The Raveonettes in Sofia – report

Не съм вярвал, че The Raveonettes ще стъпят в България. Взимах им интервю за ММ през 2004 ии 2005 в Дания, когато имаха само един албум или тепърва промотираха втория. Знаеха къде са Златни пясъци, но не от личен опит. Бях изненадан, че у нас…

Гответе с Kiro.bg – коктейл Еклектика (еп.1)

Винаги съм си мечтал да имам готварско шоу. Сега след като Звездев отлита от bTV, мисля че е моят момент да блесна. Със завидна техника ви представям част от поредицата “Две минутни рецепти”, в които ще готвим разни неща. Само да ви кажа, че настощия…

Как щяха да изглеждат любовните сапунки, ако ги пишеше Киро?

О, да. Каква драма. Каква напечена ситуация. Киро разказа история “Пощенска кутия за приказки”, в която сподели една от нелепите си истории. Всички прилики и разлики с истински лица и събития са къде случайни, къде не. Ако не ви се гледа, може да четете текста,…

НДК, октомври, плаж

И с тебе, само двама се въргаляме по паважа Пред НДК Две влюбени гълъбчета, на плаж през откомври под моста на влюбените. При това чисто голи. Всичко предишно буквално казано.

Премиера: ВИГ Гларусите, българските N SYNC

Искам да ви направя една закъсняла лятна премиера. Щото есента е по-тъжно. Мисля от тук нататък да започна да се занимавам само с поп музика. Това е първото ни видео и държа да отбележа, че в него няма нито една жена (освен тези, който попадаха…

Народен баунс

Значи, моят приятел Тео видял на черно парти момиче в народна носия и я накарал да му направи един баунс. Резултатът е тук, а ми е интересно какво е и вашето мнение.

Истинската история на 100 Кила

Ето, това е кратко видео с истинската история на рапъра 100 Кила, оторизирана от самия него. Килата е безумно як агент, не знам дали знаете, но на последното си парти в Шугър (заради което с Тео Чепилов направихме това видео) имаше повече хипстъри, от колкото рапъри. Т.е. беше микс между хипстъри и мацки, с уточнение, че не всички мацки бяха хипстър мацки.

На фона на цялата еклектика, ние прожектирахме това. Дано ви хареса.

Скачане с парашут (видео)

Никога не съм скачал с бънджи, вероятно няма и да го направя. Но парашут… о, човече. Това е яко. Днес скочих, мисля скоро пак.

Имах невероятния късмет да попадна на много свежите агенти от skydivesofia.com, при които можеш да отидеш и да скочиш веднага, само след 5 минутна подготовка. Не ти трябва екипировка, не ти трябва смелост. Всичко става от само себе си. Ти си само багаж и се радваш на е-нема-такова усещане.

Честно не ме беше страх до момента, в който не отвориха вратата. Но горе звукът беше ужасяващ. Добре че нямахме време да му мислим. Излетяхме доста бързо надолу. Първите 10 секунди ги усещаш като пропадане, но оттам нататък става като плуване.

Препоръчвам ви да гледате предаването ни “Ние и градът” на 1 юли, когато ще покажем целият скок, както и интервюто с Христо Киликчиев, невероятен пич с над 9000 скока. Ако пък ви се скача още сега, адресът е skydivesofia.com.

А ето и част от скока:

Audio,Video, Steffen! Вземи гений в екипа си!

Стефан е мултифункционална креативна единица. Самоук гений, социопат и мега мил пич. Казвам ви най-лошото в началото, за да няма после “ама ти не каза, че има татуирана медуза на задника”.

Занимава се “любителски” с музика, аудио и видео, режисура, монтаж и всички съпътстващи аудио/видео дейности. Освен това е мега умен. Работил е при мен като редактор и момче за всичко в mp3.bg и може да инжектира тънка ирония дори в новина за Устата и Софи Маринова, без Устата и Софка дори да се усетят.

Причината да пиша това е, че не мога да оставя гениите да седят без работа и искам някой, който може да намери приложение на таланта му да го вземе в екипа си, където Стефчо ще експлодира и ще ви върне всяка една вложена стотинка в хартиени, шумящи левове.

Направи услуга на света, изхвърли некадърника от екипа си (някой като мен) и наеми Стефан.

Понеже напоследък Стефчо си седи вкъщи, забелязвам, че често композира за бандата си Shemale Zero или един от десетките му други проекти (какво ще кажете за името Депресия Иванова, а, а? )

Можете да видите какво прави в собствената си спалня превърната в грийн бокс по-долу, въоръжен с подръчни хардуер и софтуер. Cost: 0,00 BGN.

За по-заинтересуваните, изтеглете си CV-то на Стефан или ми пишете на формата за контакти в блога. Светът ще ви благодари. Аз също. Стефан е социопат, но мисля, че и той ще е доволен.