Уволнен и поруган… от Румънеца и Енчев

Румънеца и Енчев си уволниха ПР-а, като не пропуснаха да си направят ПР от това. Стратегията кърти. Не мога да разбера, защо трябва публично да поругаеш този, който е работил за теб. Независимо каквото и да е сторил, нека причините си останат вътрешно-фирмена тайна. Ето…

Спомени за Георги Христов и малко PR

Преди да пусна новия прес за Георги Христов, дело на талантливите му ПР специалисти, искам да споделя една случка с него. Това се случи в чакалнята на Нова Телевизия.

M&M communications – Идете на училище

M&M communications – реклама и медиен консулт, според сайта на фирмата. Но, още на първа страница ни посреща изключително неграмотен цитат, който честно казано ме спира всячески да стана техен клиент:

Сесил, лъжи и водка (Оргазъм в бутилка)

Получихме писмо от Сесил, която е лице на нова водка. Няма да ви занимавам с това, как водката била пратена до Хю Хефнър, по-интересна ми се стори информацията за самата бутилка. Публикувам избрани хитови части от инфото. Предполагам всичко останало ще намерите в рубриката “Жълта…

Ало, СЕМ! Анн Джи се завърна

Малко ми е трудно да коментирам концепцията на Barbie Bitch. Ако искайте ми вярвайте изгледах целия клип и мисля, че трябва да го видите заради 3 момента:

Как да покорим милионер? Част 2

След книгата на американката Не-помня-коя – Как да свалим милионер, виждам, че предприемчиви българи организират курс за това. Даже ми пратиха спам по-въпроса:

Искаш порно, нямаш топки

ПР-ът на изключително неизвестната певица Бриана разпространи интересен прес към медиите. Предимно жълтите. Според него са откраднали телефон с порноклипчета на “звездата”. Ок, знаем, че с порно се става известен, но пак повтаряме – с порно, а не слухове за него.