Спомени за Георги Христов и малко PR

Преди да пусна новия прес за Георги Христов, дело на талантливите му ПР специалисти, искам да споделя една случка с него. Това се случи в чакалнята на Нова Телевизия. Бяха ме викнали да говоря за новия Биг Брадър и понеже съм натегач от ранга на всички телевизионни лекета, вместо да си остана у нас, отидох, че даже и с такси, което ме лиши от обяд, закуска и първата бира за вечерта.

Но, седя си пред студиото и изведнъж влиза Г.Х., заедно с талантливата си ПР-ка. Не знам дали чете kiro.bg и старата версия kiro.blog.bg, или пък е виждал някоя от клиповете си по нашето предаване по ММ, придружено с кометар, ясно е, че ако ме е чел/виждал, едва ли ме обича.

В хода на разговора (с останалите, аз не се намесвам) става дума за бой над журналисти. И той ме поглежда и с натъртване обявява: “Е, то вярно е, че някои журналисти са си за бой”. Или е било за мене, или съм параноик. Дори съм сигурен, че съм го писал и преди това. Но както и да е. Жорето е пак тук с нов прес. да ви е сладко:

За ЧРД
Георги Христов си подари концерт на Марая Кери

Водолеят Георги Христов посрещна рождения си ден 28 януари не в България, а в САЩ, където си почива с приятелско семейство вече няколко седмици, предаде пиар-агенцията на изпълнителя.

Най-напред певецът акостирал в Лас Вегас, където бил настанен в прочутия хотел „Баладжио” с изглед срещу фонтаните, най-голямата местна атракция. Христов изгледал водно шоу на „Цирк дьо Солей”, както и последния спектакъл на Бет Мидлър, американска певица и актриса с няколко „Грами”-та, озаглавен „Шоумомичето трябва да продължи”.

„Бет Мидлър пя с микрофон като моя, „Шур”, последен поръчков модел”, забелязал с усмивка певецът. Неговият български екип го очаквал да се прибере за рождения си ден, но внезапно Христов удължил престоя си с посещение във Вашингтон. Певецът наел президентския апартамент в хотел „Сейнт Реджис”, намиращ се на 500 метра от Белия дом. На 27-и януари той изгледал концерт на една от любимите си певици Марая Кери, а малко след края на шоуто компанията му вдигнала наздравица за  рождения му ден.

10 comments

 1. Mgla · January 28, 2010

  Бхахаааа, това за микрофона е колосално!!! :)

 2. nname · January 28, 2010

  Някои талантливи ПР-ки са си за бой

 3. opexume · January 28, 2010

  Бооожеее – Гъъъ Хъъъ,Човека глас и Косара Марчинкова са ми в топ 3 любими Бе Ге изпълнители форевър и с нетърпение чакам някоя световна агенция да отрази части от интересният луксозен живот,който водят(то като няма участия и концерти поне живот им остана).
  Последно доказателство че ГъХъ е жив(определено доказателства трябват за човек останал да живее някъде през 1988) беше някакъв чутовен концерт по канал3 (темата за това какво е канал3 и какви предавания вървят там е дълга като песен на Володя Стоянов) съвместно със световно известна италианска звезда(аз споменах ли 88 когато тази музика беше връх на сладоледа ) позната само на ценителите пенсионери.
  И ти се притесняваш ,че ГъХъ те видял и заплашвал-човеко през 1988 имаше две програми на телевизията и човека си гледа тях ,за ММ не е и чувал.И сега нека признаем трябва да си талантлива ПиАр-ка за да се опитваш неистово да съживиш един труп(дори Васко Кеца е по-жив покрай продуцента си Ибайло)

 4. Stanimir · January 28, 2010

  Ммм, доста елитно. Учуден съм, че Марая Кери не го е поканила да изпеят заедно “Ритъма Шакъдъм”.

 5. Драго · January 28, 2010

  И хотелът е Беладжио…

 6. Икатирина · January 28, 2010

  Чак ме хвана яд, че не го прочетох преди половин час. Много стилно ми стана като си помислих за Жорката, луксозно едно такова.

 7. Икатирина · January 28, 2010

  И май сестрата на таз пиарка работи за Деян Неделчев, астрален брат на Жоро.

 8. Лора · January 28, 2010

  тук са пропуснали да споменат в часове минути и секунди кога Гого е акал, колко пъти си е прал чорапите и че Селин Дион е потънала в мирова скръб, че не е отишъл да уважи нея на концерт, а превтасалата Мара. Дали пък не е наел агенцията на Максо Бехар да го представлява?

 9. Gogo · January 28, 2010

  Този “певец” e психиатрията, май.

 10. Ro · January 28, 2010

  мдаа, определено липсват данни на кое пристанище е “акостирал”, дали е хранил гълъбите покрай фонтана, дали си е купил розов крем в цирка и освен да гледа пазвата, респективно микрофона, на Великата Бет дали е чул нещо от концерта й.

  честно, внезапното отклонение от началния план с наемане на апартамент с/у Белия дом очаквах да завърши ако не с леко покушение, то с разкриване на някоя конспирация зад президентските прозоци в стил Форест Гъмп, поне.

  ама.. нищо, нищо, моето момиче, другият път може и това да сътвориш….