„Звездното“ минало на Кики. 5 неща, които може би не знаете за мен!

Преди няколко години един приятел ми предаде щафетата да напиша тези няколко неща. Ето сега го правя:

1.Със скромните си умения по фотошоп правих обложката на третия албум на GP a.k.a. Гошо от Почивка и повярвайте ми, гордея се с това (Част съм от джънк хип хоп културата в БГ). Една колежка каза, че ме бива за композиция, но шрифтът е ужасен. Съгласен съм за шрифта, но не мисля, че е права и ме бива за композицията. Като цяло изглежда добре, само умалена.

2.Бил съм главен герой на видеоклип на Сепуко 6. Бях правил кратко филмче, по време на кариерата ми в ММ, което момчетата взеха и премонтираха за клип. Мен ме е срам от това, което направих, но не крия, че съм поласкан от факта, че ме увековечиха.

3.Веднъж се опитах да обера човек. С едни приятели, бяхме на по около 16-17 години, трябва да е било Виденово време. Аз исках часовник, Наско-бомбър, Дзифта-маратонки. На никой от нас не му стискаше, имайки предвид факта, че не бяхме обирали човек досега. Не знаехме какво точно се прави, за това решихме да го преследваме. Пичът се затича и се качи в един тролей на Орлов мост. Тръгнахме след него. Докато тичах да се кача, се подхлъзнах и паднах под тролея. В този момент той тръгна и гумата се засили право към корема ми. Щях да плисна чревца навсякъде, ако не беше Дзифта, който ми спаси живота издърпвайки ме рязко. Благодаря ти, Дзифте. Повече никога не ми е минала мисълта да ограбвам човек. Мисля, че по-висши сили ми дадоха урок.

4.Няколко пъти за малко да умра от токов удар. Първият път е като много малък крада игла за плетене и я забивам централно в печка с реотани. В резултат иглата се стопява, електрическата инсталация гръмва, а вълната ме изхвърля на няколко метра. Години по-късно завирам 9-волтова бормашинка в 220V контакт, тя ми гръмва в ръцете. Няколко месеца по-късно се опитвам да си направя магнит от медна жица (!!!), резултатът е димящ и разтопен контакт и изправена коса. На гарата на село пък ни спасиха с братовчед ни, докато се опитвахме да се качим на покрива на влак и да имаме шанса да бъдем изпепелени от 25 000 волта. След известно време същия този братовчед бе спасен от баба си, хриптящ на въжето на саморъчно направена бесилка – очевидно добра изработка. Беше гледал филм с бесене и искаше да види как се чувства човек по време на бесене.

5.Човекът , герой на блога ми – Наско Лазаров, се оказа братовчед на мой приятел. Светът е малък, хаха. Но не това е причината да спра да пиша за него. Всъщност го знаех още от преди това

22 comments

 1. eek · October 19, 2010

  Шрифтът си е ок, беверлито е ужасно. Тоест bevel-ите.

 2. Павел Танков · October 19, 2010

  “Мисля, че по-висши сили ми дадоха урок.”
  Няма нужда да измисляш имена на тая “висша сила”. Тя си има име и се казва Бог Иисус Христос.

 3. branditi · October 19, 2010

  сигурно имаш специално отношение към парчето на Бийсти, don’t touch me cause i’m electric..:)

 4. Krasitta · October 19, 2010

  Гордея се с теб!

 5. helen · October 19, 2010

  Уплаши ме. Какво е това между теб и Тока?

 6. kavlakova · October 19, 2010

  Особено номер 3 – евала, че си го написал ….

 7. soregashi · October 19, 2010

  Е, евалата за клипа на Сепуко 6, сериозно. Това е един от най-непретенциозните и яки бг клипове, които съм гледал :). А и бандата е мега яка :)

 8. SSDD · October 19, 2010

  КирЕ, КирЕ…баси ташака копеле! Неам и идея как попаднах у твою блог, ма зех че си го изчетох. Щели сте с чичо Балкански да грабите а? Хахаххах…не я знам тая изстория :) Ма смех отвсякъде. Верно селото е малко, в тая връзка ти спомена от кои прекрасни червени моменти си ми спомен – ГРУДИ ПЕТКОВ нали го знаеш…хахахах. Е аз го фанах в последната фаза на алкохолизма. Як Блок ! :) See you в Холандия, Амстрдам някой път.

 9. Pesho · October 19, 2010

  Човече, не мога да повярвам, е има и друг толкова малоумен на този свят, но по точка 4 първите две неща са ми се случвали с подозрителна точност. единствената разлика е, че вместо кука ползвах ножичка за нокти. радвам се, че сме живи мейт, даже ще даря 1 лев за каузата ти, защото се разчуствах:)

 10. Ofertata · October 19, 2010

  4-тата подточка наистина ме зарадва много ! Браво мен ! Абсолютно нормален си, даже според мен си бил на много високо ниво над средно статистическото дете. Бормашина ! Креативно !

  Искренно се радвах на всички истории за бъркане по дупки. Още от малък си бил разбирач.

  Хахах още не мога да спра да се смея за бормашината :Д:Д

 11. Thea · October 19, 2010

  Киро аз пък знам кой е човекът, който казва “Рафтър дата бе ге”… :))

 12. Boring Blog Cornfield · October 19

  It sure took a lot of research to make an article like this.

 13. Wine Lovers · October 19

  Keep up the amazing work!

 14. Happy Lady · October 19

  Can whales get fleas?

 15. Typing With Two Hands · October 19

  I’m not a big fan of sauce.

 16. Old Technology · October 19

  You sure know how to make a squirrel smile.

 17. Now that’s what I call music!

 18. Thank you for visiting · October 19

  Don’t forget the grilled onions!

 19. Old People Getting Drunk · October 19

  No one can ever say this site is boring!

 20. Popcorn · October 19

  Would you like some popcorn?

 21. These two are some real messy eaters!

 22. “Hi there, simply changed into alert to your weblog via Google, and found that it’s truly informative. I’m going to watch out for brussels. I’ll be grateful when you continue this in future. Lots of other people might be benefited out of your writing. Cheers!”