Безработен

Киро с Men's Health в ръка

Киро с Men's Health в ръка

Това не е снимка, на която искам да покажа, че не правя нищо. Напротив. В последния брой на Men’s Health можете да прочетете статията ми “Свободна позиция” на цели 6 страници. Верно, половината е снимки.

В нея обяснявам, колко е куул да напуснеш офиса и да си барман на плажа или фриленсър. Взимай си от РЕП-а самоучителя за нов живот и свиркай с уста. Мини после да удариш и по едно на Бара срещу фара, където съм това лято.

Гей ли е Киро?

Понеже са ме питали, покрай работата ми в ММ, а мислех, че е очевидно. Т.е. очевидно е, че не съм. Все пак, намерих си уникална тениска и не мога да спра да се хваля с нея. Струва 10 кинта от евтиния мол в Банкок. И както виждате има уникален ефект върху по-хубавата половина от човечеството.

gay t-shirt

gay t-shirt

Speed test

Не мога да не се похваля. 122 км/ч на ски. Не гоня цели, исках да знам, колко мога да вдигна. Страх ме е, че това не е максимума, но в същото време не искам да умирам прекалено рано. Сега съм в Австрия и потеглям за още една седмица ски ваканция в Италия.
Ако не се върна, значи съм се размазал като пастет по някоя писта. Cheers.

Киро goes National в “Под Прикритие”

Отдавна не бях пускал нищо в рубриката “Авточетки”, но ето че моментът закономерно дойде. В долното видео можете да ме видите в няколко мигновенни кадъра, избрани от мен в скромното ми участие в сериала “Под Прикритие” по БНТ. Убийте ме с камъни, но трябваше да се похваля. Понеже си нямам персонален лакей, си имам персонален блог.

Кирчо в Капитал

Стартирам новата си рубрика “Авточетки”, където ще слагам добри (или не чак до там ) неща за себе си. Тъй като си нямам личен ПР, ще трябва сам за се заема с тази задача.