БКП канят Мадона на Бузлуджа. Да, сериозно!

Лято е. Няма новини, но идиоти винаги има. Ето с какво ни радват днес news.bg:

Madonna_RedLip_White copy

БКП кани Мадона на Бузлуджа

Председателят на БКП Владимир Спасов покани Мадона да се запознае с революционната декларация, която организацията предстои да приеме на Бузлуджа в началото на август. Пред “Новинар” Спасов каза, че така звездата ще съумее да проникне в същността на комунистическата идея и предстоящата й изява на родна сцена ще добие необходимата дълбочина.

Разбира се идиотията винаги тръгва от Русия:

Повод за изявленията на Спасов стана призив на руските комунисти към поп певицата, която ще изнесе концерт на 2 август на Дворцовия площад в Санкт Петербург. В отворено писмо, публикувано на сайта на партията, се казва, че „Дворцовият площад е не само център на най-красивия град на света, но и мястото, на което е избухнала Великата октомврийска революция”.

Санктпетербургските комунисти посъветваха звездата да се съобрази с мястото и да избягва непристойните танци, да бъде прилично облечена и да изпее революционна песен, например Интернационала или Марсилезата. Руските комунисти съветват Мадона да включи в сценичния си гардероб фуражка с червена лентичка, матроски шинел, раирана моряшка тениска и, разбира се, червено работническо знаме.

“>Пълния текст на новината тук.

Thanx на И.Бойчева, която ми прати новината.