Сесил, лъжи и водка (Оргазъм в бутилка)

Sesil_Vodka_Orgasm_Bottle_Small

Получихме писмо от Сесил, която е лице на нова водка. Няма да ви занимавам с това, как водката била пратена до Хю Хефнър, по-интересна ми се стори информацията за самата бутилка. Публикувам избрани хитови части от инфото. Предполагам всичко останало ще намерите в рубриката “Жълта преса” на Боби Кандов в блоговете на Капитал .

ВОДКА “ОРГАЗЪМ” – А СЕГА ЖЕНИТЕ ЗНАЯТ ЗАЩО!

«Тия, дето са го измислили тоя х… да си го заврат в гъзо! Я ке пием шльокавица!.» са се произнесли 78 % от мъжете, но според психолозите в екипа това е по-скоро защитна реакция срещу плашещата ги вероятност половинките им да се пристрастят към продукта и да ги лишат от традиционно полагащите им се брачни забавления. Останалите 22 % са изразили одобрение, но колегите са се усъмнили в мъжката им принадлежност.

А сега е време за малко истинска фантазия от Сесил, направо и повярвах:

Водка “Оргазъм” е разработена от експертен екип от български и руски потомствени технолози на основата на откритата в дневника на Распутин тайна сибирска рецепта. Изработена от тройно дестилиран украински спирт, произведен от покълнали пшенични зърна от всяка първа пшенична реколта в региона на Крим. Омекотена е със снежна вода от връх Ком, акумулирана само по времето на лятното слънцестоене и е преминала през множество стадии на пречистване и сребърно-йонни филтрации. Водка “Оргазъм” има невероятно мек и приятен вкус, с уникален дизайн на бутилката, който е реверанс към Бога на плодородието. Неподправеният бленд от сибирска хвойна, мускатово орехче, прясно настъргана кора от Muira Puama и свежо окосен гръмотрън й придават енигматичния привкус на амброзия. Мажорната тоналност се допълва от дискретните нотки на счукан карамфил, изсушено авокадо и зелени смокини. Целият ансамбъл и титаничната сила на “водката на сладострастието” вулканично изригва в едно симфонично, оргазмено, кресчендо на сетивата.

Sesil_Snejanka_Vodka_Orgasm

Хей, приятелю, Снежанка ли те възбуди така?

8 comments

 1. Kocho · December 15, 2009

  дали се е позовала на сомелиер или и това го може :) поне зная вече какъв е вкусът на амброзията – сибирска хвойна, мускатово орехче, прясно настъргана кора от Muira Puama и свежо окосен гръмотрън

 2. Никола Рачев · December 15, 2009

  … и пак като изпия 2 шишета ще ги повърна в тържествен спазъм, апотеоз на свинята, дремеща във всеки поет.

 3. Иван · December 15, 2009

  Кой ги измисля тея текстове бре, направо рулират – “от всяка първа пшенична реколта в региона на Крим. Омекотена е със снежна вода от връх Ком, акумулирана само по времето на лятното слънцестоене и е преминала”. Спийчлес останаффф.

 4. Gombeto · December 15, 2009

  Много съчувствам на децата й (ако има такива)…

 5. сашо · December 15, 2009

  това не се издържа….вече истиснки:)ахаха

 6. gerituri · December 15, 2009

  Ху дъ фък из Сесил и що е толкова гадна?

 7. русев · December 15, 2009

  Тази невзрачна женица,търсеща светлината на прожекторите лично на мен ми е толкова антипатична и дразнеща,че недоумявам как може да се опитва личността и да се свързва с еротиката.Този образ и отива, колкото на свинче звънче!

 8. Гуру · December 15, 2009

  Абв кекешковци – таа е жена и половина ве. Кви цици иима, меки, пухкави, големи … Да мачкаш, да целуваш – до безкрай!