Миленита – 90% Слънце

Много рядко пиша за рубриката buddies. Това е защото трябва да кажа добри думи за някой, а аз съм си критикар по принцип. Днешният (или по-скоро тазгодишният) участник в нея е Миленита или Милена.

Гери и Миленита, double blond, червено vs синьо Снимка: Киро.бг
Гери и Миленита, double blond, червено vs синьо Снимка: Киро.бг

Не помня от кога я познавам, знам че е някъде от времето на ММ. Никога не сме били много близки, дори до ден днешен. Не очаквайте да ви кажа, че си пия кафето с нея. Просто имам щастието да я срещам в такива моменти, в които имам нужда от това някой да ме разбере, а тя ме разбира веднага. Може само да се засичаме тук таме по заведенията, но никога не сме имали неловък момент, в който да няма какво да си кажем. Винаги сме straight to the point.

Може би е, защото сме от една зодия, не знам. Странно е. Тя е момиче от сцената и от екрана, а като се засечем си е просто Милена, която за няколко минути може да ти даде толкова слънце, колкото за цяла година.

Миленита знае какво ми е, когато никой друг не знае. И си спомня думите,  които съм и пожелал за рождения и ден миналата година. Тя е впечатляващ човек, който много обичам и съм щастлив, че го има. Каза ми, че е родена в Куба и е живяла 4 месеца в Мексико. Личи си, че слънцето е в кръвта и. Добила го е още при раждането си и го носи в очите си и косите си.

Не можете да не я обичате. Тя е 90% слънце и 10% синьо (blue). Blue, защото и тя е тъжна понякога. Не я натъжавайте. Тя е супер. Милена.

p.s. Освен това обеща да удари едно рамо при вокалите за първия албум на Sisters Of Radomir