S-hit Video: Лорадо – новата вълна на БГ естрадата

S-hit Video (идва от Super Hit Video) е една стара рубрика, която мисля е време да съживим днес. Още докато поработвах в ММ преди доста години си събирахме с колегите най-доброто от съвременнта БГ музика в класация за най-“як” клип.

Лорадо – колаж kiro.bg с кадри от видеото Парадокс

Мисля, че след миналоседмичния хит на Деян и Бойки Неделчеви,който май Еленко изрови от някъде, тази традиция трябва да продължи. Стартирам с един самороден талант на име Лорадо. Двата му клипа са must see, като в първия ще видите кадри от “Приятели”, “На гости на третата планета”, публика от други концерти и безценни “Хит минус едно” танци.

Лорадо – Флирт

Лорадо – Парадокс Ремикс

Ето ви и интервю с артиста, което не трябва да се пропуска: http://www.bulpress.net/article/12411

One comment

  1. Антон Парталев · January 10, 2010

    Помня, че съм гледал S-hit класацията само веднъж и ми направи супер яко впечатление. Беше много смешно. Гледах именно епизода с творчеството на Лорадо. И помня, че водещият каза нещо от рода, че на този в клиповете имало всички ефекти, които монтажната програма притежава. Спуках се от смях! :D От тогава съм голям “фен” на Лорадо и даже се оказа, че живее в моя квартал и се вози с моя автобус (сред простосмъртните). :D Без да искам, съм забелязвал, че ходи да участва като публика в разни предаванията и винаги застава зад водещия, за да се лендзи от засада на камерата. Участва в “Хванати в изневяра” и беше такъв ташак, че съм плакал от смях. Ако ви попадне – гледайте го задължително!
    А за прословутия скандал с Марги Хранова, мога да кажа, че напълно я разбирам. Такъв шит е тоя клип, с някакви кадри снимани в банята и кобра излиза от леген. :D Тя не дава да се пуска, за да не й се петни името.
    Лорадо е от тоя тип хора (а такива има много), които искат да са известни на всяка цена, независимо с какво. Излагат се, всички им се смеят и подиграват, а те си мислят, че им се радват. Живеят в собствен свят.
    То смешно, смешно… ама много Лорадовци станаха напоследък! :