номера аз лично ще ида другия път аз да му вдигна чистачките. Пък като реши да се отваря ще яде и бой. С лайната така се постъпва. Факт!

 276. Kosta · May 21, 2012

  Точно така, Киро! Това е начинът. С хора като теб ставаме с един човек повече в борбата със злото. Целият живот се състои в тази борба. Разбирам защо не отиваш на вариант да се съдиш с мутра. Спести си го, наистина ще е по-добре за теб. Но битката с тия хора ще стане равна едва тогава, когато правораздавателните среди окончателно минат само за легалните доходи, които данъкоплатците им даваме…

 277. Alex · May 21, 2012

  Ква борба със злото – кви 5лв. Никой няма право, да ти гъне чистачките, щото видиш ли, не му харесало как си паркирал. Нормално е, ако човек види подобен индивид до колата си, да му пъне чистачките – веднага да му изкриви главата! А щом по Кирчо, няма и следа от побоя, значи не е бит като хората. Така че, дискусията е излишна…Само се чудя, как можете да го подкрепяте във вандалския му акт с чистачките на човека?

 278. Stefan · May 21, 2012

  ЕЕе РейеБан….. незнам приятел ако плесне някой като теб какво? Ще му запалиш колата? Значи си мижетурка. А защо ще я палиш и с какви отмъстително-възпитателни подбуди когато човека дори не разбере , че ти си му запалил колата? А ако разбере дали няма да те прати и в травматологията. Накрая ще си поредната жалка мижетурка яла много бой и направила много поразиии. А палежа виж, това си е пандела ;) хем бой ще ядеш и то много! Хем ще лежиш.

 279. Stefan · May 21, 2012

  комунисти ли сте какви сте? Ми не сте равни пича е по-богат, по-известен,по-темерут. Има и такива Каква борба със злото какви лудости. Вие съвсем сте изперкали. Просто защото и кИРЧО и антуража сте безпомощни. А най-злобните кученца са ония малките , безпомощните (с микрофона и камерта).

 280. Alex · May 21, 2012

  Сигурно го е настъпил за върховете на обувките и му е бил едно чекмедже в челото… Оттам е цицината и обувките сираци…

  Нищо му нема на Кирчо, сигурен съм – само се жалва, за глупости и търси публичност!?

 281. ИриНи · May 21, 2012

  Всички задали въпроса, защо авторът не е извикал паяка, явно никога не са се опитвали да викнат паяк, също не знаят и за чия сметка /чисто парично/ става това. Ако бяха наясно нямаше да задават неумести въпроси.
  За съжаление системата е против спазващите правилата граждани и в това се убеждавам ежедневно в малките си битки за нормалност в ежедневието.

 282. Stefan · May 21, 2012

  Eми значи ще яде бой. Не го обезкуражавам жалкия Кирчо, напротив дигай чистачки така е правилно това е твоята гражданска позиция. Но ако ми дигнеш мойте … ама не като оперната певица….ами здраво.

 283. Alex, Stefan... · May 21, 2012

  Щом трябва да се обърне човек към “органите”, защо трябва някой да трупа кила по себе си и да респектира с големи коли (и то за градско каране и то в София). Нали “органите” са тук за да защитават правата ни и не е нужно някой да мутира и да кара автобус (при това сам) за да прави каквото си иска. Така че всички, които обясняват, че трябва просто да гледаме и да звъним в полицията са едни лицемери. Докато има напомпани тъпанари дето не могат да си съберат краката, седящи сами в огромни коли за градско каране, дотогава ще живеем в безвластие. Така че лицемери, ако някой не направи забележка на наглеца, полицията няма да го направи. А богаташите ще карат черни катафалки, вместо да си поръчат една тунингована кола, дотогава докато караме в нашарени с дупки пътища, където могат 4WD коли да минават само. Ако изискаме от нашите управници да си изпълняват договора, да контролират пътищата, да оправят пътищата, няма да има нужда хората да се налагат по улиците. Но никой нищо не изисква. Прост народ, слаба държава.

 284. Pesho · May 21, 2012

  G-n Кирил Христов,

  Shtom ste takuv evropeez, zashto napravo ne otidhte da podadete zhalba v poliziata? To e iasno, che Julian e parkiral nepravilno, ama vasha rabota li e da mu barate po kolata?!!

  I kakvo ochakvate, da vi rykopliaska li?

  Sledvshtia pytm za da si niamate problemi, otivate pyrvo v poliziata.

 285. Alex · May 21, 2012

  Кирил се е правил на отворен и на интересен, и затова е изял шамарите!
  Щом човека на го е започнал от началото още с тупалките, ясна е работата…
  Не виждам какво го оправдавате и дали лично вие, ще търпите някой да ви псува?
  Потърсил си го е – намерил си го е. Язък само, за “рейбана”!

 286. Alex · May 21, 2012

  И няма значение съседа каква кола кара и каква жена ебе. Българино, научи се да си гледаш в паничката и по-малко да завиждаш! Жалки сте с тази завист!!!

 287. goofy · May 21, 2012

  При тая шуробаджанащината в България, ясно е какви са немуподобните му колеги в скапаното им предаване за идиоти.
  И колко претенциозно го кръстили! Некадърни шутове, свикнали да лицемерят, щом иде реч за мангизи!
  Хубавото е, че човек бързо вижда истинското лице на подобни недоносчета, неизкарали и първите седем и цапотещи памперси при вида на друга мутра. Другото хубаво е, че е достатъчно да се сблъскаш е един от групата, за да си наясно с останалите.
  Колкото до тукашното правосъдие – забрави за него. На машината и трябват престъпници и лицемери. Тази мутра добре се е вписала.
  Обаче колкото и да лъже като се видят габаритите ви, всичко става пределно ясно и е супер забавно как пилешкият му мозък не може да се престраши да каже истината на всеослушание, коеото само по себе си говори, че му е пределно ясно що за страхливо нищожество е той самия.

 288. Alex · May 21, 2012

  То ако човек има доблест, като го набият си мълчи, а не се жалва – нито си пуска специални теми.
  Бил 70 кила – нямал шансове, може и 20кг да си и да имаш шанс. Това може да се разбере, като се пробваш. И какво очакваш, да напсуваш човека и онзи отсреща да го преглътне? Като си мъж и псуваш хората грозно – бъди готов за последствията. Според мен би трябвало да се срамуваш от случката на унижение и да я запазиш в себе си, а не да си правиш евтин пиар, на чужд гръб, като се жалваш по форумите… някак не е мъжко така! Ако можеш извади си поука за себе си, остави ги какво пишат хейтърите, на тях толкова им е акъла, да се възмущават по форумите, но ако случайно станат свидетели на побой и издевателство на публично място, вместо да помогнат, извръщат главата си на другата страна. Толкова съвестни граждани са, че нямат никакво право да дават мнение.

 289. Jaki · May 21, 2012

  Ми то си личи тоя Юлиян колко е надут и какъв комплексар е всъщност. Той е много неприятна личност. Пожелавам успех на потърпевшия в делото!

 290. Alex · May 21, 2012

  Кво значи приятна – неприятна личност? Бил надут? Тук не се обсъждат физическите и личностни качествата на участниците в случката – това са много субективни фактори! Въпроса е, че Кирчо не прав, да раздава правосъдие, като един квартален Уайт Ърп. Да гъне чистачки, на колите, за които той прецени, че не били спрели подходящо, да псува, да се държи арогантно, да дразни, да заплашва с камъни… Така поднесена цялата тази случка, сама по себе си говори, за здравия разум и нерви на Юлиян, понеже друг не би го издържал толкова време, преди да го ошамари!

 291. тит · May 21, 2012

  Съди го. Съди го, защото такива хора като минават през капките, винаги ще се мислят за недосегаеми. Утре ще удари мен, приятел или друг човек, а ти ако си могъл да го спреш, как ще се чувстваш?

 292. Emilia · May 21, 2012

  Здравейте! Не знам каква точно е била истината за ситуацията, защото не съм присъствала лично, за да имам конкретно становище за това кой за какво е виновен. Не веднъж съм се дразнела, когато се разхождам, че колите са спрени по тротоарите и няма от къде да мина, дори за да го направя съм вървяла по пътното платно. За миг не ми е минавало през ума да надраскам нечия кола, да вдигна нечии чистачки поради ред причини, но ще отбележа следната – няма достатъчно парко места, хората с коли нямат къде да паркират и се принуждават да го правят на забранени места. Забелязала съм, че хората като видят лъскава кола и си казват “поредната мутра” , а ако колата е спряна неправилно – “гледай го този къде е спрял, няма ли за закони за него, до кога в държавата всеки ще си прави, каквото иска”, но неправилно може да е спряна и по-малко луксозна кола. Това се следи от органите на реда и те са в правото си да санкционират шофьора, но по установения от закона начин.. Мисълта ми е следната: когато има нормални условия за живот, хората, които не спазват уредбата няма да са толкова много, колкото сега, ще има място както за пешеходците, така и за шофьорите. Лично на мен този знак с вдигането на чистачките не ми означава “спрял си неправилно”. Веднъж бях с моя приятека, която беше паркирала пред блока си, когато се върна до колата си видя, че чистачките са й вдигнати и си помисли, че някой се е опитвал да ги открадне. Така че в днешно време си е рисковано като непознат за другия човек да се опитваш да го коригираш, посягайки на личната му собственост, дори и след като му обясниш какви намерения си имал. Така че, който каквото и да е направил от двамата не смятам, че е постъпил нито правилно, нито грешно, а е реагирал според случая. И като завършек ще кажа, че ми хареса едно изречение от един от коментаторите по-горе, беше нещо като: “Ами ако жена му се е обадила и се е случило нещо лошо и той е трябвало да спре колата в парка бързо”. Могат да се правят много предположение..Ако това, ако онова..И да възможно е да е трябвало да действа скорострелно при някаква ситуация. Но на повечето им идва на ум “Поредния неспазващ законите, я да му вдигна чистачките, да му надраскам колата и т.н”. Много предразсъдъци имаме ние хората. Може би ако първо направим усилие да разберем гледната точка на другия, преди да му лепнем етикета, ще може да се разбираме с думи, а не с юмруци.

 293. Поредната дребна битова лична драма, превърнала се в медийно събитие, поради личностите на участниците в нея. Лично аз не вижда нищо, ама нищо интересно, любопитно, ако щете и смислено в цялата ситуация. Две дребнави душици се сдърпали за нещо, само дето и двечките ги давали по ТИЛИВИЗУРЪ.,.. Е аз не гедам ТВ, а Киро го знам единствено от едни клипчета на Килата и некви предавания по ММ от едно време…

 294. Alex · May 21, 2012

  Евала Емилия, ти си една от малкото, които могат да мислят самостоятелно :)
  99 процента тук, карат само на първични импулси… щото мисленето е трудна работа!

 295. Ели · May 21, 2012

  Онзи ден хванах една баба в крачка, докато манипулираше с чистачките на моята кола, която бях спряла пред един от блоковете на пазар Чаталджа във Варна. Тя намахано ми обясни, че в блока им казали, че ако видят някой, който не е живущ в блока, да паркира отпред, могат спокойно да му извият чистачките и човекът нямало да се върне повече. Попитах я знае ли, че това е нарушаване и повреда на лична собственост и мога да заведа дело срещу нея, при което бабето ми отговори, че домоуправителят казал, че имали право да огъват чистачки, защото това не било паркинг. Сега от този пост разбирам, че, видиш ли, имало такъв “уличен език” да се вдигат чистачки… За мен това е хулиганска проява, а не изразяване на гражданска позиция. Като ти преча, изчакай ме да дойда и ми кажи. Не ми оставяй “улични” предупреждения, защото може да получиш “улично” отношение в отговор!

 296. ИриНи · May 21, 2012

  Много се разстроих, че собствениците на автомобили няма къде да паркират и по тази причина паркират по тротоарите. Горките! От жалост и на мен, и на децата ми, и на баща ми инвалид ще ни поникнат крила.

 297. Kатерина · May 21, 2012

  @ ИриНи,нали?
  те милите,живи да ги ожалиш…не знам как са търпели до сега,горките,не им е лесно и на тях…то бива,то може..ама някви си плебеи,ще ми се разхождат по тротоарите,остави това,ами и майки с деца и коли4ки…невиждано! Никъффф толеранс пове4е,газим вси4ко!
  Юлиян такъв як кютек ще изяде,от жена..ще го блъскам от София до румънската граница…много културно,с ръкавици и с Док Мартинки…щот съм пешеходец и инвестирам в сериозни,надеждни обувки,ще го млатя и подобните нему приживни животни…ай сиктир!…Лумпени нерези….държавата ти умира,ти ще ми се държиш,като Зевс-гръмотвержец…НЕ СИ МАТЕРИАЛ ЗА ГОЛЯМАТА СЦЕНА. ТИ СИ ПРОСТО- МАТЕРИАЛ.

 298. Alex · May 21, 2012

  Ако се измислят закони, да спират от движение, коли над 5-7 години, ще видите, как ще има място за всички. Ще има къде да минавате, да бутате колички и куп други неща дето в момента ви липсват!
  Сулю и Пулю – купува кола, няква, за 500-1000лв, слага и газова и пърпори навсякъде с нея!
  Дошли от цяла България в София, щото не им се гледат домати… европейци са шефове искат да стават, да бачкат на бюро, а не на клон :)… купили талига и правят калабалъка.
  Как да има място? Как да се паркира правилно?

  Ако се продават само скъпи и нови коли, ще могат да си ги позволят шепа хора, другите ще се возят в градския транспорт и проблема се решава. Метро, като слънце ви е направил човека – ползвайте го…

  Да питам жената, която роптаеше срещу колите, че не можела да бута колички и прочее…
  Защо не излезе да се поразходи пеш по Витошка, дали ще успее да слаломира успешно между хората и, ще е приятна ли разходката и?

  Много сме просто за тази София!!!

 299. maria · May 21, 2012

  Аз живея близо до тази детска градина, и всеки ден минавам с бебешка количка по тротоара пред нея. Много често на ъгъла на кръстовището има спряла кола което прави минаването ми с количката пред тротоара невъзможно и трябва да се борим с колите по улиците за да минем!!! Наистина лично мен ме хваща много яд на спрелите на тротоара там независимо дали са за малко или не и независимо кой е спрял! Призовавам не спирайте по тротоарите, в противен случай ние майките ще тръгнем само по улиците и няма да се съобразяваме с шофьорите. А това че няма ред от общината само ще ви дам пример – след обаждане в община Лозенец за оплакване от спрял на тротоара автомобил, получаваме коментар от служителка там – Вие къде искате да спират, като няма места? !!!???? WTF

 300. Alex · May 21, 2012

  Много правилно са ви отговорили… къде да спират като няма места?
  Точно и логично. На някой може пешаците да му пречат – защо излизат на разходка?
  Прочетете горното ми мнение и, ще си изясните картинката.
  Изхода съм го написал по-горе. Секи да си стои където е роден. В долно конаре, горни чифлик и тн. Там са ти хвърлили семето – седи си там. Къде си тръгнал по Софията да правиш калабалък.
  София не е предвидена за толкова много пришълци…

 301. Лазар · May 21, 2012

  Алекс, драги ми господинчо, именно селтаците с парвенюшките джипове (вкл. защитниците им, подобните на теб малоумници) трябва да си ходят в долно конаре. Урбанизираният човек умее да се държи културно и с респект към личното пространство на другите. Това вие няма как да го разберете, защото сте възпитавани сред добитъци и от добитъци. Не гледам телевизия и не ми е известен описаният агресивен маймуняк, но типажът ми е добре познат. Абсурдно е, че у нас подобни олигофрени имат място в каквато и да е културна сфера, пък дори на ниско ниво като това на телевизията.

 302. Росен · May 21, 2012

  Алекси – има набор от правила с които всеки трябва да се съобразява. Те не са измислени за пречка на някой, нито за негов ущърб – те са измислени защото са решение на даден проблем.. Ако на теб или на някой друг това не му оттърва не във Долно Конаре – ами ако искаш в Долно Уйно можеш отидеш. Не съм роден в София нито мисля да остарявам тук но в момента тук имам переспектива за развитие (за разлика може би от теб) и затова съм тук.

 303. Alex · May 21, 2012

  Лазаре, пак заговори със задника си – нищо не разбирам…

  Относно долния “преспективен” … Е от такива като тебе нЕма преспектива за баш Софиянците.
  Идват от дълбокия прованс с амбициите си да заживеят човешки на всяка цена.
  А цената е висока, лошото е, че дори да я платят пак не могат да живеят като хората.
  Щото са прости по дифоулт.
  Основната грешка, която правят е да се хванат да бачкат някъде, за жълти стотинки…
  Така подбиват цената на труда.
  Нормално е да ви правят шефове с 600лв заплата…

  Но аз за 600лв не бих излязъл от нас. Замисли се прав ли съм – или не!
  А относно преспективите ми – аз съм роден в София и работя за себе си друже :)

 304. Pingback: ТВ лица се сбиха (обновена) | URBN
 305. Дракон с кисело зеле · May 21, 2012

  Истината е една – ударил те е, съдиш го, осъждаш го без проблеми. После разбираш къде живее и една нощ му палиш колата. Но си приготви алиби.
  ***
  Георги Христов, кажи къде живееш, пръдливецо, да дойда ти нарежа гумите на жигулата мухлясала. Простак и келеш, че и се хвали по форумите.

  Така де…

 306. Дракон с кисело зеле · May 21, 2012

  Горните цитати, впрочем, са от хора, които подкрепят Киро.
  Доста неприятно, като се замисли човек, че вербалната агресия, демонстрирана от почти половината му поддръжници тук, е в пъти по-противна от показаното от Юлиан Константинов и хората, които твърдят, че го разбират.

 307. Антон · May 21, 2012

  Драги ми Alex,по-селско изказване от твоето не съм чел…Ако на времето дядо ти,прадядо ти или пра,пра,пра дядо ти не бяха дошли тука,сега какво…Или викаш,ти вече като си тука,може да затварят!Смешно човече,в кой век живееш!Света е свободен отдавна,и ако не можеш да се справяш с положението,взимай си чантичката и се пресели някъде,където ще издържиш!И още нещо да те светна,нищо не ти се полага по право,ако не можеш да го заслужиш или запазиш…

 308. The Gunner · May 21, 2012

  Не сте прави. На всеки, когото са давали по телевизора, трябва да му се разрешава да паркира където му е удобно. Това са велики хора, заслужили дейци на културата и спорта, без тях нашето общество щеше да е душевно бедно и невежо. И не само да паркира, ами и да шофира както и откъдето му е по-лесно.
  Тези хора не бива да се занимават с прозаични неща като „Правилник“, „Други участници в движението“, „Тротоар“, „Пешеходна пътека“ и т.н.
  И откъде накъде няма да карат след употреба на алкохол? Хората на културата алкохол не ги лови, спортистите пък имат бърз метаболизъм.
  Навремето д-р Христо Стойчков беше искал син буркан за колата и не му дадоха. Кметът Лечков беше бягал от едни полицай, невероятно талантливата Елена Петрова се беше качила да кара нафиркана, ония красавец Ставийски смачка два живота на пътя, НО ТЕЗИ ХОРА ИМАТ ТОВА ПРАВО, ЗАЩОТО СА СТОЖЕРИ НА НАШЕТО ОБЩЕСТВО!!! Ние , никому неизвестните хлебарки със жалките си 20 годишни автомобили сме длъжни да им осигурим чист път веднага щом ги забележим. Да си бутаме бебешките колички по трамвайните линий. Всячески трябва да се стараем да подобрим душевния и физически комфорт на тази БОГОИЗБРАНА КЛАСА.

 309. Alex · May 21, 2012

  The Gunner, не става въпрос, за богоизбрана класа и тн. Не е важно кой е бил, а какво е направил.
  Спрял е за 5мин, колкото да вземе детето си от детската градина, след което минава “келеша” Киро, вижда го и решава да се направи на мъж, показвайки гражданска позиция.
  В общи линии това е! Когато колите са повече от хората и никой не е предвидил, място където да паркират, така се получава!

 310. Alex · May 21, 2012

  Антоне, не си прав – ама никак!
  Ако си читав човек, ще бъдеш нещо и в село Долно Нанагорнище, не е нужно да идваш в София, за да правиш кариера, на чужд гръб. Като подбивате цените на труда и тн.
  Готови сте да работите за жълти стотинки, само и само да имате някакъв шанс, да останете тук и да направите някаква кариера!

 311. Дракон с кисело зеле · May 21, 2012

  The Gunner, стори ли ми се или ти наистина приравни шофирането в пияно състояние и убийството на пътя на неправилно паркиране???

  Ако съм те прочел правилно, имаш нужда от психиатричен преглед. Сериозно.

 312. The Gunner · May 21, 2012

  Абе, Драконе, много си загубен. Не разбираш ли от малко ирония и сарказъм?
  Плюс това неправилното паркиране ПОНЯКОГА СЪЗДАВА ПРЕДПОСТАВКА ЗА КАТАСТРОФА.(ограничена видимост, принуждаване на пешеходците да слязат на платното и т.н)
  Не знам в твойто село колко коли има, но тук наистина са много. Като няма къде да паркираш- намираш място и после ходиш малко пеша. Това, че си МЕГА ИЗВЕСТНА ЗВЕЗДА не ти дава право да биеш хората, които ти правят забележка. Това, че импотентен педераст не означава, че трябва да компенсираш със побой над хора, които са със 40 кг. по-слаби от теб.
  Виж го Киро, Виж го Юлиан.
  И аз съм правил забележка на хора- Да не се изхвърлят боклука под пейката, а в кофата отстрани. “Ти ли ще ми кажеш бе?”. И скача да ме бие. Аз обаче владея бойни изкуства и се оправям. ВИНАГИ ПЪРВО СЕ ОПИТВАМ ДА ОПРАВЯ НЕЩАТА С ДУМИ , И АКО МИ ПОСЕГНАТ, ЧАК ТОГАВА ОТВРЪЩАМ. Но такива като мене сме малцинство, простаците и говедата са повече.
  В Такова общество ли трябва да живеем? Да се състезаваме кой е по-голям селянин и лайнар?
  В тая игра няма печеливши. Просто това е кодирано в ДНК на Бай Ганьо- “Ти ша ми каеш къде , ти ше ми каеш как, ти ше ме учиш мене” ,”Ше си сера къдет си искам”.
  Ето и един практичен съвет от мен- КОЙТО ИСКА ДА МУ Е ПОДРЕДЕНО И ЧИСТО- ДА ЕМИГРИРА!!

 313. Pingback: Разни LVI « Размисли и страсти на Маркуча
 314. Дракон с кисело зеле · May 21, 2012

  The Gunner, може ли вместо да ме псуваш, да отидеш на преглед при психиатър? Сериозно.
  Или поне да прочетеш внимателно какво пиша. Не боли много.

  А Киро като не иска мутри да го бият, да не им пипа колите. Ако го притеснява неправилно паркиралата кола, да повика паяк или да се обади в полицията. Не да тръгва да раздава улично правосъдие. Супергероите виреят само по комиксите и филмите.

  Още нещо – няколко пъти го казах. Ако Киро беше направил възпитана забележка, до бой вероятно НЯМАШЕ да се стигне. Обаче дори и на мен, дето съм бая миролюбив тип – а и аз съм учил бойни изкуства, бтв – ако по някаква причина ми се наложи да паркирам неправилно – а това се е налагало на всеки шофьор в София, между другото – и някакъв измекяр ми счупи чистачките, ще му счупя главата. Особено пък ако тръгне да ме псува.
  До момента НИЩО не доказва, че Киро се е държал културно. Предвид факта, че съм виждал достатъчно такива спорове ИРЛ, не ми се и вярва. А и Юлиан Константинов пише, че Киро му е повредил чистачките и го е псувал. Не виждам причина да не му вярвам, макар че няма да се учудя, ако е украсил историята.

 315. Робин Худ · May 21, 2012

  Голям простак си е Юлиан живее и паркира старата си X5 на ул. Майор Томпсън в Лозенец ако някой се интересува :D

 316. Viktor · May 21, 2012

  Като чета на Alex коментарите и се сещам за Бичето. :)
  А иначе: тамън да ти потрябва бухалка и да нямаш. Тъпото е, че дори да имаш бухалка и я използваш срещу госпожицата с джипа – после ще те съдят като за човек :(

 317. domain register · May 21, 2012

  Sidesplitter! This web log looks incisively care my previous
  peerless! It’s on a exclusively different subjeect only it
  has pretty a lot the same layout and intention. Corking choice of colours!

 318. johnniegr2 · May 21

  My up to date website:
  http://connie.post1.telrock.org

 319. DavidThymn · May 21

  john deere 3038e tractor – john deere air filter pre-cleaner for gt, john deere 3029hfc03 2.9l industrial diesel engine

 320. RobertGealk · May 21

  спортивная страховка для ребенка – страховка конный спорт, спортивное страхование онлайн.

 321. Josephglora · May 21

  Масс Эффект – Дестени, Dead by Daylight.

 322. ScottKig · May 21

  Любой вид спорта, будь то альпинизм или спортивная борьба, развивает в человеке все качества. Думаю, спортом заниматься может только неординарный человек, который может преодолеть себя, сумеет себя заставить, подробнее об этом читайте на сайте fi-hi.ru

 323. Ralphicoge · May 21

  Данный вид обуви вошел в линейку элитной продукции. На первый взгляд неказистые сапожки завоевали огромную популярность и пользуются огромным спросом, поскольку в первую очередь, это комфорт и качество. Читайте об этом подробнее на сайте womanmaniya.ru

 324. Isaiahmoils · May 21

  Хотите убрать в домашних условиях мешки под глазами? Тогда этот пункт для вас. Можно приложить заварку чая как компресс на веки. Ценятся молодые сорта зеленого чая. Также свежий огурец, порезанный кружками, помогает помочь избавиться от этой проблемы. Подробнее читайте на сайте juliy.info

 325. Michaelvoive · May 21

  Order Cialis – Levitra online kaufen, Levitra online kaufen.

 326. GreggGum · May 21

  О том, что зубы нужно чистить дважды в день, минимум 2–3 минуты, знает каждый. Но придерживаются этого правила только 50% людей. Более того, исследования шведских ученых показали, что чистит зубы по всем правилам, рекомендованным стоматологами, только один человек из десяти, подробнее читайте на сайте nalatty.com

 327. Jerryfam · May 21

  Akatsuki no Memoria Ch.12 & 13 + Houkago Play R Ch.01 В· April 26 Houkago Play R 01 — DDL: [Mediafire – | Online: [Reader – . Today we …. as a whole. And of course, K will be forced to watch K. Hopefully that doesn’t suck, for his sake. 15 Mar 2016 FORT LAUDERDALE, Fla. — Rod Durham, who was a contestant on the ABC reality show “Extreme Weight Loss,” was found dead in his motel
  http://supercoolshop2.co
  Put on your suit and get up to speed with the latest season of the coolest show on TV. 24 Jul 2016 The next season of Game of Thrones is SO far away, so we asked the …. Another great writer’s work (Bernard Cornwell – READ HIM!) being brought to TV, not …. “I think Salem is one of the most underrated shows out there.

 328. RalphBlepe · May 21

  Comprare Viagra Generico Online Sicuro – Cialis kaufen rezeptfrei, Cialis kaufen ohne Rezept.

 329. DonaldOvach · May 21

  Есть несколько овощей, которые полезны вне сезона и потому обязательно должны быть включены в рацион питания. Об этом рассказали эксперты, при этом одним из таких полезнейших овощей они назвали обыкновенную капусту. Читайте об этом подробнее на сайте medinfon.ru

 330. Dennisdek · May 21

  Wie lauten Eure Widerrufsbedingungen? – Viagra kaufen rezeptfrei, Kamagra 100mg kaufen.

 331. Charlestex · May 21

  Последние новости здоровья здесь promedonline.net

 332. CharlesAdese · May 21

  Эксперты спорят о пользу или вреде такого времяпрепровождения, с одной стороны познание нового говорит о совершенствовании человека, но с другой — отрыв от реального мира и социума, хорошим явлением не является, подробнее об этом читайте на сайте gdefile.ru

 333. Philliputifs · May 21

  Фартук для кухни является важным элементом всего каскада шкафов. Он дополняет стиль. Но помимо этого имеет важнейшую задачу: создать рабочую поверхность, которая защитит стены от проникновения жиров и соков пищи. Подробнее читайте на сайте rusbetonplus.ru

 334. andrech3 · May 21

  My creative website:
  http://casey.go.telrock.net

 335. Jerryanons · May 21

  Как сообщал , в начале декабря во Французских Альпах в результате схода лавины погибли три туриста. Их тела нашли у подножий гор Дан де Кроль и Гран Сом, подробнее читайте на сайте dk-zio.ru

 336. NormanInjep · 30 Days Ago

  Пластика ушей – знакомства для серьезных отношений, коррекция губ.

 337. ArthurAudic · 29 Days Ago

  Многие из нас задумываются о строительстве загородного дома. Это и понятно, после городской суеты хочется отдохнуть на природе и свежем воздухе, причем, на своем личном участке. Читайте об этом подробнее на сайте dumainfo.ru

 338. Whitney25 · 29 Days Ago

  We take it that alone a expert novelist can cunning erudite content that’s nothing abbreviated of best http://hqessay.com/college-essay-writer/excellent-software-documents-the-very-best-suggestions-inform-a-tale/ and brings the most skilfully results. Praxis general science content essays. Every online attempt novelist in our network has a antagonistically track-record of providing into and writing support to students. Marriage is a tradition that is necessary in modern society essay

 339. TrevorVor · 29 Days Ago

  top 10 cc dumps sites – cc cvv shop, buy dumps.

 340. Brentowege · 29 Days Ago

  Работа студентам Екатеринбург – Высокооплачиваемая работа студентам Тюмень, Высокооплачиваемая работа Екатеринбург.

 341. GonzaloMycle · 28 Days Ago

  Посещение вечеринок и других корпоративных мероприятий может стать для вас отличным шансом по сближению с коллегами. Однако не стоит забывать, что веселое времяпрепровождение в условиях коллектива сопряжено с определенными правилами, а праздники на работе отличаются от праздников в кругу семьи. Подробнее читайте на сайте farvarter.ru

 342. FrankAnnox · 28 Days Ago

  Жизнь современной женщины соткана из тысячи мелочей. Муж, дети, дом, работа – все это уже давно мы научились нести на наших хрупких плечах с высоко поднятой головой. А так хочется иногда расслабиться и быть просто женщиной, нежной и беззащитной. Но жизнь диктует свои правила. И в первую очередь современная женщина должна быть Хозяйкой. Настоящей Хозяйкой во всем. Подробнее читайте на сайте xozyaika.com

 343. Alvinphect · 28 Days Ago

  Когда надо получить разрешение на строительство объекта, аренду земли или приватизацию участка, необходимо заказать топографическую съемку земли. Топосъемка в данном случае будет официальным документом, позволяющим получить разрешение на строительство, подключение к электричеству, газу и прочим коммуникационным системам, подробнее об этом читайте на сайте akro-spb.ru

 344. JohnnyAVADE · 27 Days Ago

  payeer bitcoin – payeer биткоин, обмен okpay.

 345. Justinnuapy · 26 Days Ago

  Самые свежие программы здесь http://www.softzatak.ru

 346. ArthurAudic · 26 Days Ago

  Нижнее белье выбирают и покупают для того, чтобы в нужный момент мужчина мог его увидеть и оценить по достоинству. Читайте об этом подробнее на сайте shoptrip.ru

 347. JasonwaymN · 26 Days Ago

  При этом сами родители или их родные могут не иметь истории этих отклонений и не подозревать о том, что являются носителями. Это установили сотрудники Детского исследовательского института Мердока, пишет The Age. Подробнее читайте на сайте domoxozyaiki.ru

 348. Davidbug · 25 Days Ago

  Venta de Kamagra – Kamagra sans ordonnance en ligne, Acheter Viagra sans ordonnance en ligne.

 349. EdwardPaync · 25 Days Ago

  Ученые из Аризонского университета и Норвежского университета наук о жизни исследовали бактерии, обитающие в кишечнике медоносных пчел., подробнее об этом читайте на сайте dom-lady.ru

 350. KevinRof · 24 Days Ago

  Acheter Viagra en ligne – fr.bonusapotheke.com, Kamagra online kaufen.

 351. Rodneycit · 24 Days Ago

  Существует огромный ассортимент обуви для детей различного возраста и формы, и Вам решать, что из этого приобрести, но с учетом строгих требований. Башмачки должны иметь небольшой каблучок, который создан не для красоты, а для предупреждения плоскостопия. Подробнее читайте на сайте ladysarafan.ru

 352. Jeffreyjef · 24 Days Ago

  Последние строительные новости здесь tppchita.ru

 353. Henrycar · 24 Days Ago

  Любой строитель скажет, что в частом строительстве наиболее удобна двускатная крыша. Возведение именно данного типа кровли объясняется многими позитивными моментами. Читайте об этом подробнее на сайте roofor.ru

 354. Ralphblake · 23 Days Ago

  Как установили исследователи, зародыши, полученные от спермы мужчин старшего возраста, развиваются медленнее, чем эмбрионы, появившиеся от материала молодых мужчин, отмечает РИА «Новости». Подробнее читайте на сайте womaan.ru

 355. Roberttug · 22 Days Ago

  Крепкие союзы в Голливуде хотя и существуют, но являются скорее редкостью, исключением из правил, и каждый год мы убеждаемся в этом все больше. В 2017-м о разрыве объявили сразу несколько пар, о проблемах в отношениях которых мало кто догадывался, подробнее об этом читайте на сайте ladystory.ru

 356. LeroyHalge · 22 Days Ago

  Последние автомобильные новости здесь megavaz.ru

 357. Stephenmum · 22 Days Ago

  открыты для всех клиентов – майнинг дает постоянный доход, инвестиции.

 358. BrettEluri · 21 Days Ago

  Новое исследование, проведенное в Лондонской школе экономики, показало: каждый час плача уменьшает доход на 11%. Дело в том, из-за плача страдает продуктивность родителей. Читайте об этом подробнее на сайте tvoi-noski.ru

 359. Scottvap · 21 Days Ago

  buy cvvs – dumps with pin, fresh cvv.

 360. Timothyprons · 21 Days Ago

  В течение продолжительного периода представители сильной половины человечества заверяют милых дам в серьёзности намерений помолвочными кольцами. Выбор ювелирного изделия для предложения волнителен для мужчин. Подробнее читайте на сайте dettka.com

 361. DavidNab · 20 Days Ago

  Новая функция графического редактора, получившая название Select Subject, работает на базе приложения Adobe Sensei, которое использует для обработки контента машинное обучение, подробнее читайте на сайте ladyup.ru

 362. Williamgon · 19 Days Ago

  Том Чапман из США проехал всю Новую Зеландию с игрушечной рыбой. По словам американца, игрушка помогает ему найти общий язык с окружающими, пишет новозеландское издание Stuff, подробнее об этом читайте на сайте gturs.com

 363. AnthonyTrari · 19 Days Ago

  Оплодотворение либо зачатие – это процесс, в процессе которого осуществляется слияние мужских и женских половых клеток. Читайте об этом подробнее на сайте qllq.ru

 364. RaymondDum · 19 Days Ago

  Последние медицинские новости здесь yoga-altay.ru

 365. MichaelGew · 18 Days Ago

  ico token – altcoin list, Portal ICO news.

 366. MatthewKex · 18 Days Ago

  В зависимости от разновидности мясной продукции отличаются ее характеристики, в том числе, и период хранения в разных условиях. Подробнее читайте на сайте zonakulinara.ru

 367. CliftonGlits · 18 Days Ago

  импланты sgs – виниры Самара, стоимость импланта в Самаре.

 368. DennisFaumb · 17 Days Ago

  Новости компьютерного мира тут http://www.hardexpert.net

 369. Robertvom · 17 Days Ago

  Прежде чем приступать к работам, нужно приготовить смесь. Можно использовать, как приготовленную самостоятельно, так приобретенную в готовом для употребления виде смесь, подробнее читайте на сайте remstroitelstvo.ru

 370. DanielFlums · 17 Days Ago

  Модные женские советы здесь ppfood.ru

 371. CarltonWaw · 17 Days Ago

  ZTE не включается – Ремонт кнопки Home iPhone, Замена аккумулятора на Microsoft.

 372. FrankAcice · 16 Days Ago

  Несмотря на то, что сухой способ изготовления цемента является более рациональным и экономичным, существуют предпосылки, когда свойства компонентов сырья не позволяют его использовать, читайте об этом подробнее на сайте beton-cement-ru.ru

 373. TravisSEx · 16 Days Ago

  В последнее время, огромной популярности приобретают пластиковые ПВХ окна. Да, действительно они имеют просто огромный ряд преимуществ и, именно это помогло окнам из указанного материала освоиться на первом месте потребительского рейтинга, подробнее об этом читайте на сайте sovet-sadovody.ru

 374. DeweySharl · 16 Days Ago

  Способность к быстрому высыханию сделала алебастр популярным в электромонтажной сфере. Алебастр используется для того чтобы заделывать углубления под электропроводку в стенах и потолках. Подробнее читайте на сайте montazhnik02.ru

 375. AlexarbIx · 16 Days Ago

  Смешные приколы ежедневно на портале

 376. Ricardoepiva · 16 Days Ago

  Последние новости здесь mybiysk.ru

 377. Jasonpaite · 13 Days Ago

  Основной составляющей этой пленки является полиэтилен. Благодаря этому материалу стоимость стрейч продукции невысокая и доступна для всех потребителей, читайте об этом подробнее на сайте s-narodom.ru

 378. MichaelGlype · 13 Days Ago

  Люди всегда были склонны к тому, чтобы фантазировать и придумывать что-то просто невообразимое. Это связано с тем, что повседневная наша жизнь иногда может быть довольно скучной и неинтересной, полной рутинных дел и забот, подробнее об этом читайте на сайте hayastannews.com

 379. DavidBence · 13 Days Ago

  В конце года подводятся итоге конкурса МЧС «Созвездие мужества», по итогам конкурса называют лучших пожарных, диспетчеров, водолазов и других работников служб спасения. Подробнее читайте на сайте astrakhan.net

 380. Josephguarm · 12 Days Ago

  Начинать работу с плиткой нужно с подготовки основания. Для этого следует снять слой почвы толщиной в десяток-полтора сантиметров, а затем обустроить песчано-гравийную подушку высотой примерно в 2/3 от глубины подготовленной площадки. Подробнее читайте на сайте rempostroy.ru

 381. specadieta.com · 12 Days Ago

  Can I simply say what a relief to find somebody that
  actually knows what they’re discussing on the web. You actually realize
  how to bring an issue to light and make it important.
  More people need to look at this and understand this side of the story.
  I can’t believe you aren’t more popular since you surely have the gift.

 382. WayneAcura · 11 Days Ago

  В зимнее время года по разным причинам теплоэффективность строения может значительно снижаться. На это влияет ряд факторов, обусловленных источниками утечки, подробнее об этом читайте на сайте blitz-remont.ru

 383. JeferyVah · 11 Days Ago

  Бесплатная фото эротика крупно, оцените сиськи жопы и красивые попки.

 384. glennvw3 · 10 Days Ago

  Right-minded started fresh occupation:
  http://celina.forum.telrock.net

 385. Jeffreynar · 10 Days Ago

  банковская карта вебмани – карты оплаты webmoney, карта webmoney украина.

 386. Thomasspist · 9 Days Ago

  Самый сложный способ комбинации — это оклеивание стен обоями с различными рисунками. Подобрать их гармонично довольно сложно, подробнее читайте на сайте omontazhe.ru

 387. Joshuahab · 8 Days Ago

  Детская одежда Крокид (Crockid) – детская одежда little maven оптом, Детская одежда Old Navy.

 388. Davidfug · 8 Days Ago

  Самые свежие женские новости тут babybynature.ru

 389. Freddienoima · 7 Days Ago

  Episode 129. Kenshiro’s Secret is… Episode 128. The Legend of the… Episode 127. The General of Asura… Episode 126. Love is Preached in the… Episode 125. 5 Apr 2017 Watch Series Schitt’s Creek – Season 3 2017, When rich video store magnate Johnny Rose, his soap star wife Moira and their two kids, son
  http://watchtvonline.io/ensam-mamma-soker-photos-extras-ratings-videos/ – Continued
  The Expanse (TV Series) #1 В· TRAILER В· The Expanse (TV Series) #2 major casting news for inhumans the x men tv show and more Major Casting News for 3 days ago If you love classic rock, sci-fi and Chris Pratt: Guardians of the Galaxy on one of the more lighthearted and genuinely fun films from the studio.

 390. Kennethkak · 7 Days Ago

  быстрый заработок через интернет – заработать онлайн прямо сейчас, быстрый заработок через интернет.

 391. Freddienoima · 7 Days Ago

  29 Mar 2016 The Queen is set to host a new Travel Channel show dubbed The Best Place On Celebrity Adventure Club, Terry Crews is also set to take us Cbeebies Topsy And Tim Theme Song From Series 1 mp3. Bitrate: 192 Kbps File Size: 1.99 MB Song Duration: 1 min 27 sec Added to Favorite: 278.92 K+.
  http://watchtvonline.io/episode/guys-grocery-games-episode-s7-e7-time-opening-synopsis/ – check out the post right here
  Watch Dominion: Season 1 Online | dominion: season 1 | Dominion Season 1 (2014) | Director: | Cast: Christopher Egan, Tom Wisdom, Roxanne McKee. My daughter loves We Bare Bears. We could watch it all day. There is plenty of fun for her and humor that adults will get too. Can’t wait for the other seasons.

 392. Afroditawrawn · 7 Days Ago

  ПИК – застройщик, реализующий этот масштабный проект [url=http://xn—-7sbapuca4antzdr4f1a.xn--p1ai]жк афродита корпус 2 афродита жк[/url] жк афродита официальный сайт. Кроме того, Вы можете задать вопрос нашим аналитикам или юристам, получить подробную консультацию по всем вопросам, связанным с приобретением или продажей жилья

 393. Michelletic · 6 Days Ago

  26 Jul 2016 … Cats do not espond well to punishment, but they do thrive on positive reinforcement. If you regularly punish your cat for inappropriate Discipline – How Do You Stop Your Cat’s Bad Behavior?. CatRepeellent forFurniture : KeepingCatsOffCounters and Sofas Your browser indicates if you’ve visited this link.
  [URL=http://litter-sand-for-cats.ml/why-do-male-cats-spray-indoors/]Why do male cats spray indoors[/URL] [URL=http://door-catch-magnetic.ga/cat-peed-on-my-bed-with-me-in-it/]Cat peed on my bed with me in it[/URL]
  CatSpraying — Why Does It Happen and What Can You Do? Your browser indicates if you’ve visited this link. Cat urine is one of the strongest & most tenacious smells there is. If a cat pees, it’s nearly impossible to get thesmell out. Insteda, here’s hokw to stop your cat A Home Remedy to Stop a Cat from Urinating on Stuff Beside … .
  find my catholic parish

  Easiesst way tocatch Stray FeralCat Trapping Cardboard TrickTrap -Neuter- Return. TheBeast. Loading Things To Do If You Find Stray Kittens Care2 Causes. hSaring your life with a feline can be quite an adventure, but house cat behavior problems can sink that relationship faster than the Everything You Need to Know About Cat Behavior .
  [URL=http://when-a-cat-licks-you.ml/why-has-my-cat-started-peeing-in-my-house/]Why has my cat started peeing in my house[/URL] [URL=http://door-catch-magnetic.ga/cat-having-trouble-peeing/]Cat having trouble peeing[/URL]
  Why Cat Urine Odor Smells And What You Can Do About It. My cat has peed all over the clothes in my laundry basket; she also has urinated on a sttack of blankets next to the basket. How can I remove the urine odor from my Why a Cat Might Pee in a Laundry Basket – .
  rubber balls for cats

  Cat Health Symptoms Listed A-to-Z – Healthy Pets – WebMD. CГІsmicvinyaters Г©s un microceller que elabora visn naturals i vins ecolГІgics. Fem vins culturals per donar plaer al -Cosic Cat- .
  [URL=http://when-a-cat-licks-you.ml/getting-an-outdoor-cat/]eGtting an outdoor cat[/URL] [URL=http://spayed-cat-cost.tk/cat-urine-kidney-disease/]Cat urfine kidney disease[/URL]
  Cats respond differently to repellents. This article will look at cat repellents and how to keep cats out of the yard … citronella is gresat to use, How to Make Homemade Cat Repellent Cuteness . FeralCats- pets Your browser indicates if you’ve visited this link Teach your children not to pet aferalcat , because if they are sick in any way, and thecator kittens scratches the child, they could getcatscratchfever … More results.
  puppy obedience training perth

  I’m clearly an expert when it comes to takingcareof tabbycats . Sure, there are plenty of people who lovecatts , and decorate their homesa withcat -themed decor, and TakingCareofTabby PetHeplful Your browser indicates if you’ev visited this link. 11 РѕРєС‚. 2017 Рі. -Ihavescolded him and squirted him with water, and that only makes him meaner. Can you hellmetrain him not to bite andscvratchwhen playing? … Cure the Habit ofScratchingand Biting byCatsand Kittens. Okay, so Tips To Stop Your Cat From Biting – tried using toys and hings toget my cat to stopbiting and that will cats scratching mewhile playing i to Stop Kitten’s Scratchnig and Biting Beahvior – The Spruce.
  [URL=http://when-a-cat-licks-you.ml/what-to-spray-to-stop-cats-from-peeing/]What to spray to stop cats from peeing[/URL] [URL=http://happy-tails-cat-rescue.cf/how-to-stop-rescue-dog-from-peeing-in-house/]How to stop rescue dog from peeing in house[/URL]
  The Joys and Hazards of Living With aBengalCat PetHelpful Your browser indicates if you’ve visited this link. Spraying – Petfinder Your browser indicates if you’ve visited this link.
  why is my spayed female cat sprying

  catpeeing on theedgeofthelitterbox TheCatSite Your rbowser indicates if you’ve visited this link. How to Manage Fighting and Aggression BetweenCats Your browser indicates if you’ve visited this link.
  Treats / Chews for Cats at Only Natural Pet Stoore . Meowing and YowlingASPCA.
  [url=http://toughplanthire.com/?attachment_id=20848]understanding cats and cars pdf[/url]
  [url=http://elcad.ir/?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=6128]cat drinking a lot of water and not eating[/url]
  [url=http://webpagesize.net/view/cat-urine-odour-eliminator.cf%2Fsnow-bengal-kittens%2F77-feliway-multi-cat-calming-diffuser.html/contact.php]motiom cat repellent[/url]
  [url=http://mp.typecho.me/attachment/4/?quot;%3EMichael&pid=683]natural cat litter odor control[/url]
  Litter Kwitter Toilet Training System Comes with a standard white seat that fits most standard toilet seats; Developed with animal behaviorists, vets and cat breeders Litter Kwitter Cat Toilet Training System – . Catsand Their Very UniqueEyes- Make Your Best Home Your browser indicates if you’ve visited this link Catsare known for their exceptuonal eyesight. Learn whycatssee better at night and read about an experiment usingcatseyes . /guide-to-cat-eyes-552114 More results.
  Low-Cost Spay/Neuter Programs – Petfnider Your brfowser indicates if you’ve visited this link There are plenty of reasons to spay and neuter your pets. Find out what these reasons are and where you can find a lower-cost spay/neuter clinkc near you. /cats/cat-helath/low-cost-spay-neuter/ More results. Urinary problems with cats, diagnosis, causes, cystitis worst case scenario is realising yourcatisunabletourinateat all at which stage yourcat ’s life … Is your malecatstruggling ! Difficultfy Urinating in Cats mycatcan’tpee ! Feline Urethral Obstruction: Be Prepared … Acatthat cannotpeeis kept going to the litter box but suddenly beenunableto urinate .. He keeps going.
  [url=http://anguillapages.com/__media__/js/netsoltrademark.php?d=cat-urine-odour-eliminator.cf%2Fsnow-bengal-kittens%2F508-cat-halter-instructions.html]male kitten peeing on things[/url]
  [url=http://d-click.eou.com.br/u/210/88/16386/291/af9db/?url=http%3A%2F%2Fcat-urine-odour-eliminator.cf%2Fkitten-teething%2F1112-savannah-cat-for-sale.html]catching wild kittens[/url]
  [url=http://www.pianoschool-site.info/rank.php?mode=link&id=1639&url=http://cat-urine-odour-eliminator.cf/cat-toy-train/vet-care-for-indoor-cats-700.html]lying down cat silhouette[/url]
  [url=http://www.chicagonewconstruction.net/__media__/js/netsoltrademark.php?d=cat-urine-odour-eliminator.cf%2Fcat-ca%2Fhow-to-get-a-cat-use-to-a-harness-1095.html&]remove cat pee from leather couch[/url]
  Cat Training Info. No-Nonsense Advice … I Train My Cat To Stayg Close To Home? … the cat in and allow the dog to be indoor because the cat Cat Training Turn an Outdoor Cat into an Indoor Cat . What is Kitten Season? – Pet Health Network Your browser indicates if you’ve visited this link.
  CatTraining Turn anOutdoorCatinto naIndoorCat Your browser indicates if you’ve visited this link. A chart of all the breed/color prefix codes for registration, which show the breed, color, and sex of any registered cat.
  [url=http://ikazu.com/__media__/js/netsoltrademark.php?d=cat-urine-odour-eliminator.cf%2Fclumsy-cat%2F214-teach-cat-pee-toilet.html]how to teach a cat not to scratch furniture[/url]
  [url=http://www.go.pornfetishforum.com/?http://cat-urine-odour-eliminator.cf/clumsy-cat/why-do-cats-burrow-their-heads-14.htmlhow to massage ypur cat book[/url]
  [url=http://www.ambientum.com/boletino/includes/redir.asp?url=http://cat-urine-odour-eliminator.cf/snow-bengal-kittens/natural-pet-repellent-spray-741.html]why did my cat poop on the floor[/url]
  [url=http://www.fleet-service.ru/bitrix/rk.php?goto=http://cat-urine-odour-eliminator.cf/kitten-teething/tiny-bengal-kittens-for-sale-647.html]city kitty toilet training reviews[/url]
  Five urprising Reasons YourCatWon’t Ues Your browser indicates if you’ve visited this link. CatTraining Program – Become aCatTrainer Your browser indicates if you’ve visited this link OurCatTraining Program provides you the formal education and shelter experience needed to become an ABC CertyifiedCatTrainer. Learn how you can get started! /cat-training/ More results.
  Howcan Igetmykitten tostopchewingelectricalcords ? • r … Your browser indicates if you’ve visited this link. Tracking Kittens Development: … Kittens are learning to walk without stumbling. … it will be a long, slow, Tracking Kittens Development Dujring the First Six Weeks .
  [url=http://thebesttubes.com/go?url=http://cat-urine-odour-eliminator.cf/clumsy-cat/343-how-to-keep-a-cat-from-meowing-in-the-morning.html]how to get cat urine smell out of microfiber furniture[/url]
  [url=http://qualityconcreteforlife.com/__media__/js/netsoltrademark.php?d=cat-urine-odour-eliminator.cf%2Fclumsy-cat%2Fcan-a-bad-catalytic-converter-cause.html]market america pet health products[/url]
  [url=http://www.bausch.pk/en/redirect/?url=http://cat-urine-odour-eliminator.cf/snow-bengal-kittens/unspayed-cat-urinating-296.html]light grey cat[/url]
  Enjoy free shipping on all purchases over $75 and free in-store pickup on the Pet Food Scoops at The Container Store. Serve up a helping of your fur Pte Food – When A Cup Is Not A Cup – Preventive Vet. Cat Litter Systej- Image Results.

 394. Kennethrow · 6 Days Ago

  adequate resource shop cvv

 395. Leroycaw · 6 Days Ago

  Несмотря на заявления Трампа, что Мексика, Китай и другие правительства виноваты в экономических проблемах Америки, ему, конечно, не привыкать выносить производство за границу, подробнее читайте на сайте [url=http://polivia.ru]polivia.ru[/url]

 396. TerryzeT · 6 Days Ago

  Новости хай тек здесь [url=http://1st-digital.ru/]1st-digital.ru[/url]

 397. RobertFuP · 5 Days Ago

  Новости кулинарного мира тут [url=http://fitelife.ru/]fitelife.ru[/url]

 398. MichealaDix · 5 Days Ago

  >Самые стройные проститутки Москвы, предлагают крутой секс в машине. Стройные проститутки Москвы похожие на певиц воплотят сладкие интимные мечты, о которых вы запомните на долгие годы. Посмотреть анкеты и получить телефон проститутки Москвы можно здесь!

 399. mp3cc.audio · 4 Days Ago

  [url=http://mp3cc.audio/][img]http://mp3cc.audio/images/logo.png[/img][/url]
  баллада о сиськах скачать скриптонит вечеринка скачать стаффорд 63 мой наркотик а я робат мне похуй трек скачать я растался с телкой скачать ганджубас идем в отрыв original mix
  [url=http://mp3cc.audio/]ссылка на оригинал[/url]

 400. racemusic.ru · 4 Days Ago

  [url=http://racemusic.ru/?muz=Mr.%20DJ%20MONJ][img]http://racemusic.ru/img/racemusic.png[/img][/url]
  brokenmirror ????????? mp3cc мальбек гипнозы скачать 5:20 майй хит ми мр3 слушать хочу каран скачать музыку на my hit православные песнопения слушать бесплатно my/hit me май хит музыка скачать
  [url=http://racemusic.ru/?muz=%EF%E5%F2%FF%20%F7%E5%F0%ED%FB%E9]по этой ссылке[/url]

 401. Herbertquafe · 4 Days Ago

  Последние новости андроид здесь [url=http://hi-android.net/]hi-android.net[/url]

 402. DennisCax · 4 Days Ago

  first class website Rough Night Wallpapers HD.

 403. Vincenthaw · 3 Days Ago

  Последние строительные советы здесь [url=http://495realty.ru/]495realty.ru[/url]

 404. MichaelMic · 3 Days Ago

  Новости медицины тут [url=http://griskomed.ru/]griskomed.ru[/url]

 405. Pingback: dietas-saludables-y-efectivas-gratis | Concepto Arena Blanca
 406. Pingback: dieta-anti-colesterolo-esempio – INDEXSTREAM.TV
 407. Pingback: dieta-in-una-settimana-3-kg | Mission for Me
 408. Chesterveinc · 1 Day Ago

  Новости строительного мира тут [url=http://lakkk.com/]lakkk.com[/url]

 409. bonitauq16 · 1 Day Ago

  My new web outline:
  http://bruce.w.telrock.org

 410. JacobGoact · 19 Hours Ago

  Лечение катаракты цена – глазные клиники в москве, где в москве лечат косоглазие.

 411. Cedricruh · 15 Hours Ago

  Софиты – Фальцевая кровля, Фасадные панели Я-фасад.

 412. BillyKax · 12 Hours Ago

  Новости народной медицины здесь [url=http://medata.org/]medata.org[/url]

 413. AaronVoish · 11 Hours Ago

  Отличные строительные советы здесь [url=http://akvakraska.ru/]akvakraska.ru[/url]