Безработен

Киро с Men's Health в ръка

Киро с Men's Health в ръка

Това не е снимка, на която искам да покажа, че не правя нищо. Напротив. В последния брой на Men’s Health можете да прочетете статията ми “Свободна позиция” на цели 6 страници. Верно, половината е снимки.

В нея обяснявам, колко е куул да напуснеш офиса и да си барман на плажа или фриленсър. Взимай си от РЕП-а самоучителя за нов живот и свиркай с уста. Мини после да удариш и по едно на Бара срещу фара, където съм това лято.

6 comments

 1. legrandelf · June 28, 2012

  Розовите са здрави? ;)

 2. Adriana Stoyanova · June 28, 2012

  How I roll….

 3. Системата с напускане на офиса и “активно безделничество” работи безотказно. Никога не съм вършил толкова много, смислена, полезна и доходна работа колкото през последната 1 година, през която официално дръпнах шалтера на офис безсмислиците :) Ще се видим “срещу фара” Август!

 4. eneq · June 28, 2012

  от 2008 година съм на този принцип:)
  ходи го обясни:))
  х

 5. niko · June 28, 2012

  е на мен пък не ми се получи..върнах се в офис, защото някак си свободата спря да ми бъде самодостатъчна и екстрите започнаха да ми липсват след няколко години…На Киро според мен му предстои същото (най-вече, защото само 1-2 професии в БГ могат да се практикуват като нормален фрийленс и тва неговото май не е от тях), в което няма нищо лошо, защото няколко години отпуска са куул.

 6. “WordPress on a number of websites for about a year and am anxious about switching to”