Buddies: Борислав Банев

В новата ми рубирка: Buddies (сигурно ще и сменя името някой ден, като измисля нещо по-умно) искам да кажа няколко добри думи за хората около мен, защото не можем всеки ден да сме хейтъри. Започвам с Боби.


Снимка: Васил Германов (крадена от facebook-а на Боби)

Борислав Банев – не знам дали сте чували това име, но определено сте го прочитали. Не заради друго, ами Боби отдавна се занимава и пише за няколко издания, които познавате много добре.

С него започнахме работа навремето в телевизия ММ, но Боби имаше доста повече усет към писане и макар да се завъртя няколко години в музиката си намери добро място в редакцията на сп.Егоист. Трябва да призная, че от тогава се усъвършенства доста и днес ми дава ценни съвети, а и с удоволствие чета материалите му. Има си личен блог, в който за съжаление пише много рядко, но ви съветвам да видите неговата гледна точна за фестивала Exit или пък за преживяванията му в компанията на човек с фекалка (да не кажа лайнарка). Днес Боби е редактор на VICE и мисля, че го чака светло бъдеще в тази посока.

Боби е мой приятел и единствено съжалявам, че не мога да го представя така добре с думи, както той би могъл да ме представи, ако му се налагаше. Той обича кратките блог постове и не мога да си позволявам, да пиша дълго за него, предпочитам вие да го откриете сами.